URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tens propostes per a Pollença?

Alternativa | 13 Febrer, 2015 00:01

Quantes vegades ens hem queixat perquè les coses no es fan com nosaltres voldríem o com creim que seria millor? Sentim amb molta freqüència frases com «tot està fatal», «és que no sé on arribarem...», «s'hauria de fer qualque cosa»...?

El perill que correm, però, és que aquestes queixes a més d'incomptables, també siguin inútils. I ho són si es queden a l'àmbit d'allò privat. Mentre únicament ens queixem a ca nostra, a la barra del bar, davant la tele, tot continuarà exactament igual. Ens hem de queixar (clar que sí) però també ens hem d'organitzar.

Organitzar-se no vol dir exclusivament militar en un partit polític. Hi ha altres formes d'organitzacions que poden ser fins i tot més eficaces si es pretén canviar alguna cosa: plataformes, associacions, assemblees... Però en qualsevol cas, vol dir participar.

Des d'Alternativa per Pollença sempre hem cridat a la participació de tots aquells que se senten còmodes amb un posicionament rupturista i d'esquerra, però sabem que la militància activa no és fàcil, i sempre n'hi ha que no es volen o poden comprometre pel motiu que sigui: per no tenir temps, per la feina o la situació familiar, pels dubtes, alguns (malauradament) per por a mostrar-se públicament d'esquerra...

Però, així i tot, també ha de ser i pot ser possible una participació més esporàdica: assistir a alguna assemblea, a alguna xerrada o acte reivindicatiu. O l'ocasió com la de dissabte dia 21 de febrer: el taller participatiu FEIM POBLE.

Des d'Alternativa hem volgut organitzar aquesta activitat per poder canalitzar les propostes que sorgeixen des de la base i fer-ho en un format diferent al de l'assemblea oberta per animar a participar a aquella gent que no ho fa habitualment, pel motiu que sigui, però que té molt a dir i que té ganes d'incidir en la política i en la transformació d'aquest vell món en runes.

Així que us esperam a tots dissabte 21 de febrer a les 18,00h al Centre Cultural de Pollença per fer, de manera participada, un diagnòstic col·lectiu de l'estat del municipi, per cercar propostes i per debatre quines línies prioritàries hauria de tenir un govern d'esquerra rupturista.

Reserva el dia! No hi pots faltar!

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Tens propostes per a Pollença?

Alternativa | 16/02/2015, 20:30

La reforma de la primera línea del Moll no se adapta a la normativa vigente
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/02/16/144658/reforma-primera-linea-del-moll-adapta-normativa-vigente.html
Coincidim amb el que diu el GOB i avui hem presentat al·legacions a la reforma de la primera línia del Port de Pollença que no és ni una semipeatonització.

Pepe

Re: Tens propostes per a Pollença?

Pepe | 16/02/2015, 20:29

Ës pública ja que pagar, la pagam, però a l'igual que la cap de premsa de l'Ajuntament no està al servei dels ciutadans que la pagam sinó dels que ens malgovernen.

jrv

Televisió Pùblica??

jrv | 16/02/2015, 17:40

Qualcú encara te a IB3 per pública??

Alternativa

Re: Tens propostes per a Pollença?

Alternativa | 13/02/2015, 10:16


Per recaptar fons
300.000 euros per una estada d’una setmana a La Fortalesa de Pollença

h
ttp://ib3tv.com/20150212_226297-300-000-euros-per-una-estada-duna-setmana-a-la-fortalesa-de-pollenca.html

És trist veure que la televisió pública no diu res de que la Fortalesa és un Bé d'interès Cultural i que per llei el seu propietari té obligació de facilitar la seva visita al ciutadans al manco 4 dies al mes. A vegades sentim que vivim a una colònia.

Alternativa

Re: Tens propostes per a Pollença?

Alternativa | 13/02/2015, 10:15

Finalment Leopoldo de Miguel va ratificar la seva denúncia i han començat les declaracions. Esperam veure si finalment s'aporta alguna prova de la presumpta prevaricació del batle.

La juez toma declaración a dos testigos citados por el denunciante contra Cifre
El abogado Leopoldo de Miguel ratificó anteayer su denuncia contra el alcalde por presunta prevaricación
www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/02/13/juez-toma-declaracion-testigos-citados/999011.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb