URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Local gratuït

Alternativa | 22 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

 He vist que la caverna ha cedit un local públic a l'autoanomenada "Acadèmia de la llengua balear"; bé no sé si ho escriuen així, però tampoc no m'hi vull aficar.

Voldria fer dues observacions: la primera és sobre quins mèrits té aqueixa acadèmia per rebre aital benefici, pel que sembla no ha fet res de bo, de manera que també hom podria cedir un local a la, posem, Assemblea sahariana de granots per falta d'aigua, que com a mínim és simpàtica i aguda, tot i no existir.
La segona observació va de les normes ortogràfiques que s'han inventat: entre en Fabra, n'Alcover de la primera època i l'alfabet coreà, ergo sense cap lògica aparent, de manera que jo, com a filòleg de peu de marge, crec que seria més escaient  una normativa més simplificada, com la que podeu veure en els textos del dibuix adjunt, i que els recoman vivament, de manera que tots ells —són deu o dotze?— podrien escriure sense més de un 50% de faltes horrorogràfiques.
Salut a totes i a tots.

 

 

 

Comentaris

jrv

Casi miro, però no veo.

jrv | 24/02/2015, 18:26

Jo personalment, Casimiro, no tinc cap contracte signat amb Urxella, personalment tampoc visc aquí,al Blog, com practicament vivía el Batlle anterior, i encara hi viuen alguns dels seus correligionaris, o correligionaris de la menjadora...que és un altra nivell, cap abaix. Quan se fan preguntes , critiques o observacions perverses i/o mal intencionades, jo , si tinc temps i me dona la gana, critic el fet de ser anònimes, si ho son, consider que poguent no ser anònimes, és bastant miserable no donar la cara, i ho critic. Aquesta no és la postura de Pepe i altres persones que escriuen aquí des de la responsabilitat, que la tenen ben assumida, de representants del poble. Es una postura noble, sincera i valenta, demostren que ho son, fins i tot cap a les persones que haurien de cercar a un diccionari per entendrer el significat d'aquestes virtuts personals , cíviques, i massa escasses en política i així i tot, amb diccionari o no, alguns encara no entendrien el seu significat.
Jo actuo sense les autolimitacions que la moral voluntariament exercida s'utoimpossen aquests representants públics com en Pepe, fent jo les observacions que la meva llibertat me permet, dins el respecte bàsic que tot wesser humà me mereix, i a vegades amb el menyspreu que la covardia injustificada e hipócrita se mereix.

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 23/02/2015, 23:44

És el batle el que ha de contestar no nosaltres, i en referència als anònims ens agrairia que ningús s'amagués seria una demostració de que estam a una democràcia i que la por a parlar, debatir i preguntar ha desaparegut

casimiro, pero no hi veus

Re: Local gratuït

casimiro, pero no hi veus | 23/02/2015, 23:40

Que educats sou contestant alguns anonims mentres d'altres les desprestigiau nomes pel fet de ser anonims. Li podrieu respondre el que realment pensau, que seria molt facil fer dimitir qualsevol batle o regidor interposant denuncies fins que el jutge l'imputi perque se pugui defensar. Això es el que pretenen els politics a l'ombra del municipi, que no el volen veure de candidat ni en pintura.

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 23/02/2015, 23:16

Entre els precs i preguntes que hem registrat al ple l'hem demanat que informe de com es troben tant la denúncia de possible prevaricació com la de medi ambient.
En referència a la denúncia que avui ha fet la Plataforma pro Camins Públics dels tancaments fets a Ca na Borrassa també esperam que demà ens doni les pertinents explicacions.

casimiro

Re: Local gratuït

casimiro | 23/02/2015, 23:02

Al ple, li podrieu demanar al batle quantes imputacions fan falta perque dimiteixi?

Joan Martorell

Vots esquerra

Joan Martorell | 23/02/2015, 21:05

Perdó, teniu raó. Es una errada.

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 23/02/2015, 18:35

A les dades d'en Joan Martorell hi ha una errada. Al 2007 Esquerra va treure 322 vots. No va obtenir regidor per no arribar al 5% de vots.

Pepe

Re: Local gratuït

Pepe | 23/02/2015, 18:22

Bones Joan s'agraeix trobar comentaris argumentats i donant la cara . Pens que per una part la coalició respon a la debilitat dels partits que la formen en aquest moment que no creuen poder tenir bons resultats per si sols. I per altra part hi ha una falta de veure més enfora de les eleccions, que són importants però que són un mitjà no una finalitat.
Respecte a no convidar-nos és clar que el nostre projecte és diferent igual que era diferent la nostra forma d'arribar a una candidatura unitària que era fa un any mitjançant una assemblea unitària de persones no de partits que triés tot des del nom al candidat passam pel programa. Democràcia directa, clara i senzilla.

Joan CC

Re: Local gratuït

Joan CC | 23/02/2015, 18:09

Jo no pens que haguem estat excesivament crítics amb Junts, evidentment i com ja he comentat ara és el temps de posar en evidència allò que ens fa diferents de tots els altres partits. Si fossim iguals aniriem junt a les eleccions.
En tot cas me preocupa molt més que el Pi hagi posat en marcha la maquina clientelista, vull pensar que els pollencins hauran aprés de passades experiències.

Pepe

Re: Local gratuït

Pepe | 23/02/2015, 18:06

Veig que la trobada d'ahir ha posat nerviós a més d'un, sort que la vam fer a la vista de tothom. Mai em deixar de sorprendre que per demanar per una cosa normal la gent s'hagi d'amagar però clar després començau a dir pardalades si entenc que us haveu d'amagar.
Ja us avança que la reunió no té cap gran transcendència i evidentment no està al nivell de l'acord de la coalició Junts que segueixen sense fer públic.

juan

Re: Local gratuït

juan | 23/02/2015, 17:52

Pregúntale a Junts sobre una reunión que ellos mismos han convocado para explicarles cosas a Alternativa. No sería más lógico?

Joan CC

Re: Local gratuït

Joan CC | 23/02/2015, 17:10

Perdo, em dirigia a Mostatxos

Joan CC

Re: Local gratuït

Joan CC | 23/02/2015, 17:08

Home barbut, crec que hi ha diferencia entre un acord i quedar a fer un beure. Ja informarem pero bàsicament ens volien explicar perque ho sapiguesim de primera ma el perque han format Junts. Un acte de cortesia per part seva.

Barbut

Local gratis

Barbut | 23/02/2015, 16:53

Mostatxos, tens raó. Alternativa ho fa tot bé, tot tot. I si te diuen que ja ho explicaran, ja ho faran i punt, és democratic no? Igual que en monedero que s'ha enfilat per les berdises pero no mostra cap contracte de la feina que li ha donat 450.000€
No son casta i punt.
Jo estic convençut que alternativa son uns craks i q si han de fer coses
Les farana i punt.

Mostatxos

Re: Local gratuït

Mostatxos | 23/02/2015, 16:25

Jo no pas pena de res, de fet me fa gràcia que despres d'haver demanat l'acord públic, tan bon punt es va coneixer la noticia, ara vosaltres demaneu temps. Però bé, el que si ha estat entretengut ha estat veure les ofensives vostres cap a aquesta coalició, amb raó o sense, denotaven cert nerviossisme.
Pd: Alternativa mai diu coses entre linies son transparents, i enlloc han dit que escriuran un article.

j.s.

Re: Local gratuït

j.s. | 23/02/2015, 16:12

No fa ni 24h, t'han dit que faran un article i encara remugues?
De que passes pena?

Mostatxos

Re: Local gratuït

Mostatxos | 23/02/2015, 15:57

Trob que ja haurieu d'haver fet públic el contingut aixi com Junts segons voltros hauria d'haver fet públic el contingut del deu acord...
O no és el mateix?

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 23/02/2015, 12:43

Informarem "mostatxos" no passis pena, que va ser ahir d'hora baixa. La vam fer ben a la vista de tothom i no hi ha res que amagar.

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 23/02/2015, 12:41

Segueixen els tancaments de camins amb el greuge de que uns dels tancadors és el propin batle i des de la Plataforma pro camins públics i oberts segueixen fent feina per recuperar aquests camins que són de tots.
h
ttp://camins.balearweb.net/post/122422#comments

Mostatxos

Re: Local gratuït

Mostatxos | 23/02/2015, 11:11

I de les reunions del Club? no fareu un acte de transparencia i ens explicareu?

Joan CC

Re: Local gratuït

Joan CC | 23/02/2015, 08:47

Aquest és un anàlisi que nosaltres no podem respondre. Pens que no ens han convidat perque no encaixem dins aquest projecte com ells no encaixen dins un projecte amb una assamblea única. Ara el que toca és que cada un expossi el seu projecte i els votants diran. El temps dirà si han encertat o no, i si els Pollencins volen més del mateix o aposten per el canvi

Joan CC

Re: Local gratuït

Joan CC | 23/02/2015, 08:44

Aquest és un anàlisi que nosaltres no podem respondre. Pens que no ens han convidat perque no encaixem dins aquest projecte com ells no encaixen dins un projecte amb una assamblea única. Ara el que toca és que cada un expossi el seu projecte i els votants diran. El temps dirà si han encertat o no, i si els Pollencins volen més del mateix o aposten per el canvi

Joan Martorell

PANORAMA ELECTORAL

Joan Martorell | 22/02/2015, 23:13

PANORAMA ELECTORAL A POLLENÇA
Es interessant el panorama que es presenta per a les pròximes eleccions Municipals, al nostre Municipi.
Per una banda, els partits Conservadors, PP, PI i UMP. Son tres partits, com la Santíssima Trinidad, emperò al final, realment son un.
Per altra banda, JUNTS que son tres, amb un cap , emperò aquets si que seguiran essent tres. El Candidat, Miquel Angel March, es una persona de reconeguda trajectòria progressista, capaç de governar Pollença amb seny. Es un bon candidat, certament.
Emperò lo que no entenc es el perquè de la aliança. La pregunta que me faig es perquè els partits que conformen la coalició no se presenten sols, si fins ara l’ havien fet, que ha canviat?.
Vist els resultats de les darreres confrontacions electorals (2007 a 2011), tant el PSM, PSIB-PSOE, com ERC, han baixat de votants .
Vots 2003 Vots 2007 Vots 2011
PSIB-PSOE 1621 1323 791
PSM 912 619 536
ER 595 367

Es que no se veuen capaços de remuntar?, es que no tenen candidat/a per encapçalar la llista? O el que tenen no garanteix un bon resultats?... que es el que ha motivat una coalició de partits que entre ells no tenen res a veure.
El PSM a acusat sempre als Socialistes de està a les ordres de Madrid. Ara ja no hi estan ?. Esquerra Republicana va acusar al PSM de manipular les eleccions per els candidats a MES, ara esta oblidat aquest tema?, tot es molt confús per a mi, no entenc res de res d’aquesta historia.
Me intriga veure com es confeccionarà la llista. Tindrà Miquel Angel March, llibertat per triar els que l’hauran de acompanyar a la tasca de Govern, si arriba el cas?.
Per acabar i per l’esquerra tenim l’opció de ALTERNATIVA, emperò els altres partits progressistes no els han convidat i es hora de que expliquin el perquè, si com diu el PSM, s’ha fet aquesta coalició per no fragmentar el vot progressista, al manco els haurien d’haver convidat.
Joan Martorell
Pollença, 22 de febrer de 2015

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 22/02/2015, 14:01

Si teniu precs i preguntes pel ple de dimarts ens les podeu fer arribar avui.

Alternativa

Re: Local gratuït

Alternativa | 22/02/2015, 13:48

La Guardia Civil estrecha el cerco al ‘asesino de perros’ de Pollença
h
ttp://ultimahora.es/sucesos/ultimas/2015/02/22/145171/guardia-civil-estrecha-cerco-asesino-perros-pollen-a.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb