URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Principis per a una candidatura alternativa

Alternativa | 27 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

1.- Alternativa per Pollença és ASSEMBLEARIA. El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea que un cop al mes es reuneix.  Només tenim els càrrecs mínims que exigeix la llei i es troben al servei de l'Assemblea a l'igual que els regidors. No tots els partits de Pollença són assemblearis i alguns que es diuen assemblearis només tenen l'assemblea per ratificar el que ja està decidit.

2.- Tenim LIMITACIÓ DE CÀRRECS. Ningú pot ocupar un càrrec més de dues legislatures consecutives, per això en Pepe García no es torna a presentar com candidat, i ningú a Alternativa pot ocupar dos càrrecs a la vegada. Que nosaltres sapiguem cap  partit de Pollença té aquesta limitació als seus estatuts.

3.- COMPTES CLARS. A Alternativa per Pollença no tenim cap deute amb els bancs ni cap prestam, tot el que fem es finança amb  les quotes dels nostres afiliat i el nostre grup municipal, sous dels regidors inclosos. Som l'únic partit que publica el seus comptes  Informe econòmic 2013 .

4.- MUNICIPALISME. Som l'únic partit municipal i municipalista que té com àmbit d’actuació tot el municipi de Pollença, sense perdre de vista que des d’una posició municipal es pot incidir en decisions fora del municipi que ens afectin.

5.- INFORMACIÓ. Som el partit que més ha informat als ciutadans de Pollença. Com a la legislatura passada tots i cada un dels dies d'aquesta legislatura hem publicat un article  al bloc, i hem mantingut constant comunicació al facebook, pàgina web, twiter i Urxella de paper, contestant a preguntes, recollint suggeriments, penjant enllaços a notícies relacionades amb Pollença, etc... Altre apareixen i desapareixen segon les eleccions.

6.- FEINA. Som el partit de Pollença que més mocions, precs i preguntes i al·legacions ha presentat aquesta legislatura a l'igual que la legislatura passada.

No som massa gent, no tenim la solució màgica als problemes de Pollença, no som polítics simplement som ciutadans actius que feim  política. Si voleu participar d’un partit transparent i participatiu on se vos escolti sincerament, on se vos tingui en compte, on no se vos amagui res i sigueu part d’ell al nivell que vosaltres trieu... estarem encantats de comptar amb vosaltres.

Els nostres eixos d'actuació són els següents:

- La participació ciutadana i la democràcia directa, perquè els ciutadans, amb tota la informació, transparència i comunicació, creïn un govern de tots per a tothom. Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana.

- La cohesió social. Ens marquem com a objectiu eliminar les distintes desigualtats que existeixen actualment al nostre municipi, ja siguin per motius econòmics, d’edat, de raça o de gènere. Cal una igualtat real. Volem construir un municipi en què l’activitat econòmica es desenvolupi amb honestedat, sense oportunisme ni favoritismes i vagi dirigida al benestar de totes les persones.

-La sostenibilitat: s’han de dissenyar polítiques per al demà, pensant en les generacions futures, sense comprometre les seves necessitats i sense malmetre el medi ambient, amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble.

- L’economia: Defensem els interessos col·lectius i els béns públics. Defensam l’impuls econòmic de caràcter social que s’orienti a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans allunyant-nos de la lògica capitalista d'acumulació, competència i despossessió.

- La defensa de la nostra identitat cultural. Veiem necessària la defensa d’aquells trets que ens identifiquen com a poble: la llengua catalana, la història i la cultura popular, aprofundint en el seu coneixement i evitant que caiguin en especulacions i manipulacions. A més, aquests trets, lluny de representar un factor exclusiu, han d’esdevenir una eina al servei de la cohesió social abans esmentada.»

Aquests dies hem repartit pel municipi aquestes octavetes on sintetitzam els nostres principis
 
 

Comentaris

Alternativa

Re: Principis per a una candidatura alternativa

Alternativa | 27/02/2015, 16:47

Quan el batle Tomeu Cifre (PP) i el regidor d'educació, en Martí Roca (PI) no van anar a l'assemblea de batles per votar el que havia decidit el ple, contra el TIL va restar clar quina era la seva actitud servil. Una actitud que durant aquesta legislatura ha significat una nul·la capacitat d'influència en el govern autonòmic a pesar de ser del mateix color polític. N'hem vist de tot color; el tancament del Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, l'abandonament de l'Albufereta, no hem arribat a cobrar 200.000 euros del Pla d’Obres i Serveis per Can Llobera, l'Ajuntament ha hagut de pagar nombroses reparacions i millores als col·legis del municipi que són competència de la Conselleria d'Educació sense que s'ens hagi retornat ni un euro... Si una cosa podem tenir clara els ciutadans de Pollença és que amb aquests partits governant no pintam res a Ciutat.

Alternativa

Re: Principis per a una candidatura alternativa

Alternativa | 27/02/2015, 13:13

GLOSA DE JOSEP BONNÍN
En Bauzá demana el vot
ara a la desesperada
ell que tan sols l’ha pifiada.
Ara s’ha posat al trot.
Fer el ridícul, si que en pot,
perquè a ningú ha escoltat.
A la llengua ha denigrat,
als docents ha menystingut
i ara aquest bàmbol tutup
sortirà ben atupat!
L’alumne avantatjat
també s’ha pujat el carro
i ara el batlle Simarro
també es munta un Whatsapp.
Convèncer l’electorat
que és una llumenera
i que pel poble s’esmera
com si no fos conegut.
Vol fer creure que un puput
canta com la cadernera.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb