URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El disbarat del camp de futbet

Alternativa | 28 Febrer, 2015 00:01

 Cinc anys després d'instalar la gespa artificial PP i PI a proposta d'UMP van decidir destruir el camp de futbet per fer unes pistes de pàddel. Uns mesos després la mateixa UMP demana fer un nou camp de futbet. Visca la coherència i la planificació. 

Al pressupost del 2015 a petició d'Unió Mollera Pollencina, s'ha inclós una partida per fer una pista de futbet a l'actual aparcament de la piscina d'eu moll. D'aquesta forma la improvisació i falta de planificació a l’àrea d’esports gestionada actualment per en Joan Ramon (PI) ha arribat al límit. Els mateixos d'UMP que han destruït el camp de futbet, que s'havia reformat fa cinc any amb la instal·lació de la gespa artificial, per a la construcció de les pistes de pàddel, ara demanen construir un altre camp de futbet al costat. Unió Mollera Pollencina diu que no tenen ideologia, a nosaltres el que ens dona la impressió és que no tenen projecte i que més que voler el millor per eu moll volen el millor per ells mateixos.

Aquí podeu trobar altres articles on podeu seguir la manca de planificació de l'ajuntament en el tema de les instal·lacions esportives:

Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho)

Personal abans que noves infraestructures (àrea d'esports)


El camp de futbet abans de 2009.

 

 

Al febrer del 2005 es va anunciar la propera inauguració dels camps de gespa artificial. El canvi de paviment del camp de futbet del Port era una millora de l'empresa que va instal·lar la gespa artificial als camps de futbol. Des de que Alternativa va entrar al 2007 a l'Ajuntament vam insisitir en el compliment d'aquesta millora fins que es va fer al 2009.

 

 
Enguany s'ha destruit el camp de futbet i pocs mesos després volen fer un de nou, no passa res, tots pagam aquesta falta de planificació

 
 El dèficit de Pollença no és el nombre d’instal·lacions sinó  la seva gestió, un exemple seria el lamentable estat en el que es troben les instal·lacions  dels camps de futbol del Port de Pollença; focus fosos, xarxes, grades, banquetes rompudes... Cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions incloses les escolars. També lamentem que finalment l’Àrea d’Esports no hagi convocat l’Assemblea anual per explicar les polítiques i escoltar les aportacions dels socis, una assemblea  que  repercutiria en benefici de tots.

 

Comentaris

Alternativa

Re: El disbarat del camp de futbet

Alternativa | 28/02/2015, 10:31

Juicio a un policía local de Pollença y otro hombre por una agresión mutua

www.diariodemallorca.es/sucesos/2015/02/28/juicio-policia-local-pollenca-hombre/1002907.html

Alternativa

Re: El disbarat del camp de futbet

Alternativa | 28/02/2015, 00:07

Alternativa per Pollença critica «la falta de rumbo» del Festival de Pollença
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/02/27/145697/alternativa-per-pollen-critica-falta-rumbo-del-festival-pollen-a.html
El Festival segueix sense rumb i canvia una vegada més de model sense informació ni consens, amb l'agreujant de que el nou Festival serà gestionat per un nou equip de govern sortit de les eleccions de maig.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb