URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Valent els ha fet un vestit

Alternativa | 02 Març, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Si alguna cosa ha distingit el Festival aquesta legislatura gestionat primer per Malena Estrany (Lliga) després pel batle Tomeu Cifre (PP) i ara per en Martí Roca (PI) i dirigit sempre per en Joan Valent és la falta d'un model clar, l'opacitat, la falta de consens i les irregularitats (cal recordar que en Joan Valent és director del Festival gràcies a un negociat manipulat). I això ha estat possible perquè amb el consentiment dels polític el Festival ha passat a estar al servei d'en Joan Valent i no a l'inrevés.

Al principi d'aquesta legislatura els que abans eren CiU, ara són el PI, es queixaven dels canvis que va fer al Festival la Lliga, ara també són el PI, i del nomenament d'en Joan Valent i del canvi de model que va fer aquest que del Festival. Els que eran CiU, ara el Pi, demanaven als que eren la Lliga, ara el PI, que els canvis s'havien de fer des del consens i la informació. També es queixaven de que s'assabentaven de la informació del Festival a partir de la premsa (Cap on va el Festival). Doncs bé es veu que dins el PI o han desaparegut els que eren CIU, o el seu concepte de consens i informació és molt peculiar, perque el que és cert és que els partits de l'oposició ens hem assabentat del canvi de model del Festival, amb la inclusió d'una setmana de Mèxic, per la premsa, amb l'agreujant de que el Festival del 2015 amb aquest canvi de model serà gestionat per un nou equip de govern sortit de les eleccions de maig.

Si parlam del model general del Festival aquesta legislatura hem vist com literatura , cine i arts plàstiques s'unien a la música, com després s'eliminava la literatura, com es treia el Festival al carrer per després no tornar, com s’ estenia a Alcúdia... i ara per la premsa sabem que hi haurà una setmana dedicada a Mèxic amb música,  literatura, gastronomia... A nosaltres també ens agrada Mèxic, és més no fa massa temps el batle es va acusar de ser l'exèrcit d'en Pancho Villa, per defensar els camins que ell tanca, però això no és motiu per fer una setmana de Mèxic dins el Festival com si aquest fos el Lidl. Necessitam un Festival amb una línia i objectius clars (va ser una dels problemes que va sortir al taller participatiu que vam fer la passada setmana), amb transparència, consens i participació popular i això no és possible ni amb Joan Valent, ni amb una gestió en mans de PP&PI. En maig cal un canvi, a Pollença entre tots hem de recuperar el Festival.

Més val agafar-se la deriva del Festival amb humor, i més quan pensam en l'herència que ens deixen.

 

 

Comentaris

PPPI

Re: Valent els ha fet un vestit

PPPI | 03/03/2015, 08:53

Estar clar que el que ha passat és que han desaparegut els de CIU. La lliga o bé el colocat del PP, a diferencia del que ha passat a altres pobles on el CxI és qui marca la politica del Pi, aquí a Pollença és nota que els que hi havia a CiU ja no hi son o si hi son no pinten res.

Alternativa

Re: Valent els ha fet un vestit

Alternativa | 02/03/2015, 21:57

Avui hem enviat una nota de premsa denunciant la web de l'Ajuntament, l'Ara Balear parla de la mateixa com exemple de propaganda.
www.arabalears.cat/premium/Alta-tensio-lescola_0_1313268945.html

Alternativa

Re: Valent els ha fet un vestit

Alternativa | 02/03/2015, 11:16

Alternativa per Pollença diu que el Festival del municipi “continua sense rumb”
h
ttp://dbalears.cat/cultura/2015/03/02/285071/alternativa-per-pollen-diu-festival-del-municipi-continua-sense-rumb.html

Alternativa

Re: Valent els ha fet un vestit

Alternativa | 02/03/2015, 10:42

El Govern amenaça d'haver d'indemnitzar els projectes aturats durant l'anterior legislatura

dbalears.cat/balears/2015/03/02/285086/govern-amena-haver-indemnitzar-els-projectes-aturats-durant-anterior-legislatura.html

Està clar que el PP el que cerca és ficar por a la gent per seguir amb la seva política destructiva. Però la sentencia sobre el Vilà deixa ben clar que no tenen perquè haver de pagar-se aquestes indemnitzacions milionaries.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb