URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una web propagandística

Alternativa | 04 Març, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 

 La pàgina web és la culminació de tota una sèrie de despropòsits que culminen en una pàgina més propagandística que informativa i pràctica. Una autèntica malversació de fons públics per part de l'equip de govern de PP i PI.


A la fi aquests dies s'ha posat en funcionament la nova pàgina web de l'Ajuntament, un dels objectiu que va servir per justificar la dedicació exclusiva del regidor de noves tecnologies, en David Alonso (PP), al mes de febrer del 2012.

Al desembre de 2013 l'equip de govern va fer un negociat sense publicitat totalment dirigit i irregular per contractar una persona que a més de fer la pàgina web ha exercit de cap de premsa. Es va prioritzar contractar una periodista en comptes d'un informàtic quan teòricament la seva feina principal era la realització de la nova pàgina web de l'Ajuntament. Des d'aquella contractació es van  multiplicar les notes de premsa propagandístiques, però la nova pàgina web que hauria d'haver estat finalitzada el 31 d'octubre no ha estat finalitzada fins ara. També hem de denunciar que a pesar de finalitzar el seu contracte sense haver realitzat la pàgina web, la persona contractada continua facturant feines de cap de premsa per l'Ajuntament de forma irregular i amb l'informe contrari d'intervenció i secretaria.

I ara a la fi tenim la nova pàgina web de l'Ajuntament una pàgina al servei de l'equip de govern del PP i PI, als que els sembla més interessant posar  les seves fotografies a la primera plana  que per exemple l'ordre del dia o actes dels plens municipals, juntes, comissions informatives...Una pàgina web on només pengen les notícies propagandístiques fetes per la mateixa cap de premsa, i cap   noticia o enllaç a les que surten als diaris, el que es pot considerar censura pura i dura. Una pàgina web que a més a més tècnicament és molt millorable; no és ni àgil, ni fàcil d'usar i a dia d'avui hi ha enllaços que no funciones...

En definitiva estam davant d'una clara malversació de fons públics; personal i mitjans pagats per tots els ciutadans de Pollença són utilitzats al servei de la propaganda del Partit Popular i Proposta per les Illes.

 


Anteriors articles relacionats amb el tema:

Fer propaganda no és informar

Partidisme i malversació

Una dedicació exclussiva per contractar


 

Comentaris

Altrernativa

Re: Una web propagandística

Altrernativa | 04/03/2015, 22:06

El Tribunal Suprem confirma el dret de pas a la finca de Ternelles
Es recorda que l'accés al mar, com a limitació de la propietat, es pot establir per declaració de l'autoritat administrativa sense necessitat de procediment d'expropiació
www.arabalears.cat/balears/Suprem-Pollenca-Ternelles_0_1314468794.html

Alternativa

Re: Una web propagandística

Alternativa | 04/03/2015, 22:01

Joan Miquel Oliver obrirà el 54è Festival de Pollença
Altres noms destacats són Estrella Morente i Ute Lemper.
www.arabalears.cat/cultura/Joan-Miquel-Oliver-Festival-Pollenca_0_1314468749.html

Tres polítics per presentar el Festival de Valent a Berlín.

Pepe

Re: Una web propagandística

Pepe | 04/03/2015, 20:19

El contracte no era només per la pàgina web, també incloïa la comunicació de l'Ajuntament i va ser de 13.500 euros més IVA per 12 mesos. Aquest contracte va acabar el 31 d'octubre però la cap de premsa continua facturant.
Quant a denunciar el tema no dubtis que si considerem que el cas té possibilitats de prosperar davant de la justícia ho farem com hem fet en casos anteriors, això sí sense molt èxit ja que no és un delicte fàcil de provar en casos com aquests.
El que és clar és que no se'ns pot acusar de bombo abans de les eleccions, la nostra feina ha estat igual del primer al darrer dia de la legislatura.

Alternativa

Re: Una web propagandística

Alternativa | 04/03/2015, 18:00

Ens han informat que avui no n'hi ha tertúlia de polítics a Ràdio Pollença, el batle i en Martí Roca són a la fira ITB de Berlin per presentar el Festival Viva México d'en Valent. Lamentable tant per la despesa pública que significa aquest viatge com perquè ni PP ni PI amb cinc regidors cada un no hagin trobat a ningú vàlid per anar avui a la tertúlia.

Alternativa

Re: Una web propagandística

Alternativa | 04/03/2015, 17:22

El Supremo confirma la servidumbre de paso en el Camí de Ternelles
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/03/04/146076/supremo-confirma-servidumbre-paso-cami-ternelles.html

El Tribunal Suprem confirma la servitut pública del camí de Ternelles, ara caldria eliminar l'excessiva i sense sentit limitació a vint persones.Una sentència dedicada a tots aquells que de forma servil, inclós el batle actual acceptaven que la propietat només deixés passar a qui volia quan volien.

J.S.

A Biel y al resto

J.S. | 04/03/2015, 11:47

La verdad es que si debería denunciarse esto. Pero no tiene porqué ser este partido, todos podemos hacerlo.
Eso de "bombo antes de las elecciones" creo que no es cierto. Yo sigo este blog hace tiempo y he visto reiteradas veces y desde hace tiempo esta denuncia que hacen. Incluso se ha hablado, hace años, de la dedicación exclusiva de un concejal en base a la renovación web, cosa que no ha hecho, pero ha cobrado por ello.
Y sí, esta web es una cagada.
Un saludo

Biel Portes

Re: Una web propagandística

Biel Portes | 04/03/2015, 11:30

Ens podeu dir quant ens han fet pagar per aquesta cagada de web feta amb drupal?
Denunciareu la malversació de fons públics que mencionau o només ho fareu servir per fer bombo abans de les eleccions? Crec que és necessaria una depuració de responsabilitats davant la justícia en la gestió de tecnoligies del consistori.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb