URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pèssima gestió de personal

Alternativa | 12 Març, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Abans del darrer ple, els delegats dels funcionaris ens van fer arribar  un escrit que ratificava un escrit anterior, de 23 de maig de 2014, de rebuig total al document deprevaloració dels llocs del treball. Al mateix escrit denuncien la deficient feina de l’empresa encarregada de realitzar el document, que no es van ampliar els terminis per presentar al·legacions per part dels delegats sindicals, denuncien els greuges comparatius amb el personal que fa feina per l’Ajuntament sense haver fet cap prova d’accés... Quan vam demanar al ple per aquest escrit el regidor de personal va dir que només eren opinions, obviant el fet de que es tracta d'una opinió pràcticament unànime ja que l'escrit està signat per 28 dels 31 funcionaris de secretaria, intervenció i serveis tècnics.

 

Aquesta queixa i la falta de gestió per part del regidor no és una excepció; hi ha múltiples exemples similars:

- Tant el conveni col·lectiu de personal funcionari com de personal laboral estan caducats des del 2010.

- Fa més d'un any que no es convoca al nostre regidor, en Pepe García, a la comissió paritària de Personal laboral.

- Per falta de negociació se segueix sense fer un pla de productivitat fixant els objectius a complir pel funcionari per meritar el dret a percebre-ho.

- Mitjançant Decret d'Alcaldia 1211 es va atorgar una productivitat extraordinària per import de 2400 euros a una auxiliar administrativa de l'àrea d'Intervenció – Tresoreria, que havia estat de baixa, per després recuperar la feina no feta, quan ens consta que hi ha personal a l'àrea d'Intervenció infrautilitzat.

- No es va facilitar al Comitè d'empresa del Personal laboral la plantilla 15 dies abans de la seva aprovació, com marca el conveni col·lectiu.

- No es va facilitar la vestimenta d'hivern a les treballadores de la neteja, ni s'havia respost a les seves demandes fins que va sortir el tema a la premsa local fa uns dies, unes setmanes abans de que comenci la primavera.

 

Per totes aquests temes i en general per la pèssima gestió i la falta de negociació i comunicació entre el regidor i el personal, tant funcionari com laboral, ens ha fet arribar el seu malestar. Sort que aquesta legislatura ja acaba però deixa un gran número de problemes sense resoldre al proper equip de govern i un mal ambient dins el personal de l'Ajuntament.

 Un any més vos convidam a la presentació de l' Anuari Contrainfo. Un complet balanç dels moviments socials al 2014 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Pèssima gestió de personal

Alternativa | 12/03/2015, 09:34

El grupo Alternativa denuncia el "malestar" entre el personal municipal
www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/03/12/grupo-alternativa-denuncia-malestar-personal/1006211.html

Una notícia que no trobareu a la pàgina web municipal. PP&PI no han complit amb la majoria de compromisos en referència al personal de l'Ajuntament i amb la seva política de parts i quarts han creat un clar malestar dins la majoria del personal municipal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb