URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 15 Març, 2015 00:01

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui resumim l'acta de la llarga Junta de Govern del 21 d'octubre. Perdonau el retard, no és una feina fàcil de fet només la fem a Alternativa. És lamentable que l'Ajuntament i els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de les Juntes de govern, on entre altres coses els ciutadans poden trobar una relació de factures per comprovar com es gasten els seus doblers. A Alternativa donam informació mentre tots pagam la propaganda de PP&PI.

A la nostra pàgina web trobareu les actes de les Juntes.

Resum del més interessant de la Junta.

- Es va aprovar la reducció del cànon d’explotació de la platja de Cala Molins en la temporada 2011 en un import de 1.879,05 euros , atenent que es va substituir per part de l’Ajuntament la concessió de 4 velomars per piragües.

- Arxiu dels  expedients disciplinaris a dos policies.

- Modificació de les condicions laborars de l'administrativa del centre salut Port  que passa a desenvolupar les seves funcions com a administrativa a l’àrea d’esports.

- Dació de compte de la resolució de Batlia d’aprovació dels plecs i convocatòria de la licitació del contracte de serveis per desenvolupar i impartir el programa d’educació ambiental de l’Ajuntament de Pollença.

- Dació de compte de la Resolució de Batlia d’aprovació de l’expedient de contractació de les obres relatives al projecte “Rehabilitació i millora del paviment de diversos carrers del municipi de Pollença/Fase 2)” i de la convocatòria, simultània, de la licitació

- Aprovació de l’adjudicació de les obres relatives al projecte tècnic “Instal·lació fotovoltaica per autoconsum Residència-Centre de Dia de Pollença” mitjançant contracte menor. A la vista de les ofertes econòmiques presentades , de l’ampliació i millora del manteniment de les instal·lacions i de la millora del termini de garantia, s’ha de dir que l’oferta de Ingeniería y Asesoría de Energías Renovables SL”, amb una oferta de 33.275,00 € (IVA inclòs), una ampliació i millora del manteniment de la instal·lació de 8 anys (9 en total) i una ampliació del termini de garantia de 9 anys (10 en total), és la més avantatjosa per a portar les obres d’instal·lació de la planta fotovoltaica a l’edifici de la Residència Centre de Dia .../...”.      Aquest projecte està cofinançat en un 50% amb càrrec al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de les Illes Balears 2007-2013”.

- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de contractació de les obres relatives al projecte “Canvi de coberta de l’edifici polivalent Miquel Capllonch Port de Pollença” mitjançant procediment negociat sense publicitat. Consistents en la rehabilitació de la teulada de l’edifici  atès que la elevada humitat interior del mateix ha provocat l’oxidació de l’armat de les bigues existents, afectant a gran part de la subestructura de la teulada, essent el pressupost general de contracte de 169.916,29 (IVA inclòs) a finançar amb fons propis.

  - Aprovació del Pla de Seguretat i Salut que desenvolupa l’Estudi Bàsic de Seguretat i Salut establert per a l’execució de les obres relatives al projecte “Adequació de les pistes esportives del Port de Pollença”.

-  Aprovació de la resolució de l’expedient de responsabilitat patrimonial; indemnització pels danys ocasionats per l’anulació, mitjançant Sentència de Tribunal Superior Justícia de les Illes Balears de 11.11.1993, de la llicència d’obres al c/ Creus i Bellavista, i la posterior execució, per sentència del TSJ de les Illes Balears de 19-02-2007, de demolició. Atès que en la reclamació formulada es sol·licità una indemnització total de 2.020.427’30 €. L'Ajuntament estima parcialment la reclamació per responsabilitat patrimonial,declarant l’existència de responsabilitat patrimonial i, en conseqüència, indemnitzar en la quantia de 532.564’43 €.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepe | 18/03/2015, 13:29

Crec que els ciutadans han de valorar la feina feta i no les etiquetes.I qui no sàpiga diferenciar una cosa i altra torn a dir que té un problema de valoració , si això es menysprear, em sap greu.
No crec en coalicions, crec en unions. Em pots dir una sola coalició que hagi funcionat en el temps?

Ningú ha dit que Alterantiva sigui la propietària de l'esquerra alternativa però com bé t'han recordat els meus companys Podem no s'ha definit mai com esquerra alternativa.

Quina feina en defensa dels drets humans ha fet Podem a Pollença? S'han reunit molt han parlat molt però què han fet? Jo et puc dir el que hem fet nosaltres des de mocions (contra els desnonaments, comissió anti-cisis) fins a actes com el documental d'Alpha Pam.
Clar que a Podem hi ha gent valida, A Alternativa som uns quants que estam inscrits a Podem, mantenim una excel·lent relació amb gent de Podem, vam participar a una taula redona organitzada per Podem de Santa Margalida, al nostre taller van venir gent del cercle de Podem de Llubí... Però al Cercle de Pollença hem vist com molta de gent hem deixat de participar al veure com funcionaven les coses.
Dius que qualque dia han de començar, com en el seu moment va començar alternativa... Nosaltres vam estar quatre anys fent feina abans de presentar-nos a les eleccions, per què aquestes no eren la finalitat sinó un mitjà.

No els criticam per què es presentin, cada un és lliure de fer el que vulgui i els ciutadans de Pollença ja tenen experiència en candidatures fetes mesos abans de les eleccions i en els seus resultats.

Joan CC

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Joan CC | 18/03/2015, 12:53

En Garci ha explicat el que pens millor que jo mateix. Sols hi afegiria que no crec que cap de nosaltres t'hagi menospreciat per diu el que penses.
Com diu Garci, quan l'excusa per no integrar les assambleas és que Alternativa no defensa els drets humans vol dir sencillament que volien fer el seu camí. Tal vegada podries integrar-te a la seva assamblea i intentar que canviin de idea.Personalment crec que ara es massa tard i que cercar una coalició forçada a darrera hora per por a perdre un grapat de vots crec que seria un greu error. Ara es el moment de la responsabilitat dels votants i de triar una opció que vertaderament hi hagi coherència entre el seu missatge i els seus actes

Garci

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Garci | 18/03/2015, 10:18

Bones Bernat, per jo està molt clar que quan vas a una reunió amb els companys que ara faran gent x Pollença i et diuen que no volen anar amb Alternativa per una sèrie de motius, però el més esgrimit és que nosaltres no defensam els Drets Humans, poc s'hi pot fer.
Ja hem demostrat que volíem la unitat de l'esquerra (tota) i que volíem un projecte a llarg termini, construit molts mesos abans de les eleccions. Ningú ha acceptat la nostra proposta. I també pens que és una irresponsabilitat.
Per altre banda, nosaltres ho hem repetit mil cops: no feim política per fotre fora al PP ni per obtener la batllia a qualsevol preu. Volem un canvi social i per això treballam. Els pactes articifials no ens convencen, ni poc ni molt.
També he de dir que l'afirmació de que Podem és "esquerra alternativa" me sorprèn perquè no s'hi han declarat ni a nivel estatal.
Lo dit, ni Podem ni MES varen voler saber res d'unitat. Tal vegada els hauries de demanar perquè.
Per cert, ningú diu que la gent de gent per Pollença no sigui vàlida i tant de bo més gent participés en política. Ens aniria millor a tots.

Bernat

Coalició d'esquerra alternativa

Bernat | 18/03/2015, 09:50

No fa falta me menyspreeu per dir el que trob. Crec que Alternativa-Podem sigui una coalició estranya, sinó ben lògica. L'esquerra alternativa no és propietat de cap partit en concret, i Podem, amb la seva defensa dels drets humans i la feina que ha fet, amb tantes assemblees, està en aquesta línia. Amés, llevat de qualque personatge, sembla gent vàlida. Qualque dia han de començar, com en el seu moment va començar alternativa. A més, molts membres d'Alternativa han anat a les reunions de Podem, no és molt lógic criticar-los ara perque es presenten. S'han de convertir uns competidors en uns col·laboradors i amb una coalició d'esquerra alternativa això s'aconseguiria. És la meva opinió.

Pepe

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepe | 17/03/2015, 20:07

Bernat no es tracta d'un tema de personalisme,al manco per la nostra part, és tracta de que vam fer una proposta molts senzilla i democràtica d'assemblea unitària fa mesos pensant no només en les eleccions i no la van acceptar ni MES ni Podemos. La nostra proposta la pots consultar a aquest mateix bloc (transparència).
D'on treus que Podem a Pollença és esquerra alternativa, qué han fet a més de barallar-se? Quan s'han definit com esquerra alternativa?
Si tens el cor dividit entre el projecte d'Alternativa i Podem el que tens és un greu problema de valoració de feina i solidesa.
Nosaltres no ens movem per calculs electoralista l'hem dit una i altra vegada. No farem invents ni coalicions estranyes quan arriben les eleccions.
Qui vulgui votar feina i coherència aqui ens té qui vulgui votar altres coses té opcions.

Bernat

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Bernat | 17/03/2015, 18:23

Tot això me sembla molt bé. Però ara som a un punt on no podem desfer el que ja està fet. L'esquerra alternativa ha de saber posar-se d'acord, com Guanyem i Podem a molts de llocs. Crec que s'hauria de moure una coalició Altenativa-Gent per Pollença. Si no molts tindrem el cor dividit. Tot aquest argumentari polític no treu la realitat, que és el perill que Gent per Pollença no faci regidor però llevi a Alternativa els vots del segon, o faci malbé la possibilitat de tenir-ne un tercer. Separats tots hi perdem, cal la unitat per damunt els personalismes.

Pepe

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepe | 17/03/2015, 18:15

Això de "partit instrumental" em sembla una estafa però a més a més s'incompleix la recomanació que va fer el mes passat Consell Ciutadà de Podem de limitar la creació de partits instrumentals a les grans ciutats.Una recomanació que es fonamenta en la decisió presa per l'Assemblea Ciutadana de no presentar-se a les eleccions municipals, una decisió més que encertada veient tot el que està passant a Pollença.

Miquel Sánchez

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Miquel Sánchez | 17/03/2015, 17:47

Bernat, més o manco la seva proposta "estrella" per l'Ajuntament era enviar a "florir" els informes de Secretaria i Intervenció de l'Ajuntament, per exemple contractar gent sense poder fer-ho, ja que els dret humans estan per davant de les lleis, el problema és que desprès els que queden engrunats són els regidors i com pots comprendre jo acat les lleis i intent canviar les que no m'agraden, però mai passaré per damunt l'interventor i la Secretaria.

Joan CC

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Joan CC | 17/03/2015, 15:58

Com diu en Garci, nosaltres ja varem fer la nostra proposta i creim que es prou raonable, inclús que s'aproxima molt més a la filosofia que teoricament defensa Podemos que no pas el que estan fent els que han montat gent per Pollença. . Si això dona força al PP?
Bé pens que els votants s'han de responsabilitzar del seu vot i basta pegar una ullada a a feina feta el darrer any, ( per no parlar dels 12 que duim fent feina). El que no farem es per un grapat de vots trair les nostres conviccions.

Garci

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Garci | 17/03/2015, 14:20

Benvolgut Bernat. Fa més de mig any que proposàrem un pacte amb Podemos i MES. Cap dels dos acceptà gairebé ni de parlar-ne. Volien presentar-se i ho faran. Això és per ells la política.

Bernat.

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Bernat. | 17/03/2015, 13:47

Ja tenim els de Podemos Pollença presentant-se amb el nom de Gent per Pollença. Ahir constituïen un partit a una notaria d'Alcúdia. Tres partits a la dreta i tres a l'esquerra concorreran al municipi. Ja és ben hora que Alternativa ofereixi una proposta de coalició a Gent per Pollença. Si no s'està donant força al PP i les polítiques de l'austericidi i l'opacitat. Seny a l'esquerra alternativa ! S'ha de deixar l'orgull a part.

Maria

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Maria | 17/03/2015, 13:10

Ya pudimos verlo en la presentación en la plaza del pino, y ahora podemos verlo en todas las fotos de las comisiones que organiza el partido Juntos por Pollensa. Juan Fernández será un hombre importante dentro del próximo ayuntamiento de Pollensa.
Bravo Juan, estamos contigo

mv

juntes de govern??

mv | 16/03/2015, 13:42

La veritat des de que Pepe García ha deixat de formar part de la Junta de Govern, (pnsava que ja no en feien)gracies a les exigències del PI-Lliga_i nosequemés, afortunadament ja no sabem en que i com se gasta els diners l'esmentada Junta, i així vivim traquils i ignorants, sapiguent que al país de barcenas, matas, munar, etc. aixo és lo millor per viura contents, fotuts i i per tant sense ganes de vomitar davant tant de cantamanyanes...

jrv

Enmic públic??

jrv | 16/03/2015, 13:36

Abans que el corifeu d'especuladors digui la seva, tal volta caldria entrar en detall d'on se treu l'arquitecte..? municipal...? els 8 milions, i si qualcú li ha dit que ha de fer por...

Alternativa

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 16/03/2015, 11:21

L'arquitecte de Pollença preveu 8 milions d'indemnització per protegir la primera línia del port
Es nega a incloure Can Franc a l'inventari de patrimoni municipal tot i la insistència del Consell de Mallorca
www.arabalears.cat/balears/Larquitecte-Pollenca-catalogar-costara-milions_0_1321667922.html

L'arquitecte municipal en Rafel Balaguer sembla que fa feina contra l'Ajuntament amb el consentiment del batle. Com diuen a l'article "El paisatge i fins i tot la legalitat no han importat, i ningú, llevat de Pepe García, d’Alternativa, s’ha atrevit a dir les coses pel seu nom." Aquesta és la vertadera raó de la denúncia d'en Rafel Balaguer contra el nostre regidor

Alternativa

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 16/03/2015, 10:18

"Pepet" per la teva informació Alternativa ja va demanar això a un ple, però les matemàtiques electorals són molt punyeteres. PP&PI governen amb 10 regidors i nosaltres tenim 2 regidors.

Pepito el jutge no s'ha inventat cap llei.

Pepito

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepito | 16/03/2015, 00:32

La licencia esta ben donada. Si hem de supeditar les licencies a que un jutge iluminat cregui que al veinat li tapa les vistes, podem plegar. Altra cosa es que, tot i donar be la licencia, el jutge estrella de torn decideixi fer injerencia dins l'urbanisme. Qui ho hauria de pagar es el ministeri de justicia.

Pepet

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepet | 15/03/2015, 23:29

Aixo es el que exigiria i denunciaria qualsevol oposicio seriosa, pero tampoc sera el cas

Pepe

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepe | 15/03/2015, 23:19

Això és el que faria qualsevol equip de govern seriós però no és el cas.

Pepot

Re:Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Pepot | 15/03/2015, 16:44

Ara què farà l' Ajuntament?
Perquè apart de pagar, hauria d' obrir investigació per saber com va anar la concessió del permís d' obres i depurar la responsabilitat dels tècnics i polítics responsables.
No és just que els pollencins hagin de pagar aquest quantitat de doblers per una cagada d' algunes persones.
Polítics i tècnics tenen un bon sou. Segons ells el tenen perquè recau sobre ells una gran responsabilitat.
Idò ja és hora que aquesta responsabilitat es faci efectiva i que no es quedin tan amples. Cobrant el seu sou i estant ben tranquils, mentrestant els ciutadans, molts amb un sou miserable, paguen indemnitzacions amb els seus imposts.

Alternativa

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 15/03/2015, 09:15

L’esquerra renuncia a les sigles a la Part Forana
Les forces progressistes fan acords preelectorals per no perdre vots a les municipals
www.arabalears.cat/premium/politica/Lesquerra-renuncia-sigles-Part-Forana_0_1321067976.html

Dues puntualitzacions, a Pollença no es pot parlar de renunciar a les sigles ja que aquestes figuraran a la coalició Junts i el repartiment de llocs a la llista electoral el faran en funció de les sigles. Renunciar a les sigles hagués estat fer el que proposavam des d'Alternativa fa un any; una assemblea unitària que decidís tot. Per altra part l'únic intent d'acord va ser la nostra proposta a MES i a Podemos que vam fer l'any passat, per part de Junts no ha hagut cap tipus d'intent d'acord cap a nosaltres.

Alternativa

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 15/03/2015, 09:05

Alternativa per Pollença critica l'actitud submisa del batle
h
ttp://dbalears.cat/part-forana/2015/03/15/285243/alternativa-per-pollen-critica-actitud-submisa-del-batle.htmlAl darrer ple el batle es va negar a acceptar la nostra petició de realitzar una declaració institucional consensuada per tots els grups per denunciar que els ciutadans no podam visitar la Fortalesa, incomplint la llei de patrimoni. Una vegada més el batle demostra el seu servilisme davant les institucions supramunicipales.

Alternativa

Re: Indemnització de 532.564’43 € (Junta de Govern de 21-10-14).

Alternativa | 15/03/2015, 08:56

Cuanta atrás para legalizar las obras de Villa Cortina en Formentor

h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/03/15/146991/cuanta-atras-para-legalizar-obras-villa-cortina-formentor.html

Sembla que la propietat i el batle comencen a dilatar el compliment de la sentència que deia:
«El Ayuntamiento de Pollensa procederá a restablecer la legalidad urbanística infringida mediante la demolición de lo construido y la reposición de los terrenos a su estado natural anterior si es que las obras realizadas no fueren ahora legalizables o si es que la legalización no se interesa en el plazo legal correspondiente.”

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb