URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Servilisme del batle a la Fortalesa

Alternativa | 16 Març, 2015 00:01

Al darrer ple el batle es va negar a acceptar  la nostra petició de  realitzar una declaració institucional consensuada per tots els grups per denunciar que els ciutadans no podam visitar la Fortalesa, incomplint la llei  de patrimoni. Una vegada més el batle demostra el seu servilisme davant les institucions supramunicipales.

___________________________________________________

Les darreres setmanes hem vist la Fortalesa s'ha convertit en un BIC per a VIPs; com es subhasten estances, es lloga per noces... mentre segueix tancada pels ciutadans incomplint la Llei de patrimoni històric que regula l'accés als Bé d'Interès Cultural, i obliga a permetre la visita pública dels béns "almenys quatre dies al mes i en dies i hores prèviament assenyalats". Per això al darrer ple vam registrar la petició de fer una declaració institucional consensuada per tots els grups polítics per denunciar l’incompliment de la Llei de Patrimoni i comprometer-nos a lluitar pel compliment de la mateixa.

La resposta del batle, Tomeu Cifre (PP) va ser que la competència és del Consell de Mallorca i que es feina seva complir la llei. En sembla penós que el batle delegui tota la responsabilitat en el Consell d'un patrimoni ubicat a Pollença i que ni tan sols vulgui fer una declaració institucional demanant simplement el compliment de la llei. Aquesta negativa del batle  és una demostració  més de la passivitat, servilisme i debilitat de l'Ajuntament davant les institucions supramunicipales. Una actitud que durant aquesta legislatura ha significat una nul·la capacitat d'influència de l'Ajuntament en el govern autonòmic a pesar de ser del mateix color polític. N'hem vist de tot color; el tancament del Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, l'abandonament de l'Albufereta, no hem arribat a cobrar 200.000 euros del Pla d’Obres i Serveis per Can Llobera, l'Ajuntament ha hagut de pagar nombroses reparacions i millores als col·legis del municipi, que són competència de la Conselleria d'Educació, sense que s'ens hagi retornat ni un euro... Si una cosa podem tenir clara els ciutadans de Pollença és que amb aquests partits governant no pintam res a Ciutat.

 

Us esperam dimecres a l'assemblea oberta a les 20:00 al Centre Cultural de Pollença.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb