URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble

Alternativa | 20 Març, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença avança una passa més en el seu full de ruta cap a les eleccions de maig i, sense precipitacions ni improvisacions, presenta ja la seva llista electoral completa; una candidatura de ruptura democràtica per a que sigui el poble qui governi.


Fa pràcticament un any, el maig de 2014, l'assemblea d'Alternativa per Pollença ja vàrem fer públic que na Marina Llobera era la persona escollida per encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals de 2015. Després de l'assemblea del novembre, donàrem a conèixer qui la seguirien d'aprop i tancant així els cinc primers llocs: en Pere Josep Coll, n'Antònia Cerdà, na Tonina Amer i en Joan Cifre. Ara donam a conèixer la resta de candidats completant així la llista electoral. Tot, candidata, llista i el programa que estam acabant de perfilar en aquests moments ha estat decidit mitjançant assemblees obertes.

Així, les persones que ocuparan del sisè al vintè lloc seran en Miquel Sánchez (actual regidor), en Nino Moreno, en Rafel Morro, na Toñi Valdivielso, na Tana Villar, en Ramon Cerdà, na Xesca Torandell, na Mari Carvajal, en Joan Llompart, en Joan Ramon Bosch, na Mari Carmen Álvarez, en Biel Perelló, na Cris Espí, n'Enrique Galindo i tancarà la llista en Pepe García, regidor i el nostre candidat a les anteriors eleccions (Alternativa defensa, des de la seva creació, per la limitació de càrrecs i ningú pot ocupar un càrrec més de dues legislatures consecutives).

Pensam que la composició de la nostra llista mostra molt bé que Alternativa per Pollença és un projecte amb futur i de futur, perquè amb la feina constant i seriosa dels darrers onze anys hem anat consolidant una assemblea forta i amb gent que ja acumula profitosa experiència a l'Ajuntament; però a més hem sabut anar incorporant i acostant nova militància i gent jove, que asseguren la renovació més que necessària en política.

La nostra candidatura és de ruptura democràtica per trencar amb les formes i el fons entorn del què gira la política municipal a Pollença des de la recuperació de les institucions democràtiques. Aquesta candidatura es presenta per a que sigui el poble qui governi, sempre a partir d'unes bases de predomini del bé comú sobre l'individualisme, de la cooperació per sobre de l'enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d'economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida. Amb la convicció que, el maig de 2015, les idees que representam seran considerades per als pollencins com una opció real de govern municipal.

Tancada ja la llista, seguim ara avançant una passa més en el full de ruta que ens marcàrem en el camí cap a les eleccions de maig i que pretén ser un exemple més de la nostra manera de fer feina: sense pressa, però sense pausa; amb constància i amb decisions sòlides, consistents i preses per consens; fugint de la precipitació i de la improvisació.

A la fotografie falten en Ramón Cerdà (en aquest moment fent feina a Alemanya) i na Cristina Espi (que acaba de ser mama).

Comentaris

Pepe

Re: Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble

Pepe | 20/03/2015, 19:39

Moltes gràcies Pere, pens que has dit una cosa que ens diferència fonamentalment d'altres opcions polítiques, fer feina de valent i valenta.

Alternativa

Re: Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble

Alternativa | 20/03/2015, 10:22

Alternativa per Pollença: «Un projecte amb futur i de futur»
La formació presenta la llista completa que concorrerà les municipals del mes de maig
h
ttp://dbalears.cat/part-forana/2015/03/20/285302/alternativa-per-pollen-projecte-amb-futur-futur.html

Pere

Re: Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble

Pere | 20/03/2015, 09:37

Enhorabona! Bona llista per fer feina valenta a l'ajuntament!
I més quan la resta de partits no troben gent per fer les seves llistes.
Esper que li vagi molt bé a Alternativa, la vertadera esquerra.

Alternativa

Re: Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble

Alternativa | 20/03/2015, 00:46

Alternativa per Pollença presenta la seva llista "per la ruptura democràtica" i "sense improvisacions"

Fa pràcticament un any, l'assemblea d'Alternativa per Pollença ja va fer públic que l'exportaveu de l'Assemblea de Docents Marina Llobera era la persona escollida per encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals de 2015

www.arabalears.cat/xarxa_local/Alternativa-Pollenca-presenta-democratica-improvisacions_0_1323467924.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb