URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Divendres presentam l'Anuari 2014 de contrainfo

Alternativa | 22 Març, 2015 00:01

Un aspecte fonamental per canviar la societat és la informació i en aquest sentit és imprescindible la bona feina dels companys de contrainfo.cat un projecte comunicatiu autogestionat Per quart any consecutiu presentam a Pollença l’Anuari de contrainfo. Us esperam divendres 27 a Can Llobera a les 20:00 h. El preu de l’Anuari 2014 és de 4€ (el cost de producció és de 3’26€).

 Com diuen els companys de contrainfo:

Un recull fidel i acurat de les lluites dels diferents  moviments socials de Mallorca durant l’any 2014 i,  una tasca  de memòria històrica per poder fer-ne revisió en anys  posteriors, aprenent dels errors i potenciant les victòries.

I si ja fa quatre anys que podem editar l’Anuari  és gràcies a la feinada de totes les activistes que hi col·laboren i  que hi aporten tota la seva experiència, idees, temps, imaginació i el  més important de tot: les paraules i l’emoció amb les que lluiten dia a dia.

D’aquesta manera, des de contrainfo.cat pretenem realitzar un balanç de les lluites, destacant-hi els punts febles i forts, així com els reptes de futur que se’ns presenten. Per altra banda, enguany una seixentena d’activistes ha col·laborat en la realització d’articles amb els quals exposen els encerts i errades sota el seu parer per a què altres activistes reflexionin, aprenguin i qüestionin la realitat que ens envolta, coneixent els racons i instants de cada col·lectiu.

Així,  l’Anuari 2014 és producte del compromís d’una  seixentena d’activistes que construeixen dia a dia una Mallorca més  lliure i justa. Som un any més fortes i tenim més experiència: esperam que l’Anuari serveixi per afrontar amb més força els reptes i les noves experiències que prepara el 2015.



 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Divendres presentam l'Anuari 2014 de contrainfo

Alternativa | 22/03/2015, 22:42

Amb l'escrutini pràcticament enllestit el PSOE ha guanyat les eleccions al parlament andalús mantenint els 47 diputats, el PP que havia guanyat al 2012 ha tingut un daltabaix total i passarà de 50 a 33 diputats. Podem irromp com la tercera força, amb 15 escons. I la quarta força, Ciutadans, també s'estrena en la cambra andalusa amb 9 diputats. Esquerra Unida pateix una forta davallada, passant de 12 escons a 5.
En aquestes eleccions, la participació final ha quedat en el 63,87%, superior al 60,78% dels comicis del 2012.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb