URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ordre del dia del ple ordinari de març

Alternativa | 24 Març, 2015 00:01

A la pàgina de propaganda de l'Ajuntament, pagada per tots, consideren més important posar  fotografies i més fotografies dels regidors del PP&Pi  que penjar l'ordre del dia del ple de l'Ajuntament. I és que si podem veure tan guapos als regidors de l'équip de govern a qui l'importa que punyetes es discuteix al màxim organisme democràtic de l'Ajuntament. Per no posar no posen ni a l'agenda que el dijous 26 a les 20:0O hi ha ple, no sigui que vengui qualsevol ciutadà despistat. 

1.- Moció presentada pels grups ALTERNATIVA, PSOE i PSM-EN per la declaració institucional contra el TTIP, no als tractats que destrueixen la democràcia.

A l'article d'ahir ja us vam informar d'aquesta moció que presentam conjuntament amb PSOE,PSM i Esquerra de declaració institucional contra el TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership). Una moció que ja es va aprovar a l'Ajuntament d'Artà i que també es presenta a altres municipis. Un Tractat desconegut per la majoria dels ciutadans, que s'està negociant amb una gran opacitat i que és un atac directe contra la democràcia. El dimecres 1 d'abril hi haurà una xerrada sobre el mateix tema.



2.- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, del Pressupost General Municipal per a l’exercici 2015

L'equip de govern ha acceptat tres al·legacions de les que vàrem registrar:

Introduir el Projecte del Recorregut Arqueològic i Promoció del producte local i de proximitat, encara que sense dotació pressupostaria pròpia, la primera anirà a la partida del museu i la segona a la de promoció comerç  local.

També accepten l'al·legació per fer un conveni per a l’apertura del Centre de Turisme de la Gola. S’està fent un conveni amb l’IBANAT, la seva dotació pressupostaria és de 30.000 euros; s’eliminen 10.000 euros de la pavimentació del patí de Joan Mas, 10.000 euros del projecte del Cinema Capitoli, 5.000 euros de despesa Ca’n Llobera i 5.000 euros més al mobiliari del Festival.

3.- Aixecament d'objecció formulada per la Intervenció de la Corporació als efectes d'efectuar el pagament del lími de conformitat dels justipreu corresponent a l'expropiació de la finca registral núm 145, coneguda amb el nom de Can Basch per un import de 487.277,80€ i aprovació,si procedeix de l'autorització, disposició i reconeixementde l'obligació a càrrec del pressupost de la Corporació pels exercicis 2016-17.

Han acceptat l’al·legació d’un particular que demana la consignació del “justi preu” de l’expropiació d’una zona verda darrera el centre cultural de Pollença. Al pla general de l’Any 1991 entre altres un solar darrera el centre cultural de Pollença va se qualificat com “zona verda expropiable”, com sempre l’Ajuntament espera que sigui l’afectat que reclami i quan va reclamar es va valorar en uns 600.000 euros que va pagar al seu moment , quantitat que l’afectat no va acceptar i va posar un contenciós administratiu reclamant 2.300.000 euros, ara l’Ajuntament ha tornat valorar el solar i el taxa en uns 1.129.000 euros, la diferència (729.916,70 euros)  que es consignaran al Jutjat a la espera de la sentència definitiva, es dir que pel pressuposts d’enguany es consignaran 243.638,90 euros, al 2016 243.638,90 euros més i al 2017 243.638,90 euros més. L’interventor va posar objeccions a que es poses tot al pressupost d’enguany per falta de crèdit, a aquest ple aixecarà la seva objecció ja que s’han planificat en tres anys, tot això per no pagar interessos.

4.- Aprovació inicial, si procedeix, de modificació de crèdit 4/2015 per crèdit extraordinari finançat amb Romanent de Tresoreria de despeses generals

Per llei aquestes inversions no poden anar al pressupost ordinari de la corporació.

Millora Carrer Bot i Conveni amb el Pollença Park      --------à 680.000 €
Obres de renovació vestuaris poliesportiu Pollença          --
à 120.000 €
Centre Cultural Pollença                                           -------
à  350.000 €
Climatització Habitacions antiga residència               ------
à     35.000 €
Obres d’estructura antiga residència                        -------
à    155.000 €


Total 1.340.000 Euros

Si es pot ja que el projecte no estava acabat avui matí s’inclouran 600.000 euros més d’unes millores a la obres de Gommar, principalment són diferències de amb les mesures dels carrers, aquesta quantitat es restarà a la tercera fase ja que es farà a la segona , bàsicament són zones que s’havien de fer a una propera fase i es faran ara.

5.- Aprovació, si procedeix, de reconeixement extrajudicial de crèdit (Expedient núm. 1/2015/INT)

Aprovació si cal per via extrajudicial del complement al sou a l’arquitecte municipal

Això és dels anys 90 quan es varen aprovar una sèrie de complements que UGT va dur al jugat, aquest no es sap perquè va quedar fora de la denúncia, amb el retorn de l’arquitecte municipal aquest assumpte ha tornat i s’ha de posar al pressupost a l’espera de si es paga o no.

Factura Unisport Consulting, S.L.

A l’any 2008 l’Ajuntament va patrocinar la Challenge Volta a Mallorca de ciclisme, des de fa uns anys aquesta factura redola per l’Ajuntament i ningú la vol signar, el batle diu que la signarà ja que a trobat proves de que és correcta, com fotos de l’anterior batle donant el premi etc. Són 3.480 euros més les despeses judicials. 


6.- Dació de compte de les resolucions de Batlia contràries a les objeccions efectuades així com de les principals anomalies detectades en matèria d’ingressos, de conformitat amb el disposat a l’article 218 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (TRLRHL), amb la nova redacció donada per l’article 2 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL)

 Una nova relació de factures irregulars de les que us informarem.

7.- Propostes/Mocions d'urgència.

PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de batlia

3.- Precs i preguntes.

 DIVENDRES US ESPERAM

 

 

Comentaris

Joan Corralet

valents

Joan Corralet | 25/03/2015, 13:14

Als valents anònims que no donen la cara ni per dir la seva: deixau ja en Pepe tranquil home, que ja es retira de la pimera línia...o no?...ara li tocarà a na Marina suposo...en serio, tan pocs arguments teniu, tan poc segurs estaus del que deis, tant vos deixau manejar...no cal que vos amagueu, podeu donar la cara tranquilament per defensar les vostres idees, fora por...

Garci

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Garci | 25/03/2015, 10:49

Plumero? política a les aules? altres partits d'esquerres?
Estàvem parlant de la tala il·legal de figueres a un espai protegit i no tens altres arguments que aquestes tonteries que no venen a conte? ja ho val.

Formentor

Formentor

Formentor | 25/03/2015, 10:46

Pepe,Pepe se te ve el plumero, no te quieren ni los partidos de izquierda de tu municipio por qué será , y en un estado de derecho no se debería utilizar las aulas para hacer política como hacéis muchos

Joan CC

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Joan CC | 25/03/2015, 07:58

No hi ha res més electoralista que una foto als diaris amb nins, sobretot si planten arbres que després deixen morir.

Esteis a tope

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Esteis a tope | 25/03/2015, 07:15

A Son Brull "arrassaren" un camp d'amatllers per sembrar vinya i ni vos en temereu? I lo de utilitzar nins per un acte electoralista, sense comentaris. He vist fotos de mils de municipis amb els nins sembrant arbres. Com ha de ser un acte electoralista si els nins no voten. Si això es un acte electoralista utilitzant nins, lo de'n Pepe a les aules amparat amb la llibertat de catedra es la campanya nortamericana a president.

Pepe

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Pepe | 24/03/2015, 22:55

Doncs "Formentor" a veure si t'aprens el compte que diu que vivim a un estat de dret i que la llibertat no és el que ens agradaria a fer, sinó allò que les lleis permeten fer.

Formentor

Formentor

Formentor | 24/03/2015, 22:30

Que pasa que uno en su casa no puede cambiar higueras par cepas si quiere hacer vino y no confitura de higos , sois uno vividores del cuento que tenéis que criticar lo más surrealista

Alternativa

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Alternativa | 24/03/2015, 15:49

El GOB denuncia que la companyia Barceló ha arrasat un figueral a Formentor

La zona afectada és Espai Natural Protegit, situada al Paratge natural de la Serra de Tramuntana, i forma part del LIC ES5310093 – Formentor.

www.gobmallorca.com/notes-informatives/espais-naturals/1376-24032015-el-gob-denuncia-que-la-companyia-barcelo-ha-arrasat-un-figueral-a-formentor.html

El grup Barceló ha celebrat el dia de l'arbre a la seva manera destructiva ara veurem que fan PP i PI, això no és tan fàcil com fer-se fotografies amb nins replantant arbres

Alternativa

Re: Ordre del dia del ple ordinari de març

Alternativa | 24/03/2015, 08:51

Sentim vergonya aliena de veure que el mateix equip de govern que ha deixat morir els arbres de la zona humida de la Gola després fa aquests actes electorals amb nins.

Unos 150 alumnos de Pollença siembran árboles para celebrar el día forestal y «embellecer el Port»
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/03/23/147697/unos150-alumnos-pollen-siembran-arboles-para-celebrar-dia-forestal-embellecer-port.html

Escolares del municipio plantan árboles en el Port

www.diariodemallorca.es/part-forana/2015/03/24/pollenca-escolares-municipio-plantan-arboles/1009500.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb