URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes i respostes

Alternativa | 26 Març, 2015 00:01

Aquestes són preguntes que van fer i van ser contestades al darrer ple ordinari. Altres només pensen en la campanya electoral nosaltres no abandonam la nostra feina institucional o al carrer (recordau que divendres presentam l'anuari de contrainfo).

.-El batle pot informar al ple de les diferents denúncies a les que es troba imputat o ha hagut d’assistir com testimoni; presumpta prevaricació i delictes contra el medi ambient.

Resposta del batle, Tomeu Cifre (PP); De la interposada per en Leopoldo de Miguel ja ha informat i afegeix que és una persona condemnada firmament per la llei que té una insolvència manifesta. La causa continua amb les diligències prèvies.  Els tres testimonis que han anat han ratificat que el aprofitament es demanava per l'Ajuntament i no pel batle. Respecte a la denúncia per renous; es va obrir un expedient administratiu que va acabar en un expedient de responsabilitat patrimonial (es van pagar 6000 euros), un segon expedient de responsabilitat va ser desestimat i després s'ha posat la querella on es continua demanant una indemnització econòmica. Va explicar les seves actuacions al 2006 quan era el batle que va acabar amb el precinte del local i va fer tot el que havia fer Al 2011 havia una local amb un canvi de titularitat amb llicència. La jutgessa pensava que el batle l'era des del 2003 fins ara. Demanaran l'arxiu.

En aquest moment el batle es troba imputat a aquest dos casos i segon el codi ètic del PP no podria ser el candidat. Aquests dies la premsa ha informat d’una reunió a la que el secretari general del PP  va advertir a Tomeu Cifre i  als actuals batles e Vilafranca i Alaró que no podrien ser candidats. De fet el batle de Vilafranca ja dona per fet que no serà el candidat. Sembla impossible que en Tomeu Cifre deixi d’estar imputat abans de que s’hagin de fer oficials les candidatures i si el PP aplica el seu codi no podrà ser el candidat del Partit Popular.

-Ens pot informar l'equip de govern sobre que ha fet i que pensen fer amb els suggeriments que van fer els ciutadans a la Fira sobre la pescateria?

Resposta del batle, Tomeu Cifre (PP); ja han llegit els suggeriments i amb el projecte iniciaran unes jornades perque la gent pugui participar a partir de la base del projecte guanyador.

L’equip de govern que surti de les urnes haurà d’arreglar aquest desgavell realitzat per PP i PI. Al nostre cas tenim clar que cal fer el que va aprovar el ple i fer un bon procés participatiu des del principi.

.- Segon la premsa Pollença serà un dels 100 municipis als quals no es desplegarà la fibra òptica que s'havia previst per enguany. S’han informat d’aquest tema? Han fet alguna gestió per evitar aquest fet?

Resposta del regidor de noves tecnologies, David Alonso (PP); es van iniciar unes reunions amb telefònica al mes d’ agost del 2013, hem tingut una altra reunió a l'estiu del 2014 on van dir que el desplegament començaria per Pollença. Ara han paralitzat de forma cautelar el desplegament.

Les darreres notícies que hem tingut, facilitades directament per un tècnic de la companyia és que ja han començat les obres per desplegar la fibra òptica a Alcúdia i que després Pollença i Andratx serien els següents municipis. Teòricament aquest estiu podria arribar la fibra òptica . Ja veurem de moment continuam patint una pèssima senyal d’internet

.- A quin punt es troba la valoració de llocs de feina del personal laboral que segons els tècnics havia d’estar finalitzada al mes d’agost?

Resposta del regidor de personal, David Alonso (PP); finalitzada la part documental, la primera fase. Calcula que pot estar finalitzada en dos mesos.

.- En referència a l’escrit sobre la prevaloració dels llocs del treball del 21 de maig; quina valoració fa el regidor de personal de les crítiques a la deficient feina de l’empresa que es realitzen al document ? Per què no es van ampliar els terminis per presentar al·legacions per part dels delegats sindicals? Què pensa de la denuncia que fan els funcionaris en referència als greuges comparatius amb el personal que fa feina per l’Ajuntament sense haver fet cap prova d’accés? Què mesures s’han pres per aturar el malestar que reflexa aquest document.

Resposta del regidor de personal, David Alonso (PP); la consultora garantitza la seva feina, les crítiques són un opinió i es va contestar a les al·legacions. Va haver suficient temps per les al·legacions. La prevaloració és indepenent de com hagin arribat a fer feina per l'Ajuntament. Ha intenta intervenir per fer una reunió amb l'empresa redactora, una cosa és que no t'agradi el resulta ti altra que no s'hagi fet bé.

.- S’ha fet el catàleg de cursos per llocs de feina, si la resposta és positiva ens poden facilitar aquest catàleg.

Resposta del regidor de personal, David Alonso (PP); es va arribar a la conclusió de que era més fctible acudir a empreses d el'adminsitració com la FELIb i empreses que fan formació directament pels funcionaris que no anar a preparar uns catàlegs concres per un llocs molt concrets. Si que havia formació molt especialitzada que s'ha fet, com el de factures electròniques

 La nostra valoració a les respostes del regidor de personal les vam sintetizar a l'article "Pèssima gestió de personal".

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb