URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Quatre anys de feina pel canvi

Alternativa | 15 Abril, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 Ja estam repartint un nou número d'Urxella valorant la legislatura. Si no us ha arribat el podeu veur i descarregar a l'enllaç  o la imatge.

https://drive.google.com/file/d/0ByyuniOKtSjTd0JkMG42N0ZKT1E/view?usp=sharing

S’acosta el final de la legislatura i és el moment de passar comptes. I d’això tracta aquesta Urxella, que és un repàs a la feina que hem fet durant tota la legislatura, i evidentment tam­bé de les coses que han quedat pendents o no s’han fet com toca per culpa de la ineptitud, deixadesa o falta de voluntat de l’equip de govern, o més ben dit, dels equips de govern. Perquè aquesta ha estat la legislatura de la inestabilitat, dels canvis i la improvisació a l’ajuntament, fruit d’acords basats en conservar el poder o la cadira més que en programes de govern sòlids i coherents.

Una mostra d’això és que a dia d’avui ens trobam, al consistori i dins el govern municipal, un partit (el PI) que ni tan sols va presentar-se a les eleccions municipals. Es tracta d’una situació vertaderament surrealista.

Però Alternativa no hem format part del govern, ens ha tocat estar a l’oposició, i des de l’oposició hem representat els nos­tres votants, i no votants, com millor sabem, complint el que vam prometre i fent allò que ens caracteritza: Feina! Molta feina!

Fa quatre anys les eleccions ens van convertir en el tercer partit més votat i el primer d’esquerres. I a Alternativa hem assumit aquesta responsabilitat, liderant l’oposició, i consolidant-nos com el referent l’esquerra a Pollença.

A les pàgines següents veureu que els nostres regidors no han estat a l’ajuntament encalentint la cadira (alguns no poden dir el mateix). Hem estat els que més mocions i al·legacions hem presentat, i els que millor hem representat el que significa fer oposició.

Però la nostra feina no s’ha centrat només en exercir l’oposi­ció dins l’ajuntament. A Alternativa consideram que un partit d’esquerres ha d’estar present al carrer, amb la gent. El nostre partit és una eina més a disposició dels ciutadans per aconse­guir canviar aquest poble, un mitjà per articular la participació de tota la gent. En aquest sentit hem organitzat molts d’actes, hem posat la nostra assemblea a disposició de la gent i hem informat de tot el que succeïa, tot per aconseguir una ciutada­nia cada cop més activa, que cregui que el canvi és possible i en participi.

Han passat els temps de la vella política i els dels vells partits o coalicions electoralistes i verticals. Calen noves formes de fer política, i Alternativa n’és un exemple, formes participatives on la gent decideixi quin vol que sigui el seu poble i el seu futur. Necessitam partits coherents i honestos, que practiquin l’horitzontalitat i la radicalitat democràtica i impulsin un canvi a llarg termini, començant pel més proper, el poble. I això només s’aconsegueix fent molta feina, dia a dia i any rere any, i no fent promeses cada quatre anys.

Perquè nosaltres no feim feina per governar les institucions i aconseguir canviar el govern municipal, nosaltres feim feina per posar les institucions a disposició de la gent i aconseguir el nostre vertader objectiu: canviar el poble.

 
 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb