URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Alternativa | 20 Abril, 2015 07:39 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

 Part dels precs que vam registrar al darrer ple i les respostes.Una diferència d'Alternativa per Pollença i altres candidatures és que per a nosaltres la campanya és un moment més de la nostra feina continuada que no aturam. No improvisam ni candidat, ni llistes, ni mètodes de feina. 

Solicitam que en el moment que els tècnics hagin fet els pertinents informes sobre la legalització de les obres sol·licitada pels propietaris de la denominada Villa Cortina es convoqui la Junta de Portaveus per informar dels mateixos.

Resposta del batle, Tomeu Cifre ( ja no sabem si dir del PP o Tots per Pollença); El dia abans del ple van tenir una reunió amb tècnics i assessors jurídics. Han fet un requeriment d'esmenes de deficiència i per veure les obres executades. Falta requerir-ho.

Com haveu pogut llegir en Tomeu Cifre no va contestar al nortre plec de fer una junta de portaveus per tractar un tema del que és reponsable directe al signar la llicència de Villa Cortina que afecta a la futura legislatura i del qual tots els partits hauriam de tenir la màxima informació. També és clar que aquestes darreres setmanes en Tomeu Cifre ha estat més centrat en la recerca d'avals i la formació de la seva candidatura que en la gestió de l'Ajuntament i això de fer una junta de portaveus des de que té majoria absoluta gràcies al PI és massa molèstia. Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

En referència a l'accident mortal succeït a l'Oris rally Clàssic, demanam a l'Ajuntament que s'informi i ens informe de la investigació oberta al mateix.

Resposta del batle, Tomeu Cifre (PP o Tots per Pollença); l'Ajuntament va autoritzar la prova i no va haver cap intervenció de la policia municipal.

Una vegada més en Tomeu Cifre no respon al nostre plec i va a la seva bolla. Hi ha testimonis de veïns que parlen d'errors en l'organització i el seu protocol a l'hora d'actuar a l'accident i ja que va succeir a Pollença l'Ajuntament hauria de preocupar-se més d'aquest tema.

Demanam que l'Ajuntament faci com el de Sòller i liquidi el seu acord amb Natura Parc.

Resposta de la regidora de medi ambient Maria Buades (PP o Tots per Pollença). A Sóller va ser un grup de particulars el que va demanar fer una canera al municipi. Es van trobar amb dificultat de que no havia cap instal·lació que compleix els requirements legals per complir. A Sóller és un conveni a Pollença és una adjudicació a la que només es van presentar Natura Parc el 4 d'abril 2013 per tres anys prorrograble un any més . Si recindim s'ha de pagar indemnització ja que segon la regidora compleixen tot.

Consideram que les associacions animalistes han demostrat que Natura Part no compleix el seu conveni ja que els animals es troben unes pèssimes condicions. Un dels nostres objectius la propera legislatura és rescindir l'adjudicació a Natura Parc i fer una canera municipal.

Demanam que s'acabi amb l'absurda limitació diària de 20 persones d'accés al camí de Ternelles. Un limitació que no té una lògica mediambiental en una finca amb una extensió de 1.270 hectàres, que pot acollir sense problemes un nombre major de persones sempre controlats evitant la massificació i ajornant excursions massives. La restricció que es posi ha de ser mediambiental fonamentada en criteris ecològics - científics no en interessos de la propietat.

Resposta del batle, Tomeu Cifre (PP o Tots per Pollença);és un acord de plenari al 2006 i es pot canviar per l'organisme corresponent.

Doncs això és clar que PP o Tots no canviaran aquest acord, ens agradaria saber que faran els altres partits que van arribar a aquell acord, PSOE, PSM i UMP. Nosaltres tenim clar que cal acabar amb la limitació diària de 20 persones i posar una restricció mediambiental fonamentada en criteris ecològics - científics no en interessos de la propietat.

Demanam que no utilitzen els nins als seus actes preelectorals i menys en actes tan hipòcrites com el del passat dilluns. Si l'equip de govern volia fer alguna cosa pel dia de l'arbre el que hauria d'haver fet aquesta legislatura es tenir cura dels 2000 arbres que ha deixat morir al parc periurbà de la zona humida de la Gola.

Resposta del batle, Tomeu Cifre (PP o Tots per Pollença); els arbres del parc periurbà de la Gola no són competència municipal. Els arbres es van plantar amb nocturnitat i alevositat pel govern. Respecte a l'acte del dia del arbre es fa cada any.

Aquest tema l'hem denunciat públicament; veure "Reforestació abandonada" i "Dia forestal. Estupor i vergonya aliena."

L'Ajuntament figura orgullosament al cartell de la repoblació de la Gola i amb un conveni amb el Consell i un mínim de feina podria haver mantingut la mateixa. Els polítics no pintaven res al dia de l'arbre i menys aquests polítics que havien demostrat i demostren una nul·la sensibilitat ecològica.  La utiltizació de nins en precampanya i campanya electoral ens sembla lamentable.

 


 

 

Demà repensem Mallorca

 

 

 

Comentaris

Mª Antònia

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Mª Antònia | 21/04/2015, 12:29

Que no es digui que el PP de Pollença no estima la família i no procura pel seu benestar, ja que la directora general del TIL va de 3, el seu fill de numero sis i el marit al numero onze. La número dos a la llista municipal i 26 a la llista autonòmica ha col·locat a la seva cunyada de numero nou, mentre que el flamant número 1 a posat a la seva dona de número 15. ¡Tot queda a casa!

Miguel Sánchez

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Miguel Sánchez | 21/04/2015, 10:51

Pedro, tenim dues lliestes, el Partit Popular i el Partit Popular Atlètic

Miquel Sánchez

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Miquel Sánchez | 21/04/2015, 10:36

Afiliat, el responsables dels fitxes innscrits a la Agència de Protecció de Dades som jo, en Pepe és un regidor i un afiliat més d'Alernativa (supòs que en Pepe no em denucniarà per fer-hp públic) en Pepe no té cap vinculació amb el PP i si afirma que una persona està afiliada al PP és una afirmació d'una entitat tercera on ell no té cap responsabilitat, a més a Alternativa l'aceptació de nous afiliats la fa l'Assemblea prèvia sol.licitut de l'interessat, en bon mallorquí tot sabem a la nostra Assemblea qui està afiliat i saben a on venen.

Si jo dic que en Perico de los Palotes està afiliat a Alternativa si que estic fent una infracció a la LOPD però si parl de afiliats del PP no, ja que no tinc cao lligam amb aquest partit i la meva font és una tercer, una mendida o una inmaginació meva.

Pedro

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Pedro | 21/04/2015, 10:29

Creo que lo que se ha dicho en este blog es que hay dos listas: una del PP y otra con militantes del PP.

Eso no pasa en ningún otro caso creo yo. O me equivoco?

carnés

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

carnés | 21/04/2015, 10:09

Revisa el historial de comentarios del Sr. Garcia las ultimas dos semanas y verás que al que le importa mucho es a él, y no dijiste nada.

Pedro

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Pedro | 21/04/2015, 09:59

Y a ti que más te da los colectivos y organizaciones donde esté afiliada o asociada una persona como el sr. García?

Esta sociedad da pena. Que te pretendan criticar por estar afiliado... cotizar en partido, un sindicato, un grupo ecologista, un grupo cultural, un periódico autogestionado, etc. debería ser lo normal si nos consideramos ciudadanos.

carnets

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

carnets | 21/04/2015, 09:50

Entre el carnet d'alternativa, el de podemos, el de IU, el dels sindicats politics i el de l'eroski, deus dur la cartera a rebentar

Pepe

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Pepe | 21/04/2015, 09:38

Podemos no es presenta a les eleccions municipals i no em consta tampoc que "Alternativa a Podemos" es presenti.

Si que és cert que quan arriben eleccions es munta una mica de circ per part d'aquells que pensen més en cadires i en les eleccions que en fer feina seriosa i col·lectiva durant tota la legislatura. No perdem l'esperança de que els ciutadans hagin aprés alguna cosa després del que va passar a les eleccions del 2011 i com s'ha desenvolupat la legislatura.

Podemos

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Podemos | 21/04/2015, 08:44

T'has oblidat de dir les llistes que hi ha amb afiliats d'altres partits. Per exemple, Podemos també te afiliats a dues llistes. Tenim Alternativa, Podemos, i Alternativa a Podemos. Benvinguts al circ!!

Pepe

Aprofitant el tremolar de cames ballaré cha cha cha.

Pepe | 21/04/2015, 08:20

I quan he dit jo que donaria nom d'afiliats i per què hauria de tenir ganes de donar-les?
La facilitat dels trolls per intentar crear debats a partir de la ficció no em deixa de soprendre.
Hi ha dues llistes amb afiliats del PP i si ens vols denúnciar per dir això el pots fer, riurem una mica més.

Afiliats

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Afiliats | 20/04/2015, 23:55

Si,si, molta ironia ara. Pero o que t'han fuit les ganes de donar noms d'afiliats?

Pepe

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Pepe | 20/04/2015, 22:39

Ostis m'imputaran per llegir els diaris i podré ser doblement imputat com el batle. Quina il·lusió!

afiliats

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

afiliats | 20/04/2015, 20:44

Pepe, te record que l'afiliació politica es una de les dades especialment protegides per la LOPD. Alerta amb la informació que dones que ES UNA GREU INFRACCIÓ sancionada amb un minim de 60000 euros. Si dius que algú de la llista de TOTS és afiliat al PP hauràs de demostrar d'on has tret la dada. Que passa? Te tremolen les cames ara?

Alternativa

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Alternativa | 20/04/2015, 20:10

Amb un batle i uns regidors més centrats al seu projecte polític que a la gestió de l'Ajuntament aquesta s'està resentint.

Tots per Pollença presenta la documentació per presentar-se a les municipals

El batle actual, Tomeu Cifre, encapçala aquesta agrupació d'electors

www.arabalears.cat/xarxa_local/Eleccions_2015-Pollenca-Tots_per_Pollenca-Tomeu_Cifre_0_1342665911.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara

Alternativa

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Alternativa | 20/04/2015, 19:20

En aquest moment tenim dues llistes amb afiliats del PP a Pollença. Es confirma que en David Alonso serà el candidat del PPa Pollença, amb la responsable del TIl, na Bel Cerdà en tercer lloc i en sisé el president de les Noves Generacions, Jaume Martorell, conegut pel seu posat amb el petit Nicolás

David Alonso, candidat del PP a Pollença

És l'únic regidor popular que no ha donat suport al batle

www.arabalears.cat/xarxa_local/David-Alonso-candidat-PP-Pollenca_0_1342665883.html

Pere

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Pere | 20/04/2015, 12:52

És el mateix que un pare posi una camisa verda a un nin que que un Batlle convoqui a la prensa a un acte d'una escola per fer-s'hi fotos? Venga, va...
Una cosa és una reivindicació i l'altre electoralisme repugnant. No us sembla que no està bé el que va fer el batlle?

xerram de nins i me xerres de 100.000

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

xerram de nins i me xerres de 100.000 | 20/04/2015, 12:47

No, clar, els nins petits hi deuen anar per iniciativa propia a les manifestacions.

Alternativa

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Alternativa | 20/04/2015, 12:24

Encara us pensau que les 100.000 persones que es van manifestar contra el TIL i els que vesteixen de verd el fan per què algú, que no sigui el govern d'en Bauzá, els obliga.

Pepo

Nins

Pepo | 20/04/2015, 11:50

Lo que si fue lamentable fue ver al hijo de uno de vuestros regidores disfrazado de anti-til o lo que fuese eso, eso si es utilizar a un niño.

Alternativa

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Alternativa | 20/04/2015, 10:26

No és qüestió de sort sinó de diferències objectives com ha explicat Garci

suerte

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

suerte | 20/04/2015, 10:21

Siempre que hay "una diferencia", es a favor vuestro. Teneis una suerte....

Garci

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

Garci | 20/04/2015, 09:54

Jo crec que hi ha una gran diferencia entre que un Batlle vagi a una sembra d'arbres per part dels nins i que convoqui a la prensa per sortir per la tele i als diaris... que organitzar un homenatge als republicans i que venguin famílies amb nins a l'acte o que una reneta d'un represaliat del feixisme digui unes paraules amb la seva mare.

fotos

Re: Villa Cortina, Natura Parc... precs.

fotos | 20/04/2015, 08:52

Respecto la utilizacion de niños en precampaña, ver fotos del acto político Abril de república. Si sembrar arboles es un acto electoral, eso ya no se lo que es. Como siempre, paja en ojo ajeno....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb