URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La feina d'Alternativa en xifres i 2. Precs i preguntes

Alternativa | 23 Abril, 2015 00:01

Alternativa som el partit que més feina ha fet durant la tota la legislatura . Basta un simple cop d’ull a les dades de precs i preguntes realitzades a l'Ajuntament per esvair qualsevol dubte.

 Hem estat el partit que més ha fiscalitzat l’acció de govern i tornam a ser els primers en aquest apartat, també amb una gran diferència respecte al PSM, el segon partit que més precs i preguntes ha registrat. Així, a partir de les actes dels plens i el registre municipal dels partits que hem estat tota la legislatura a l’oposició, el recompte és el és el següent:

 A l'estadística faltarien els precs i preguntes del darrer ple; el PSM va presentar 13 i nosaltres 17. La resta de partits no van registrar cap pregunta.

 
Com sabeu ens podeu fer arribar precs i preguntes a aquest bloc, a alternativaperpollenca@gmail.com, el facebook o directament a l'asseblea que farem avui 

Com totes les nostres assemblees podeu venir i participar; tots els participants tenim veu i vot. 

Continuam avançant en el nostre full de ruta cap a les eleccions del 24 maig , sense precipitacions ni improvisacions. Aquest és la nostra manera de fer feina: sense pressa, però sense pausa; amb constància i amb decisions sòlides, consistents i preses per consens.

 Ja estam repartint un nou número d'Urxella valorant la legislatura. Si no us ha arribat el podeu veur i descarregar a l'enllaç .

https://drive.google.com/file/d/0ByyuniOKtSjTd0JkMG42N0ZKT1E/view?usp=sharing

 

Comentaris

Alternativa

Re: La feina d'Alternativa en xifres i 2. Precs i preguntes

Alternativa | 24/04/2015, 00:01

Dilluns a les 11,45 hores. Ple pel sorteig dels membres de les Meses Electorals per a les Eleccions Municipals, Autonòmiques i als Consells insulars de dia 24 de maig de 2015. I després ple extraordinari:

1.- Ratificació urgència de la sessió

2.- Aprovació, si procedeix, del conveni bilateral entre l’organisme autònom Prefectuta Central de Trànsit i l’Ajuntament de Pollença mitjançant el qual es formalitzarà l’adhesió al conveni específic de col·laboració subscrit entre l’organisme autònom Prefectuta Central de Trànsit i la FEMP en matèria de seguretat vial

3.- Aprovació, si procedeix, del conveni de col·laboració entre l’IBANAT i l’Ajuntament de Pollença per a la gestió conjunta de les dependències situades a la Gola com espai divulgatiu i promocional, establint un punt d’informació d’ambdues parts signants, així com una relació d’actuacions de conservació i manteniment de la finca.

4.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit (Expedient núm. 2/2015/INT)

Alternativa

Re: La feina d'Alternativa en xifres i 2. Precs i preguntes

Alternativa | 23/04/2015, 18:16

Alternativa per Pollença denuncia l'ampliació del port del municipi

h
ttp://dbalears.cat/ciutat/2015/04/23/285703/iniciativa-per-pollen-denuncia-ampliacio-del-port-del-municipi.html

Alternativa

Re: La feina d'Alternativa en xifres i 2. Precs i preguntes

Alternativa | 23/04/2015, 13:34

Alternativa per Pollença denuncia l'ampliació del port del municipi

dbalears.cat/ciutat/2015/04/23/285703/iniciativa-per-pollen-denuncia-ampliacio-del-port-del-municipi.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb