URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Alternativa | 04 Maig, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article d'en Joan Martorell. Ens podeu enviar els vostres articles a alternativaperpollenca@gmail

Que podem esperar de Bartomeu Cifre (batle de Pollença i candidat de "Tots per Pollença")


Arriba la pre-campanya per les eleccions del 24 de maig al nostre Ajuntament i a la Comunitat Autònoma. Arriba l’hora de analitzar les promeses fetes als programes electorals. Vaig guardar les promeses del Partit Popular, al seu programa, amb en Tomeu Cifre al capdavant i la veritat es que cada promesa es un incompliment. Me explicaré:

El títol del programa, per si mateix, ja es curiós, “ POLLENÇA ACTIVA i PROTEGIDA”. Penso que es referien a “Activa , als jutjats”, ja que de la legislatura de Joan Cerdá Rull de la que formà part Tomeu Cifre, hi ha entre en Joan Cerdá, Miquel Ramónl (Mitchel)i en Tomeu Cifre (actual Batle), varis expedients oberts als Jutjats, entre ells els que han privat a Tomeu Cifre de presentar-se com a Candidat el Partit Popular, PER DECISIÓ DEL MATEIX PARTIT POPULAR, en aplicació del Codi Etic.


Les perles del Programa del PP (Tomeu Cifre, responsable de la seva elaboració i compliment):

1. La Gestió ha de ser simple i optimitzada:
Hi ha un ciutadà que pugui corroborà la realització d’aquesta promesa?, NO, promesa incomplerta.


2. No es temps de pujar la càrrega fiscal. Pollença es el municipi amb més pressió fiscal, per exemple l’ Impost de bens immobles(IBI, la contribució urbana). A Pollença el rebut mitjà per vivenda es de 561 euros, quant a Manacor, per exemple, es de 377 euros.
Amb les dades de la liquidació pressupostària del 2013, més de 7.500 municipis de cinc Comunitats Autònomes, paguem més del doble que els municipis de similar tamany, tant en impostos directes, com indirectes i el triple en taxes (Pollença és el cinqué municipi que mes paga per habitant),.


3. Proposaren fer una oficina integral de atenció al ciutadà. Qualcú sap on està aquesta oficina ? Jo no.
L’ OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadá),en realitat existeix a Pollença desde el 2010, no me consta que hagi hagut una millora real d’atenció als ciutadans. Fa un any, una nodrida delegació de polítics i tècnics van anar a estudiar com funcionava el serveis d’atenció al ciutadà a Calafell. Quant els Grups de l’Oposició varen demanar al Plenari de l’Ajuntament sobre aquest tema només els digueren que a Pollença faltava personal. ?????


4. “Directrius per l’ús de la via pública”, una broma, no?. Tothom fa el que vol a la via pública, un desgavell, usurpant al dret dels ciutadans a gaudir de lo públic, com son les places i els carrers, facilitant la explotació comercial de lo que es de tots.
A principi de legislatura es va aprovar per urgència, una nova ordenança d’ocupació de la via pública, emperò després de rebre les al•legacions de ciutadans i partits polítics, les posaren dins un calaix i mai més s’ha sabut d’ella.


5. “No augmentarem la pressió fiscal , encara estam de sort, ja que els impostos a Pollença s’han incrementat notablement.
El 2012 es varen pujar diferents taxes, per exemple:
Fems de habitatges: + 15,80%
Plusvàlues: + 30%
Escola d’adults: 100 abans no es pagava)
Escola Viva: +66%
Endemés es crea una taxa per casar-se.


6. Reclamarem a les Administracions un finançament just, que me pot dir el Batle, Tomeu Cifre, de lo que havia de pagar el Consell de Mallorca i no ha pagat?. Ells , PP, PI, UMP, responsables municipals, no han reclamat.
S’ha tancat el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, s’han perdut els milions per l’Auditori, la subvenció del Festival, el Pla d’Obres i Serveis del CIM per pagar Can Llobera.


7. Pollença riu, era el títol d’un altre apartat, entre altres promeses deien que fomentarien la conservació del patrimoni historicoartístic i cultural del Municipi. promesa incomplerta.
Han desprotegit, entre altres, CAN FRANC. No han fet res per aturar el deteriorament de la fàbrica i s’han desprotegit edificis de la primera línea del Moll.


8. Millorarem les infraestructures sanitaris. El PAC, s’ha dit reiteradament, necessita una ampliació i millor dotació d’equipament. No han fet res de res.


9. Impulsarem el Consell Social, mentida, no hi ha dedicat un minut a parlar del tema.


10. Aprovarem un programa d’assessorament i ajuda a famílies amb malats que precisen Asistencia constant, un altre mentida. Molt greu, emprà aquest tema, per recollir uns vots. VERGONYOS.


11. Impulsarem el CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL. ?????????, ES UNA ALTRE BROMA, NO ???


12. Eliminarem de forma progressiva les barreres arquitectòniques, feren unes petites i insuficients obres, a petició d’Esquerra Republicana, i res mes.
No s’ha fet una feina sistemàtica , no es fa el Pla Bàsic d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques (aprovat el Plenari d’octubre del 2007 a proposta d’Alternativa) Per tal de reactivar la plataforma per l’eliminació de barreres arquitectòniques que es va crear al Gener del 2007, impulsada per Joan Axartell, AFAMA, PRODIS i les Associacions de Majors de Sa Nostra i del Port de Pollença.

13. Potenciarem el manteniment i la senyalització de la xarxa de camins municipals, personalment i som dels que es passegen per els camins, no he vist res de res de tot axó. Tots els indicadors son els mateixos que es col•locaren fa anys, ni tant sols els han donat un manteniment.

Batle, va oferir unes millores que ha incomplert al 100 per 100. Li diré més, ha obert la borsa dels diners als seus fidels, donant lis dedicacions exclusives, amb sous per res menyspreables, que paguem nosaltres, els ciutadans. Un exemple es el del seu excompany, Sr. David Alonso, que encara es hora de que justifiqui lo de “noves tecnologies”, ja que l’Ajuntament que vostè governa, no ha estat capaç de dur a terme, per exemple, la factura electrònica del rebut d’aigua, del que tanta propaganda feren .
Sr. Tomeu Cifre, s’ha passat per el forro els acords plenaris, la llei de Regim Local, i ara ve de víctima i salvador, ja que el Sr. Bauzá, President del Govern i del Partit Popular, no el vol.


Lo de la Cap de Prensa, es una altre irregularitat, i com aquesta podríem emplenar un parell de fulls mes, emperò serà un altre dia.


Joan Martorell
Pollença, 26-04-2015

  

No em pogut de deixar de respondre a la pregunta que feia en Joan Martorell de qué podiam esperar d'en Tomeu Cifre  i el podem resumir a la fotografia d'un acte de precampanya amb Martí Ochogavia d'UNPI com mestre de cerimònia, a l'AA VV d'eu moll, sembla que va ser dimarts passat encara que no hem vist cap anunci al perfil de facebook de "Tots per Pollença", una cosa prou estranya no? 
 

A la passada legislatura en Tomeu Cifre com cap del grup municipal del PP va convocar conjuntament amb nosaltres i el PSM a l'oposició un ple extraordinari al mes de novembre de 2009  per demanar  la reprovació d'en Martí Ochogavia, en aquell moment regidor de serveis per les seves facturacions il·legals 

 Veure "En benefici del poble i de la credibilitat de l'Ajuntament". 

  Al ple de gener de 2011 de nou en Tomeu Cifre com cap del grup municipal del PP va demanar conjuntament amb nosaltres i el PSM a l'oposició  la retirada de les competències de jardineria al regidor Martí Ochogavia.

Veure "Aturar la plaga. Moció Conjunta"  i "El batle d'en Martí

 A principi d'aquesta legislatura en Tomeu Cifre va criticar reiterada i públicament  la candidatura de Convergència i Unió(de la que formava part l'UNPI d'en Marti Ochogavía), ni tan sols es va voler seure a negociar amb ells i va parlar reiteradament de la desastrosa gestió que havien fet, amb vetllades i no tan vetllades acusacions de facturacions irregulars.

Aquest Tomeu Cifre és el mateix que amb un exercici de cinisme total i amnèsia individual que vol transmetre al poble va utiltizar a UNPI per la seva recollida d'avals i va declarar al Última Hora del 31 de març:

"Mantengo una excelente relación con la gente de UNPI con la que he gobernado codo con codo".

Per sort hi ha hemeroteca i  esperam que la gent també faci memòria i no vulgui tornar a temps passats en la gestió municipal. 

Comentaris

Ladrando

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Ladrando | 05/05/2015, 13:10

Que IB3 haga una noticia sobre la presentación de Tomeu y que siga sin ser expulsado del PP... Tenemos dos candidaturas del PP. No he visto a Martí del Paraíso en la presentación de Tots, se ve que sólo lo usan en actos clandestinos.

Pepe

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Pepe | 04/05/2015, 16:44

Anònim cada campanya electoral hem rebut ànims similars als teus i cada elecció hem anat a més.
Què en Martí Ochogavía es trobi darrera de Tots és una pèssima notícia. De fet que un acte com el de la foto s'hagi fet d'amagat és prou clarificador.

"De cantet que canvien" a Alternativa a pesar del que "trolelleu" hem fet sempre l'oposició fonamentats en fets i no en persones. El principi de legislatura quan Tomeu no tenia majoria les coses es feien molt millor ja que havia de cercar el consens. I quan intentava fer una de les seves com reduir els plens a bimensuals o nomenar a na Nora la seva secretària va ser Alternativa qui va liderar l'oposició. Per sort com hem dit ahí està l'hemeroteca.

de cantets que canvien

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

de cantets que canvien | 04/05/2015, 16:30

El cantet de'n Tomeu respecte a nen Martí du Paraiso no és l'únic que ha canviat.
Per Alternativa en Tomeu feia ous de dos vermells els primers anys de legislatura, mes o menys fins al moment que vos va treure de la junta de govern.

Alternativa

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Alternativa | 04/05/2015, 16:20

Avui podeu llegir una entrevista a la nostra candidata na Marina Llobera al Punt informatiu Digital

“LES POLÍTIQUES DE GÈNERE HAURIEN DE SER UNA QÜESTIÓ TRANSVERSAL”
h
ttp://puntinformatiu.cat/les-politiques-de-genere-haurien-de-ser-una-questio-transversal/

Garci

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Garci | 04/05/2015, 09:33

Molt ilustratiu l'article. I la foto també.
Després de no complir amb res ara es rodeja del pitjor de la política local. Esperem que la gent faci memòria.

Anònim/trol/covard.....

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Anònim/trol/covard..... | 04/05/2015, 09:27

Si, si molta literatura i cine.....però vos recomano que també compreu "palomitas" com el señor García i gaudiu de l´espectacle!!........ és lo unic que podreu fer en aquesta campanya electoral!!, i la propera legislatura.

Eliot Ness

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Eliot Ness | 04/05/2015, 09:04

Tomeu y Martí del Paraiso como Quijote y Sancho no los veo. Me recuerdan más a Corleone.Y los perros que ladran avisan que vienen ladrones.

Quijote

Re: Que podem esperar de Bartomeu Cifre (dos articles en un)

Quijote | 04/05/2015, 07:43

Ladran, Sancho, luego cabalgamos

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb