URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assoliments des de l'oposició

Alternativa | 12 Maig, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Com ens agrada dir hem fet tot el que hem pogut el millor que hem sabut i hem estat el partit que més mocions ha presentat aquesta legislatura, i estant a l’oposició hem aconseguit aprovar-ne un bon grapat. Però la falta de voluntat de l’equip de govern per aplicar el que decideix el ple municipal ha impedit executar-ne la majoria. Hem aconseguit coses rellevants:

·El títol de filla adoptiva a Clara Hammerl.


·Un carrer a Margarita Comas Camps.


·Pollença poble lliure de circs amb animals.


·Una zona de bany per usuaris amb animals de companyia. Per desgràcia l'actuació d'un criminal ha limitat l'activitat d'aquesta zona.


·L’obertura dels espais esportius de les escoles.


·Vam forçar a l’equip de govern a solidaritzar-se amb els treballadors i dedicar la seva paga extra a l’àrea de serveis socials.


·S’ha complert en part la nostra moció per recuperar les fonts del municipi ja que no s’ha posat la font de la Plaça Major al lloc original.


Parlant d’euros:

Si parlem del tema econòmic, hem aconseguit coses importants pel nostre municipi:


·Reduir l’impost sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa urbana.


·Unes partides al pressupost de l’any 2012 de 15.000 euros per l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una de 20.000 euros per millorar les instal·lacions d’EMSER.


·Hem assegurat el retorn de 7.000 euros per la devolució del cèntim sanitari.


·Entre tota l’oposició evitàrem pagar els 150.000 euros del projecte de l’auditori de Moneo.


·Entre tota l’oposició també aturàrem el decret d’autoajudes a regidors amb dedicació exclusiva de fins a 1.200 euros anuals per despeses mèdiques i estudis i l’intent del batle de contractar a la número 6 de la seva llista com a secretària personal.

- Al darrer pressupost es va incloure la nostra proposta de posar una partida per fer un conveni amb l'IBANAT i obrir el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola. Han posat 30.000 euros.

 

 Dissabte a les 20:00

us esperam

al centre Miquel Capllonch del Port de Pollença 

 

Si no haveu pogut escoltar l'entrevista a la nostra candidata a la batlia, na Marina Llobera i el número dos, en Pere Jose Coll a Ràdio Pollença (107.9 FM), la podeu escoltar a l'enllaç 

 

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Medicina

Pepe | 14/05/2015, 00:42

Home medicina això de dir que no rebrem...denúncies que no han arribat a cap lloc tenim a grapades. Si parlam de campanyes per exemple fa quatre anys el president de l'AAVV 'eu moll va soritir a la premsa dient que ens denunciaria ... Aquest tema més que medicina són vitamines.
Ja em faràs una lllista de que puc fer i que no des de la segona llista.

Margalida Amengual

Re: Assoliments des de l'oposició

Margalida Amengual | 13/05/2015, 11:27

Però si en Tomeu només fa 15 dies que ha creat Tots! Es increíble lo d'aquest home! Cacicades una darrera l'altre!Si de cas l'haurieu de denunciar voltros. A part d'això, quin embull que hi ha de noms de partits, n'hi ha més d'un i una que se faràn un embull i votaràn lo que no volen!

Joan CC

Re: Assoliments des de l'oposició

Joan CC | 13/05/2015, 08:00

Quan els altres callen davant les nostres denuncies deu ser per que no tenen la consciència tranquila.
Aquesta denuncia no té cap fonament perque nosaltres varem planificar la campanya amb aquest slogan molt abans de que inclús Tomeu decidís presentar-se amb un altre candidatura.Respecte a Pepe, està molt clar, uns és posen al servei de l'assamblea inclús quan van el 20 a la llista. Els altres les formen per les eleccions i les utilitzen per aconseguir els objectius personals, com es el cas de Tomeu.

Medicina

Re: Assoliments des de l'oposició

Medicina | 13/05/2015, 05:08

Estais muy acostumbrados a repartir y poco a recibir. Vosotros denunciais cuando os da la gana y los demas se callan. Pues ahora un poquito de vuestra medicina Pepe. Que de regidor no saldras, pero dar un paso atras tampoco, solo se te oye por todos lados

Alternativa

Re: Assoliments des de l'oposició

Alternativa | 12/05/2015, 23:32

Avui hem rebut la notificació de la Junta Electoral d'una denúncia contra nosaltres de “TOTS PER POLLENÇA” dient que la coincidència entre el seu nom i el nostre lema pot portar a error als votants. Això és el món al revés! Un partit que es crea un mes abans de les eleccions ara ens denúncia per un lema que utilitzam de d'octubre del 2014! En aquells moments, en Tomeu Cifre era enca del PP... Bé, com ara.

Alternativa per Pollença

Re: Assoliments des de l'oposició

Alternativa per Pollença | 12/05/2015, 18:31

El temps ens dona la raó. Al setembre del 2008 vam denunciar: "Amb la informació que disposam pensam que la construcció supera tan en volum com en altura al permès en Formentor." Cal recordar que el que va signar la llicència de Villa Cortina sent batle provisional va ser en Tomeu Cifre (TOTS&PP).
Cortina haurà de demolir almenys una planta del xalet de Formentor

L'Ajuntament de Pollença confirma que no va complir la llicència d'obres, com ja indicava la sentència del TSJIB

www.arabalears.cat/xarxa_local/Pollenca-expedient-urbanistic-Villa-Cortina_0_1355864642.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb