URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vota per finalitzar dotze anys de governs de dretes 1

Alternativa | 20 Maig, 2015 01:09 | facebook.com twitter.com

 

Avui serem al mercat del Port de Pollença.

Demà dijous 21   debat electoral al local de l'AAVV del Moll a les 20:00 . Moderat per na Joana Solivellas,es podrà escoltar a Ràdio Pollença (107.9 FM)

Divendres 22 tancam la campanya a les 20h. al Centre Cultural, a Pollença.

A Pollença podem dir que hem patit 12 anys en que hi ha hagut diferents pactes però sempre ha comandat la dreta sigui en forma de UM-UNPI o en forma de PP-UMP.

En Tomeu Cifre Ochogavia, que es presenta amb una nova candidatura (TOTS), és l'únic candidat que ha estat els dotze darrers anys a l'Ajuntament, evidentment això li permet tenir una experiència que no té ningú dels seus rivals, però si la gent recorda una mica aquests dotze anys, com farem en aquest dos articles, podran veure que la seva gestió no ha estat tan magnífica com la vol vendre als ciutadans.

Pensam que el temps de Tomeu Cifre Ochogavia a l'Ajuntament ja ha passat. Com diuen els companys del Col·lectiu Albaïna Els governants són com la roba interior si no els canvies sovint acaben fent pudor.   

 

 

També pensam que ha passat el temps de velles formes de fer política, com fer coalicions electorals de partits i verticals al darrer moment, atraure als votants amb fideuas, begudes i dinars als actes electorals, dir que s'és transparent però no publicar els pressuposts o no dir amb qui es pactarà, o no... Tornant al Col·lectiu Albaïna, Prou de candidatures que ens diuen que ens estimen... però només cada quatre anys

És el moment del canvi i de que Alternativa governi i demostri que el millor govern és el poble, que l'Alternativa som tots, possant les institucions a disposició de la gent per aconseguir el que és el nostre vertader objectiu, que no és governar, sinó canviar el poble.

Com diuen els companys del  Col·lectiu Albaïna implica't i participa.

 

 

 

Com hem dit, en política i en temps d'eleccions cal fer una mica d'història, la memòria és curta i la facilitat per repetir errors és gran.

2003- 2007 EL PACTE DE MATAS. UM-UNPI & PP-UMP

Fa dotze any a les eleccions municipals del  2003,  EU i els Verds no es van posar d'acord en torn al candidat i no hi va haver ni candidatura conjunta ni candidatura d'EU (des de Palma ho vàren impedir). A les eleccions va guanyar el PP de Matas i va perdre el primer pacte de progrés. A la setmana següent, un grup de persones ens van començar a reunir en assemblees mensuals per construir un projecte polític sense esperar a les eleccions, perquè des del principi hem procurat no improvisar, fent política de forma seria i constant. Vàrem fer tota la feina que podíem des de fora de l'Ajuntament amb moltíssimes dificultats.

Governaven UM-UNPI i PP-Unió Mollera Pollencina, un pacte beneït per en Matas; els tres primers anys el batle va ser en Joan Cerdà i el darrer en Tomeu Cifre, que va ser regidor d'hisenda tota la legislatura. Des de l'Ajuntament no s'ens facilitava cap informació, s'ens va arribar a vetar a la ràdio, era molt complicat arribar a la gent... Però hi vàrem arribar amb molta de feina i encara que sembla increïble, denunciant temes que els partits amb representació a l'Ajuntament no denunciaven, com les mangarrufes que es feien al Port de Pollença resultat dels acords entre PP I UMP ( la trama del Port de Pollença ), o el pacte entre UM-UNPI i PP- UMP ( Canvi de batle a Pollença ) com diguerem en aquell moment:

"...durant aquests tres anys Tomeu Cifre Ochogavia ha demostrat ser un pèssim regidor d’hisenda i personal: molt de retard en la presentació del pressupost municipal, enfrontaments amb el personal de l’ajuntament que han arribat al jutjat i nul·la labor com assessor de Matas (falta de coordinació entre l’ajuntament i el govern als temes de la xarxa d’aigües pluvials de la primera línia del Port o de totes les obres que s’han fet al Port) (...) l’únic aspecte positiu del canvi de batle és que Tomeu ha promès renunciar al seu sou d’assessor de Matas (46.000 euros)"

 

 

 


Comentaris

Alternativa

Comunicat d’Endavant Mallorca respecte les eleccions del 24 de maig

Alternativa | 20/05/2015, 13:20

Endavant Mallorca ens mostra el seu suport, esperam que la legislatura que comença dilluns sigui la de la Unitat Popular: ".. perquè si algú ha exercit l’oposició al carrer i a l’ajuntament al govern del PP ha estat Alternativa. Enguany, intentant frenar el seu avenç, tota la resta de partits de l’esquerra pollencina es presenten junts, excusant-se en l’intent de fer fora el batlle popular de Pollença, però només demostren la seva por a perdre la cadira a la qual duen massa temps acomodats."

Comunicat d’Endavant Mallorca respecte les eleccions del 24 de maig
h
ttp://contrainfo.cat/temes/difusio-i-pensament-critic/comunicat-dendavant-mallorca-respecte-les-eleccions-del-24-de-maig/

Alternativa

Re: Vota per finalitzar dotze anys de governs de dretes 1

Alternativa | 20/05/2015, 08:46

El Tribunal Supremo ya ha decidido el futuro de Formentor, que hará público de forma inminente
h
ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2015/05/20/152252/tribunal-supremo-decidido-futuro-formentor-hara-publico-forma-inminente.html

Després de la sentència de Villa Cortina a Formentor respecte del valor paisatgístic i mediambiental de la zona s'hauria de fer una reducció de volumetria i ocupació del terreny a Formentor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb