URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Informació sobre la denúncia de TOTS contra la nostra candidatura.

Alternativa | 23 Maig, 2015 20:18 | facebook.com twitter.com

Encara estam astorats de la segona denúncia de «TOTS per Pollença» contra la nostra candidatura. Si la primera denúncia, ja rebutjada, va ser surrealista (una candidatura recentment creada com TOTS, que denuncia el lema de la nostra candidatura que era anterior a l'aparició del seu partit), aquesta encara ho és més. Us contarem una mica de que va el tema:

Dijous passat, al ple, hi havia una dació de comptes de les resolucions de batlia anòmales i irregulars, i amb objeccions per part d'intervenció. Aquestes dacions són documents de moltes pàgines i no ens les envien per correu, sinó que les hem d'anar a cercar a l'Ajuntament.

Quan al ple es va arribar al punt de la dació de comptes, ens va sorprendre que la resta de partits de l'oposició no diguessin res: ni UMP, ni PSOE, ni Esquerra (el regidor de MÉS no hi era). En les 99 pàgines del document hi havia moltes resolucions anòmales, i nosaltres vàrem fer un bon grapat de preguntes sobre elles i, entre altres, vam demanar per les dues que després vam seleccionar per enviar la nota de premsa d'ahir que avui ha publicat el Diario de Mallorca:

- El perdó per part del batle de la plusvàlua del Cinema Capitol (ha perdonat més de 18.000€ als propietaris, sense cap contracte ni acord, tot i que si existís també seria il·legal segons l'interventor).
- Les irregularitats en publicitat (es va contractar a una empresa i també es va pagar a la cap de premsa per fer la mateixa feina: intermediaris per contractar la public
itat de la Fira).

Avui, com fem sempre, hem penjat les notícies aparegudes al Diario de Mallorca amb un breu comentari al nostre facebook i bloc, resaltant que hem fet feina fins el darrer dia... i tot d'una ja hem vist comentaris d'un troll, suposam que de TOTS, tant al nostre facebook com al blog dient que intentavam influir en el vot el dia de reflexió. Després, a mig matí, es veu que s'han decidit a posar-nos la següent denúncia davant la Junta Electoral:

"Vist que el grup ALTERNATIVA per Pollença està publicant al ser portal de Facebook i al seu blog, notícies i comentaris partidistes que poden interferir en el bon desenvolupament democràtic de les eleccions municipals de día 24 de Maig.

Vist que els que ho publiquen són persones que concorren a les eleccions a la llista d’Alternativa.

SOL.LICITA

A aquesta Junta Electoral de Zona d’Inca que ordenin al grup Alternativa per Pollença la retirada inmediata de les notícies i comentaris del seu blog i Facebook. (Enllaços adjunts).

http://alternativa.balearweb.net

http://alternativaperpollenca.com"

Bé com podeu veure la denúncia és molt genèrica i prou barroera. No cita ni articles de la llei electoral que suposadament incomplim, ni diu exactament quines notícies i comentaris són els que consideren que interfereixen... Per acabar parlen de facebook i blog però donen els enllaços del blog i pàgina web. Tenim 24 hores per presentar al·legacions, cosa que farem i pensam que, com al primer cas, la denúncia serà arxivada. Com diu l'article 53 de la llei electoral, que TOTS sembla desconèixer, el que no es pot fer és repartir propaganda ni demanar directament el vot. No hem trobat cap article que prohibeixi enllaçar noticies d'un diari.

Per acabar, senyor Tomeu i companyia, ens sap greu si els molesta que un partit faci la seva feina d'oposició al ple, mostri el seu desacord amb les seves decisions "anòmales" (coincidint amb l'interventor) i faci públic aquest desacord. Tot això és possible en democràcia, sigui el primer dia de legislatura o el darrer, i al no acceptar-ho i denunciar-ho mostren quin és el seu vertader llautó.

Comentaris

Joan CC

Re: Informació sobre la denúncia de TOTS contra la nostra candidatura.

Joan CC | 23/05/2015, 23:40

Amb els nirvis que tenen alguns i la por a perdre cadires avui hauria de ser el dia de la meditació en lloc de la reflexió

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb