URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reunió amb Junts Avançam

Alternativa | 27 Maig, 2015 00:00 | facebook.com twitter.com

Avui capvespre ens hem reunit amb Junts Avançam, a petició seva i hem fet una primera presa de contacte. Hem valorat conjuntament el resultat de les eleccions i hem constatat la comuna voluntat, per altra banda òbvia, de canviar les formes de governar clientelars i caciquils de l'actual govern. És més que evident que en Tomeu Cifre no tendrà el nostre suport per ser batle, ni cap dels partits que vàrem excloure en el nostre document de pactes postelectorals que vàrem publicar abans de començar la campanya.

Ara bé, també hem de recordar que la representació que ha obtingut Alternativa no és suficient per conformar cap majoria. Per això, ens mantenim a l'espera de veure com avancen les negociacions de Junts amb altres forces i de celebrar una assemblea d'Alternativa per debatre les possibilitats existents d'aconseguir el canvi de govern, en formes i en fons, que necessita el poble.  

Comentaris

i aixo es vere?

Re: Reunió amb Junts Avançam

i aixo es vere? | 29/05/2015, 09:45

htt p://alternativa.balearweb.net/post/117781. El que no s'enten es que punyetes fa en MA March negociant amb aquests, si no és per una obsessió a la cadira de batle. Llegiu amb deteniment:
"... es comprensible que Unió Mollera no vulgui molestar els seus simpatitzants definint-se ideològicament (cosa que no els va impedir al llarg de dues legislatures presentar candidatura conjunta amb el PP), encara que, a la llarga, les seves votacions als plens els acaben definint."
"...UMP s'ha definit clarament en una ideologia centralista i de fòbia anticatalanista molt propera a la del govern Bauzà, qui tant menysprea la nostra llengua."
"...no s'ha volgut sumar a la lluita contra el TIL"
"...es va abstenir en la moció contra la llei de l'avortament, tot i que hi havia un punt que feia referència a un pla municipal a favor dels drets sexuals i reproductius"
"...es varen posicionar en contra de llevar el Sant Crist de la sala de plens"
"...al llarg de dues legislatures presentar candidatura conjunta amb el PP"

Manolo B.

Re: Reunió amb Junts Avançam

Manolo B. | 29/05/2015, 09:38

Alternativa ha dit al seu paper de pactes que no pactarà amb UMP perquè és de dretes. No t'equivoquis.

Joan CC

Re: Reunió amb Junts Avançam

Joan CC | 29/05/2015, 09:37

Els que ens ho han recordat han estat els de UMP. Nosaltres sempre hem dit que les actuacions i les formes de UMP son propies de la dreta

ideologia zero

Re: Reunió amb Junts Avançam

ideologia zero | 29/05/2015, 09:34

No t'oblidis que UMP no te ideologia, Alternativa mos ho ha recordat tota la legislatura.

Manolo B.

Re: Reunió amb Junts Avançam

Manolo B. | 29/05/2015, 09:23

Quins comptes més raros. Jo sum Junts i Alternativa i me surten 8 regidors d'esquerres. I sum les dretes i men surten 9. I a això li deis ganes de canvi?

analisis serio

Re: Reunió amb Junts Avançam

analisis serio | 29/05/2015, 09:09

Yo creo que no se estan presentando las cosas con demasiada transparencia. Para la investidura a alcalde, MA March tiene 8 regidores (6 + 2 incondicionales de alternativa). O sea que sólo tiene que buscar el apoyo de UMP para la investidura. En cambio Tomeu C. necesita UMP + PI. Para el apoyo de UMP, es coger el programa y ir diciendo que si, pabellon, primera linea, delegacion puerto, no tocar ocupacion de via publica, etc... pero todo atado con firma para que luego no venga Alternativa y lo torpedee durante la legislatura. Y para Pollença pueblo, manos libres para hacer lo que quieran Junts + Alternativa con el dinero que quede, porque a UMP le da igual.
El unico misterio a resolver será que pasara si Tots + Pi + PP votan con Alternativa contra las decisiones pactadas Junts + UMP y contrarias al programa de Alternativa.

Anònim/Troll/ com vulgueu

Re: Reunió amb Junts Avançam

Anònim/Troll/ com vulgueu | 29/05/2015, 08:16

Si, si , si Joan c.c......però millor digués "nosaltres ens autoavaluam".....perquè els electors i votants no ho fan amb els mateixos termes!!!....d´aqui el resultat. Les coses a vegades no son com ens agradaria.

Sense ideologia

Re: Reunió amb Junts Avançam

Sense ideologia | 29/05/2015, 07:04

I lo be que va ara que UMP no tengui ideologia, eh? Jejeje

Un no de dretes

Re: Reunió amb Junts Avançam

Un no de dretes | 28/05/2015, 23:12

Un de dretes, els que governaven, PP i PI, tenien 10 regidors. Ara PP+TOTS+PI=8regidors

L'esquerra tenia 6 regidors, ara en té 8. I en total més vots que la dreta.

La voluntat de canvi clarament hi és.

Joan CC

Re: Reunió amb Junts Avançam

Joan CC | 28/05/2015, 18:58

Home, si tu mateix ja et qualifiques així, com vols que et prenguem en serio.
Com bé dius Alternativa es va presentar amb el document de pactes postelectorals, la gent ens va votar sapiguent el que havia.Respecte al nostre resultat és vera que pensam que la feina feta no s'ha valorat com esperavem, pero per altre banda fa dos anys pensavem que pagueriem molt més car la substitució d'en Pepe. Però sobretot, nosaltres no ens valoram en termes electoralistes sinó per el fet de ser coherents amb els nostres valors .

un de dretes

Re: Reunió amb Junts Avançam

un de dretes | 28/05/2015, 17:39

Immensa majoria que vol un canvi? La dreta i els que governaven fins ara (tots de dretes) han guanyat les eleccions.

Anònim/Trol/el que vulgueu

Re: Reunió amb Junts Avançam

Anònim/Trol/el que vulgueu | 28/05/2015, 13:25

Alternativa posa les seves condicions per escrit i abans de les eleccions i aquestes seran les que determinan qualsevol pacte amb indepedència dels resultats electorals!!!.......és igual si hi ha una inmensa majoria de persones que han votat un canvi de govern enlloc de transformar el govern. És igual també si la feina política feta al llarg de 4 anys sols vos a suposat incrementar una desena de vots!!!.....Ah si!! ara li deis "consolidar el resultat"....qui no se consola es perque no vol!!!

Com molt be dieu, la primera passa és l´investidura de´n Miquel Angel March per encarregar-li la responsabilitat de fer un govern i després estalonar un equip de govern estable. En les dues pases a Alternativa no li haurien de faltar dues coses la primera, generositat i, la segona, autocrítica!.

I ara podeu fer tot el foc i artificis que vulgueu perque l´alternativa a Junts és en Totmeu i contra ell i els qui el recolzaren... massa be no vos a anat!.

Pepe

Re: Reunió amb Junts Avançam

Pepe | 27/05/2015, 20:31

No crec que a cap partit l'importi només qui és batle, però evidentment és la primera decisió que s'haurà de prendre i és normal que es parli de la mateixa ja que a més a mes important ja que els programes i propostes dels que parles seràn molt diferents segon el batle sigui en Miquel Angel March o sigui en Tomeu Cifre, i segon amb qui conformin aquests els seus equips de govern i en condicions. Evidentment qualsevol pacte de govern sortira de la negociació de programes.

politics i figuras hasta la sepultura

Re: Reunió amb Junts Avançam

politics i figuras hasta la sepultura | 27/05/2015, 20:15

Al final tot acaba igual, abans d'eleccions molt de programes, i ara el que importa només és qui és batle. Junts se passa les 100 propostes pel forro si li voten en Pontico. En Tomeu a verlas venir. Alternativa no sap si fer oposicio o govern a l'ombra. UMP a pellucar pavellons. El Pi ni sap on se troba de l'òstia. En fi, així anam.

Alternativa

Re: Reunió amb Junts Avançam

Alternativa | 27/05/2015, 19:53

Per resoldre dubtes us remetem a que torneu llegir el nostres document de pactes postelectorals, en el que s'exposa amb quin partits no estam disposats a entrar a governar.
Per altra banda, la qüestió relativa a la votació d'investidura a batle, la debatrem i decidirem en assemblea, com no pot ser d'altre manera.

De pactes i documents

Re: Reunió amb Junts Avançam

De pactes i documents | 27/05/2015, 18:47

La questió es si alternativa donarà suport a la investidura d'un pacte on hi hagi UMP o PI, tots dos exclosos en el seu document de pactes, o no. I com d'estable serà aquest govern. I per altre banda si en Tomeu cercarà un pacte d'investidura o bé esperarà que el cerqui en Miquel Angel, com va fer la passada legislatura amb na Malena, i per pels li sortí be.
La papereta d'alternativa no es facil. O dona suport a un pacte de desallotjament amb UMP-PI (en ambdos casos, pactes de desallotjament i pactes encoberts UMP-PI contravinent el seu document de pactes), o queda fent oposició amb Junts, una oposició amb mes força que mai amb un minim de 8 regidors en sintonia, pero oposicio al cap i a la fi. I a Junts d'estar a l'oposicio no en volen ni sentir xerrar.

Pepe

Re: Reunió amb Junts Avançam

Pepe | 27/05/2015, 17:09

Antonio Moll ha resumit perfectament les possibilitats existents.

Pepe

Re: Reunió amb Junts Avançam

Pepe | 27/05/2015, 16:56

Sort que vam publicar abans de les eleccions el nostre document de pactes post-electoral. Així i tot és clar que hi ha gent que o bé no l'ha llegit o bé no l'interessa.
En cap lloc del document diu que no podam donar el nostre suport a Junts Avançam perquè el seu candidat, Miquel Angel March sigui batle. De fet és l'únic partit dels que ha obtingut representació amb el que podem pactar. El que és segur és que no donarem el nostre suport al candidat de Tots, en Tomeu Cifre
El podeu revisar
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/123010
A Alternativa complim el que diem i tant si governam com si estam a l'oposició la nostra finalitat és la transformació no la gestió.

Antonio Moll

Re: Reunió amb Junts Avançam

Antonio Moll | 27/05/2015, 16:40

El escenario es muy variable.

TOTS tiene las de ganar.
-Le basta con pactar con las derechas: PP, PI o UMP.
-también le basta que JUNTS no consiga 9 votos de investidura. En ese caso gobernaría, por ley, TOTS.

JUNTS lo tiene peor.
-puede gobernar con ALTERNATIVA en minoría, sumando 8, y consiguiendo el apoyo desde fuera de PI o UMP. Esto es lo más complicado por razones obvias.
-lo más factible para JUNTS es un gobierno con PI y UMP, sumando 8, con el apoyo desde fuera de ALTERNATIVA.
-El último escenario es el gobierno de JUNTS en solitario con el apoyo desde fuera de ALTERNATIVA y PI o UMP.

Con estos conocimientos podemos empezar a debatir que es lo que más gusta, conviene, etc.

Cami vell

FarTOTS

Cami vell | 27/05/2015, 15:50

N'Antònia vol veure complida la seva promesa de cobrar els favors de Tots?

Vist el taanna de Tots (dreta caciquil) és ben necessari que no governi, la manera com ho compongueu estic segur que la trobareu, no nomès vosaltres, sino els altres aprtits, molta sort i bona legislatura.

Juan

Re: Reunió amb Junts Avançam

Juan | 27/05/2015, 15:44

Pactau amb junts. en Tomeu moura cel i terra per juntarse amb unió mollera, el pi i per gobernar i tot amb el PP, aixi que si anau vius i pactau, alomillor unió mollera s'unirien amb voltros, queda dit! Sort i Ánims!

Antònia

Conseqüents

Antònia | 27/05/2015, 13:31

Supòs que complireu la vostra paraula i no donareu suport ni a Tots ni a Junts per aconseguir la batlia. Volem que faceu oposició, no que vos vengueu a la primera de canvi a la falsa esquerra.

Alternativa

Re: Reunió amb Junts Avançam

Alternativa | 27/05/2015, 08:47

Fins ara els enllaços a les notícies els penjavam al facebook i a comentaris del bloc.
A partir d'aquest moment els penjarem exclusivament al facebook i deixarem els comentaris per comentar.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb