URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Acord d'investidura

Alternativa | 08 Juny, 2015 00:01

Ahir vam signar els següent acord amb Junts Avançam. Es tracta d'un acord puntual per afavorir la investidura de Miquel Àngel March com a batle el proper dia 13 de juny. Els nostres dos regidors votaran a Junts per a la batlia, a canvi de la posada en pràctica d'una sèrie de mesures relatives a transparència i a participació que consideram que són un mínim imprescindible.

 

ACORD PUNTUAL D'INVESTIDURA, ENTRE ALTERNATIVA PER POLLENÇA I JUNTS AVANÇAM

Alternativa per Pollença votarà a favor de la investidura com a batle de Miquel Àngel March de Junts Avançam.

Junts Avançam, com a contrapartida, es compromet a dur endavant les següents mesures:

relatives a PARTICIPACIÓ:

  1. Elaborar un nou reglament de participació ciutadana ambiciós i partint de la feina feta durant la legislatura anterior, delegant la seva realització en els regidors d'Alternativa. (Aprovació inicial cap a final 2015)

  2. Posar en marxa processos participatius: definició de l'ús d'espais públics encara sense definir (començar ja en el 2015), pressupostos (preparació durant el 2015-16, per aplicar-ho als pressupostos 2017).

  3. Realitzar un ple extraordinari sobre l'estat del municipi en el 2017 en què hi puguin participar les associacions i ciutadans que vulguin.

relatives a TRANSPARÈNCIA:

  1. Publicació (també al web), complint la llei de protecció de dades, de tota la documentació pública i la informació econòmica relativa a l'Ajuntament: plens, juntes de govern, decrets de batlia... (dins la segona meitat del 2015).

  2. Millora i potenciació de la plana web de l'Ajuntament i la comunicació via Internet amb els ciutadans; obrint també dins el web i el facebook espais a la ciutadania i als partits de l'oposició (dins la segona meitat del 2015).

  3. Publicació dels sous i la declaració de béns patrimonials i activitats dels càrrecs electes (dins la segona meitat del 2015).

  4. Respondre qualsevol reclamació, prec o petició que es faci per escrit en un temps raonable.

  5. Redactar i publicar memòries anuals dels diferents serveis de l'Ajuntament (preparar-ho el 2015, per implantar-ho el 2016).

 

Comentaris

Trol pel canvi?

Cortina de fum o canvi?

Trol pel canvi? | 10/06/2015, 15:17

L actual batle en alguns moments ha gestionat més de dues regiduries, na farncisca cerdà dues regiduries... Res de nou per tant en la politica municipal. Per altra banda el compromís de publicar ingresos, despeses per arees i demés si pot suposar un canvi en la transperència municipal, per cert algú sap qui va signar la llicència del xalet d'en Cortina? Quin desastre.

G

Re: Acord d'investidura

G | 10/06/2015, 14:33

Supòs que xerres des de la ignorància. Sempre hi ha hagut regidors gestionant més d'una àrea i sense dedicacions exclusives.

trol

Re: Acord d'investidura

trol | 10/06/2015, 12:14

No se si es mas irresponsable darle a un solo regidor dos regidurias y una dedicacion exclusiva, o darselas sin dedicacion exclusiva. Creo que es aun peor lo segundo.

G

Re: Acord d'investidura

G | 10/06/2015, 11:23

Como citas, Paco, de dedicaciones exclusivas no se ha hablado. Al menos por ahora.

Paco

Re: Acord d'investidura

Paco | 10/06/2015, 10:53

cito:
També vàrem acceptar les condicions d’UMP per tal que Andrés Nevado sigui el delegat del Port de Pollença i el delegat de l’Àrea de Serveis. L’equip negociador d’UMP també veu correcte el document signat amb Alternativa.

Joan CC

Re: Acord d'investidura

Joan CC | 10/06/2015, 08:47

No fa falta que diguis que no ets un Trol si no ets. Si la pregunta es raonable i no cerques embullar.
No tinc cap noticia del que dius, en tot cas a l'hora de valorar les dedicacions exclusives o haurem de fer en conjunt. No tinguis cap dubta que Alternativa criticarà allò que no trovi ben fet, com sempre hem fet. El nostre acord és per facilitar la investidura de MA March perque estam convençuts de que és una opció molt millor que la de Tomeu.

El de antes

Re: Acord d'investidura

El de antes | 10/06/2015, 08:22

No se si quieres decir que te parece bien, te parece mal, o mientras lo hagan los demás no pasa nada

Trol pel canvi

Trol pel canvi

Trol pel canvi | 10/06/2015, 08:14

El mosmo sistema que permitia al alcalde repartir dedixacones a todos sus conceales? De totes maneres no conve comentar rumors, mollor esperar als acords oficials, per cert qui va legalitzat el xalet de Cortina? Vaja desastre

No soy trol

Re: Acord d'investidura

No soy trol | 10/06/2015, 00:43

Acabo de leer que Nevado se lleva dos concejalias (para un unico concejal) y se supone que una dedicacion exclusiva para poderlas atender, ademas de la priorizacion de inversiones en el puerto. Realmente alguien se cree que esto es lo que los 6000 votantes pedian? Que sistema mas corrupto si permite esto. Que bien va no tener ideologia. Ya entiendo a los antisistema.

Troll pel canvi

Troll pel canvi

Troll pel canvi | 09/06/2015, 20:14

És divertit veure tants de nirvis en el "troltots", sembla que entenen l'ecercici de la política com tenir el govern, el demés poc els importa. Sembla divertit poder opinar des de l'anonimat, de fet així ho faré com els companys de "tot pel no canvi". Enhorabona per cert a la gent d'alternativa, heu sabut contribuïr al csnvi sense perdre la vostra essència, pel que us acussen de cercar la cadira, nomès recordar que l'únic motiu que feu mourer.se en contra de bauza al batle, fou la cadira...

Alternativa

Re: Acord d'investidura

Alternativa | 09/06/2015, 18:56

Mentre Alternativa, JUNTS i UMP hem anat publicant entrades relatives a Pollença i informant de les negociacions. Després del bombardeig al facebook durant la campanya a alguns partits s'ha fet el silenci respecte a la investidura, valoració de resultats, reflexions, etc...
TOTS: darrera publicació al facebook el 26 de maig.
EL PI: El darrer post en referència a Pollença és del 25 de maig.
GENT: ha anat publicant enllaços externs al facebook, però el darrer post relatiu a Pollença és del 25 de maig

Pepe

Re: Acord d'investidura

Pepe | 09/06/2015, 18:32

Els vostres arguments tenen tan de valor com la vostra valentia.

modestias a parte

Re: Acord d'investidura

modestias a parte | 09/06/2015, 18:30

Que tu pepe no has criticat a persones??? Aquesta si ques bona! Si es lo unic que se ta donat be en 8 anys de fer de regidor, hombre!!

Te esta pegant prest la demencia senil

Trolet

Re: Acord d'investidura

Trolet | 09/06/2015, 17:38

Pepe tu has estat el rei de lo " personal", per tant no te estranyi que tambe es pugui utilitzar contra tu.

Pepe

Re: Acord d'investidura

Pepe | 09/06/2015, 16:51

Des de l'anonimat sempre voleu portar tot al tema personal... Els regidors el que fem és donar la cara i defensar el que decideixen les nostres assemblees o juntes ni més ni manco. Hem alabat i criticat accions, actituts i idees no a persones.

paco diaz

Ump

paco diaz | 09/06/2015, 16:26

con la cantidad de veces que habéis despreciado a Nadal , alguna vez muy poco sutilmente, me gustaría ver que va a hacer el Sr. Nevado

Alternativa

Re: Acord d'investidura

Alternativa | 08/06/2015, 09:26

Avui ens reunirem amb Unió Mollera Pollencina

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb