URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Darrer decret de parts i quarts

Alternativa | 16 Juny, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Alternativa denuncia el darrer decret de l'anterior batle, Tomeu Cifre, de nomenament d'una tresorera accidental, com un cas de parts i quarts, i consideram una prioritat del nou govern la regularització del personal municipal.

_______________________________________________________________

El darrer dia com batle en funcions, el passat divendres 12, en Tomeu Cifre va fer un decret per nomenar una auxiliar administrativa com tresorera accidental amb efectes al 9 de juliol de 2015. No és la primera vegada que l'anterior batle té el que consideram un tracte de favor amb aquesta funcionària. Al ple de gener d'enguany ja vam demanar la rectificació d'un decret de batlia que va atorgar una productivitat extraordinària de 2.400 euros a aquesta mateixa funcionaria, per recuperar la feina que no havia fet estant de baixa. Situació que, a més, es repetia ja que a aquesta mateixa funcionària ja se li va pagar en la passada legislatura un complement específic, que va ser denunciat i que va ser declarat nul pel Tribunal.

L'actual tresorer de l'Ajuntament es jubilarà el 9 de juliol i no consideram que nomenar una tresorera accidental fos tan urgent i inajornable com per fer un decret el darrer dia de batle en funcions. Hauria d'haver estat el nou equip de govern qui s'encarregàs de fer el procés per cobrir la plaça. Demanam l'anul·lació d'aquest decret i que la plaça de tresorer sigui coberta mitjançant una promoció interna, en què tots els funcionaris de l'Ajuntament que hi vulguin accedir, puguin tenir les mateixes possibilitats.

Una de les feines del nou equip de govern és regularitzar els llocs de feina de l'Ajuntament i acabar de fer la relació de llocs de feina tant dels funcionaris com del personal laboral.

 


 

 

Comentaris

vigilant

darrer decret

vigilant | 18/06/2015, 08:14

Parts i quarts amb el personal de l'Ajuntament n'hi ha moltes. Afavorir a certs treballadors, per desgràcia ja és habitual.
Basta veure l'Àrea de Serveis. Allà comanden persones posades a dit.
A veure si amb aquest nou Govern la cosa canvia i fan neteja.
Si no ho fan, la transparència i la renovació que han venut, quedarà ben tocada.

Trasparent

Re: Darrer decret de parts i quarts

Trasparent | 18/06/2015, 08:03

El passar-se les sentències pel forro no ha estat nomès amb aquesta funcionària. Un funcionari de l'àrea d'obres -en sentència ferma- s'ha beneficiat d'hores extres per eludir-la. Vegeu la JGL del passat dia 19 de maig. Aquest funcinari en tot el que ha cobrat segur que a acasa seva té una efígie de Tomeu.

Miquel B. A.

DRECRETASSSSSO

Miquel B. A. | 17/06/2015, 13:54

Resulta que aquesta funcionària és molt amiga de la familia Cifre-Ochogavía, i el seu marit, també treballador de l'ajuntament i puntualment, cuiner d'actes patrocinats per l'ajuntament, per cert fa unes fideuàs brutals, és la mà dreta den totmeu, li ajuda amb les tasques de ramadaria, agricultura i altres, en horari fora de feina, logicament.

Tomeu Cofre

Tots?

Tomeu Cofre | 16/06/2015, 07:26

Una mostre més que Tomeu Cifre ha fallat en les formes i en el fons.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb