URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Alternativa | 19 Juny, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Tal i com marca la llei, els nostres dos regidors han fet les seves declaracions de béns i ingressos, prèvies a la presa de possessió. 

A Alternativa per Pollença fa anys que defensam la transparència com una eina fonamental per lluitar contra la corrupció . Al desembre de 2008 es va aprovar una moció nostra per publicar els béns patrimonials i els ingressos dels càrrecs públics  a la pàgina web municipal. Per poder-la aprovar vam acceptar l'esmena de que aquesta publicació només fos amb caràcter voluntari.

La passada legislatura els nostres regidors vam publicar les seves declaracions a aquest bloc (veure " Opacitat per transparència") però el PP va mostrar la seva reticència a publicar els béns patrimonials i d'ingressos dels càrrecs públics.

Som de l'opinió que aquesta és una informació que ha de ser pública, i així ho hem inclòs en el pacte d'investidura del nou batle. Però com que pot passar algun temps fins que es faci efectiva aquesta publicació a la plana web, de moment nosaltres publicam una síntesi de les declaracions dels nostres dos regidors.

Na Marina ha declarat tenir uns ingressos anuals de 33.165,39 euros bruts, provinents de les seves activitats com a professora de secundària de la Conselleria. També ha declarat, com a patrimoni mobiliari, un saldo mitjà anual de 4.873,77 euros dels seus comptes bancaris i una Renault Kangoo com a vehicle en propietat adquirida de segona mà el 2013. La darrera declaració de la renda li ha sortit a tornar 30,81 euros.

En Pere Josep ha declarat haver tengut uns ingressos anuals de 18.307,16 euros bruts, provinents de les seves activitats com a repartidor fixe discontinu de Correus. Ha declarat, com a patrimoni immobiliari, la propietat d'entre un 8% i un 17% de tres béns immobles adquirits per herència el 2008, que equivaldria, sumat, a un valor cadastral de 62.879,19 euros. I com a patrimoni mobiliari, un saldo mitjà anual de 23.300,17 euros dels seus comptes bancaris.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Pepe | 20/06/2015, 10:52

Clar cofrero per això vam votar a Tomeu com batle.
Igual que vam destacar que havia estat molt bé publicar el pacte de govern ràpidament en aquesta ocasió la filtració del repartiment d'àrees al PIP no ens sembla bé. I és que fem oposició a partir de fets, no de fílies i fòbies personals o partidistes, encara que alguns, pel que veig, no ho entrendreu mai

Tolo

Junts

Tolo | 20/06/2015, 08:54

Entenc que és un error que no s'ha de tornar donar. Com a votant de junts, rectificar i evitar que torni pasar em serveix, esper que l'excussa oficial sigui lògica i no la d'intentar matar el missatger com fa en "cofrero". Això l'únic que em crea sòn dubtes de si realment es creu amb la transperència, i no dubto que el nou batle i creu.

Cofreros

Re: Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Cofreros | 20/06/2015, 01:08

Ja ho sabem tots que als d'alternativa vos agradaven mes les formes den Tomeu Cifre. Ho heu demostrat abastament ja.

Alternativa

Re: Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Alternativa | 19/06/2015, 17:19

Nosaltres mantenim la nostra idea de que cal organitza l'Ajuntament d'altra forma.
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/102364

Alternativa

Re: Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Alternativa | 19/06/2015, 17:14

No és normal que els grups de l'oposició ens assabentem per la premsa del repartiment d'àrees de l'equip de govern. Aquestes no són les noves formes de transparència i participació que esperam de Junts i UMP, és més podem dir que ha hagut un retrocés. A la passada legislatura tant quan es va fer el pacte PP-Lliga com quan es va fer el pacte PP-PI s'ens va informar del repartiment d'àrees directament als partits de l'oposició mitjançant una reunió de portaveus. Cal ser coherent amb el que es diu amb fets.

h
ttp://puntinformatiu.cat/distribuides-les-delegacions-als-nous-regidors/

Paco

Re: Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

Paco | 19/06/2015, 15:25

pues despues de una semana de esperar las delegaciones a los concejales, aun he tenido que enterarme por el puntinformatiu

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb