URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nova coordinadora

Alternativa | 06 Juliol, 2015 07:00 | facebook.com twitter.com

 A Alternativa apostam per la rotació de càrrecs i pel repartiment de responsabilitats; per això, i encetant un nou cicle en què s'han renovat els regidors, en el marc del III Congrés del partit, s'ha escollit com a nova coordinadora n'Antònia Cerdà, que pren així el relleu a n'en Joan Cifre.

_________________________________________________________________

A Alternativa per Pollença sempre hem defensat que és molt necessària la renovació de càrrecs per evitar la professionalització de la política. Per aquest motiu, en els estatuts del partit s'hi contempla que una persona no podrà ocupar un càrrec electe més de dues legislatures consecutives. I com que creim que les responsabilitats s'han de repartir i s'han de compartir, perquè creim que és saludable i bo que ningú sigui imprescindible, aplicam la mateixa filosofia als càrrecs interns.

Partint d'aquestes premisses, en el III Congrés del partit, celebrat el passat diumenge 5 de juliol, es va tractar el tema de la coordinació i el repartiment de tasques. Tenint en compte que comença un nou cicle, derivat de l'inici d'una nova legislatura, i també que arran de les darreres eleccions s'han renovat els dos regidors (en Pepe i en Miquel, per na Marina i en Pere Josep), el moment semblava especialment adequat per abordar el relleu de càrrecs interns.

L'assemblea va reiterar l'agraïment a n'en Joan Cifre, que ha estat el coordinador del partit els últims tres anys, per la seva dedicació i feina desinteressada i sempre conciliadora. A continuació, i per consens, es va acordar que la nova coordinadora del partit fos n'Antònia Cerdà Fiol.

N'Antònia Cerdà Fiol és llicenciada en Filosofia i estudiant de doctorat a la UIB i està centrant la seva investigació doctoral en les dimensions socials del treball. Compromesa des de ben jove amb els valors de l'esquerra transformadora i municipalista, va ser presidenta de l'associació Iniciativa Ciutadana i fa anys que forma part de l'assemblea d'Alternativa per Pollença. Per tot això, per la seva formació i les seves capacitats, va ser proposada com a número tres de la llista electoral en les darreres eleccions i ara, com a coordinadora.

                        Joan Cifre dóna el relleu a Antònia Cerdà.

 

 

Comentaris

MAMarch

Re: Nova coordinadora

MAMarch | 06/07/2015, 21:40

Enhorabona

Joan CC

Re: Nova coordinadora

Joan CC | 06/07/2015, 20:38

Es un orgull formar part d'aquesta assamblea, on no hi ha lluites de poder i on molts estam disposats a assumir responsabilitats quan ens toca. Ser coordinador d' Alternativa ha estat una bona experiència que m'ha ajudat a entendre un poc més el funcionament de la política, a implicar-me una mica més i a superar les pors que sovint ens fa ser una cara visible d'un partit crític com aquest. A la Balança pesa molt més lo positiu que lo negatiu i com diu Pepe, tothom hauria d'assumir càrrecs de certa responsabilitat en algún moment. Gràcies companys-es per la vostra confiança i paciència. I sobretot, gràcies Antònia per assumir aquesta responsabilitat!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb