URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari agost

Alternativa | 24 Agost, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

Demà dimarts 25 sessió extraordinària de l’AJUNTAMENT PLE, a les 12,30 hores a la Casa Consistorial. Podeu assistir, escoltar-ho per  Ràdio Pollença   o seguir els acords al nostre perfil de facebook

ORDRE DEL DIA:

1r.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de la plantilla de personal - annex 4/plantilla de personal de l’organisme autònom Institut municipal Ràdio Pollença – per a la modificació del lloc de treball denominat Director/a de Ràdio Pollença de personal eventual a personal laboral, nivell 0 (caràcter especial d’alta direcció)

 L'anterior directora de la ràdio era un càrrec eventual, el que es coneix com càrrecs de confianç, i per tant va finalitzar la seva feina al final de la passada legislatura. En aquest moment la llei només permet tenir dos de confiança i  amb l'aprovació d'aquest punt la plaça de direcció de la ràdio  es converteixi en una plaça d'alta direcció,que a l'igual que els càrrecs de confiança es pot triar a dit, però la idea és fer un procés selectiu. Els candidats hauran de complir uns requisits sobre titulació, experiència i coneixements de català, i  també es pretén que presentin un projecte del que volen que sigui la radio municipal. Les bases d’aquest procés encara estan pendents de redacció.

La situació actual de la radio en referència al personal és prou precària; té una plantilla d'una persona a temps complet i una persona a mitja jornada. Per sort aquest estiu han pogut contar amb l'ajuda de dos becaris. Si no es disposa d'una altra persona  la ràdio hauria de tancar, ja que al mes de setembre una treballadora s'agafa les vacances. Amb la llei Montoro no es pot fer el que seria lògic i norma,l i defensam des d'Alternativa que és  ampliar la plantilla. Resulta vergonyós que amb l'atur que tenim es mantengui aquesta prohibició de contractar als ajuntaments, aquesta és la curiosa forma que té el PP de fomentar l'ocupació. L'única manera de disposar ara d'una persona més a la ràdio i poder fer la programació és mitjançant la fòrmula triada de un càrrec d'alta direcció. Hi ha el compromís d'ampliar plantilla quan s'elimine la llei Montoro.

2n.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les associacions de caire social per a l’any 2015 i de la convocatòria pertinent “

Es tracta d’aprovar les bases reguladores per concedir subvencions a Entitats de caire social. A  Alternativa tornam a proposar el que ja vam fer l'any passat i és que associacions que no tenen la seu a Pollença però tenen com beneficiaris ciutadans de Pollença (sobretot a les escoles) tinguessin opció de rebre alguna subvenció.

Albercocs i cireres

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Ple extraordinari agost

Pepe | 01/09/2015, 16:14

Gràcies Joan Ramon.

JRV

Valentia

JRV | 28/08/2015, 00:41

Encara que sigui amb retràs,molt,molt bon article l'intitulat 'necessitem valentia,no neutralitat'.
Sobretot quan aquesta neutralitat fà olor de falsa ..o farsa,i es mès comoditat rutinària que neutralitat.
Molt bon article que contrasta amb el 'nivell' del rot d'en Pony...

Pere Josep Coll

PADEL

Pere Josep Coll | 26/08/2015, 23:32

A Alternativa no criticam unes pistes de padel. Criticam la manca de planificació amb les instal·lacions esportives. Es va posar gespa artificial al camp de futbol, després a proposta de UMP es lleva la pista de futbet, per fer-ne unes de padel, i uns mesos després aquest mateix partit demana una pista de futbet. Nosaltres quan obrin la boca ho feim per parlar amb coherència, i d'acord a la nostra idea del que han de ser les instal·lacions esportives, no com altres que cada vegada que obrin la boca és per contradir el que han dit anteriorment, aquests són els que valdria més estassin callats a vegades.
Per cert tenc el dret com a qualsevol ciutadà a utilitzar les pistes municipals, i si jo utilitzo les pistes de padel més que els de UMP no sé perque les varen demanar.
PD: No m'agrada contestar les crítiques que no estiguin firmades, aquesta l'he contestada perque m'ha semblat tant absurda que no he pogut evitar-ho.

Alternativa

Re: Ple extraordinari agost

Alternativa | 25/08/2015, 17:25

Els dos punts del ple han estat aprovats per unanimitat sense massa debat.
Com haviam dit a Alternativa ens agradaria que associacions que no tenen la seu a Pollença però tenen com beneficiaris ciutadans de Pollença (sobretot a les escoles) tinguessin opció de rebre alguna subvenció. El batle ha dit que estudiaran la possibilitat de com ajudar a aquest tipus d'associacions.

Garci

Re: Ple extraordinari agost

Garci | 25/08/2015, 15:48

Si hi ha una instal·lació habilitada, perquè no l'hauríem d'emprar? Quina tonteria.
Això no lleva que tot plegat hagi estat una tudada de diners i un desgavell denunciable. O tu creus que tot plegat s'ha fet bé?

Poni

Aiiii

Poni | 25/08/2015, 14:39

Que tal las pistas de Padel alternativos? Tanto dar por saco con las pistas y ahora resulta que me dicen que habia un par de Alternativos jugando a Padel? Ya las usais más vosotros que UMPPP... Q bien estariais calladitos...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb