URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ocupació de via pública i altres preguntes

Alternativa | 07 Octubre, 2015 16:20 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

8- Quan pensen reprendre l'ordenança de l'ocupació de la via pública?

Ja mateix. Han demanat els informes als tècnics, els textos de l’aprovació inicial, les al·legacions i reprendre el més aviat possible l’ordenança, per tal que a l’inici de la temporada ja estigui tot llest. A veure si és cert i la feina feta fins ara es pot aprofitar i tenir una ordenança com cal i després fer-la complir.

9- Què pensen fer amb l'antic cinema Capitol? Han estudiat la possibilitat de demanar la plusvàlua als anteriors propietaris?

En aquest tema encara no han començat cap procés. Varen dir que és un projecte de legislatura, i que volen obrir un debat sobre usos i que volen consens. Pel que fa a la plusvàlua aquesta va ser condonada per acord en Junta de Govern, i amb un informe en contra de l’interventor. Allà mateix aquest ha respost que en principi no hi hauria cap problema per fer que la plusvàlua sigui pagada pels anteriors propietaris. A veure si podem recuperar uns doblers que mai hauríem d’haver pagat.

10- Han parlat ja amb els responsables de Patrimoni per demanar el compliment de l'article 34 de la Llei de patrimoni i regular les visites a la Fortalesa?

Aquest dijous tenen una reunió amb la Direcció Insular de Patrimoni i parlaran del tema. A veure si d’una vegada per totes els pollencins podem visitar la Fortalesa

11- Per què hi ha carrers de Pollença com Philip Newman, Reina Mª Cristina, Menéndez Pelayo o de l'Hort Nou on sistemàticament es deixa aparcar als cotxes damunt les voreres?

Han dit que els cotxes es multen quan molesten, que són inèrcies adquirides i que creen dubtes als mateixos municipals. Evidentment que crea dubtes, perquè es tracta de no aplicar la llei. El que cal de veres és cercar la manera per anar acabant amb aquests comportaments, perquè els veïns de la zona també tenen dret a utilitzar les voreres com el que són.

12- Un cop acabes les obres de “Rehabilitació i adequació de les infraestructures de la urbanització de Gotmar del Port de Pollença-Fase II (nº expedient 44/2013)” hem vist personal laboral de l’ajuntament i d’EMSER 2002 fent reparacions damunt aquestes noves canonades. Atesos que encara és troba dins el termini de garantia, i que fou un dels punts millorats per part de l’adjudicatari, UTE Acsa Obras e Infraestructuras S.A – Llabrés Feliu S.L.U. S’han deduït els costos del material i hores del personal de la garantia? Es poden fer públiques les factures?

Segons ells s’han fet unes obres que no tenen res a veure amb la segona fase de Gommar, però que estan a la mateixa zona i que pot prestar-se a confussions.

13- El mes de juliol férem públic que les contractacions temporals a EMSER 2002 S.LU es feien de manera irregular i incomplint el conveni. S’han començat a negociar les bases i requisits amb els representants del treballadors per a la creació d’aquest borsí? Quan es publicarà?

L’objectiu és que al gener del 2016 estigui publicat ja. Per tant a l’octubre pretenen fer les bases, al novembre discutir-les amb els delegats dels treballadors i al desembre aprovar-les.

 Un cotxe damunt una vorera és una infracció  i molesta. Si a tots els temes que han de solucionar s'excusen dient que són inèrcies adquirides...

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb