URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Alternativa | 06 Novembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

El darrer ple vàrem poder comprovar que el portaveu del PP-Atlètic, Tomeu Cifre Ochogavía, s'emprenyava molt quan parlàvem d'impostos relacionats amb grans empreses.

Parlant de l'IBI, des d'Alternativa vàrem proposar que si es feia una rebaixa fiscal, per ser just s'havien d'incloure criteris de progressivitat (qui més té, més paga). La nostra proposta, que la llei de l'IBI permet, era simple: que si baixàvem l'IBI a totes les cases i pisos, locals, comerços, tallers... li pujéssim un poc als immobles comercials, industrials o d'hostaleria que tenguéssin un valor superior a 600.000 euros. El càlcul era baixar-li al 90% d'immobles, per pujar-li al 10% de més valor.

Aquí el portaveu d'un partit que no duu el nom del PP perquè això hagués implicat perdre la cadira va saltar: que ell sabia qui serien els que pagarien (grans superfícies i hotels) i que nosaltres feiem parts i quarts perquè volíem que paguéssin uns més que uns altres. Idò sí: és exactament així, el criteri de progressivitat fiscal consisteix en això. Per, tal com ell diu, «poder donar-ne tant en cullereta» pareix mentida que encara no hagi entés un concepte tan bàsic.

(Parèntesi seriós: ja ho sabem que l'ha entés el concepte, però és divertit veure lo molt que l'emprenya). Només faltava que sortís el seu company del Real-PP xerrant de Venezuela! Va dir el líder de TOTS que ell defensen aquestes activitats econòmiques. Idò s'ho haurien d'haver pensat millor i quan pensaven un nom per camuflar el PP que continua sent, s'haguéssin pogut posar POCS en lloc de TOTS i seria més realista.

Suposam que res de tot això té a veure amb la costosa campanya electoral que varen fer (i que sent un partit municipal només podien haver gastat 1700 euros) i de la qual encara esperam la publicació de les despeses que varen dir que farien.

No va acabar aquí la cosa: a la nostra moció sobre l'ecotaxa es va tornar a enfadar. Que els hotelers han de poder dir amb què s'inverteix, ja que l'hauran de recaptar ells. Serà possible! Què s'han cregut aquests rojos, que adamunt d'exprimir recursos naturals, territori i treballadors ara no podrem decidir a què s'ha de destinar un impost que no pagam noltros sinó el turista!

Al cap i a la fi, però, aquests posicionaments són ben comprensibles: TOTS/POCS/PP-Atlètic, igual com el Real-PP, defensen els interessos de la seva classe, i la seva classe no és la de les cambreres de pisos ni la del 90%.

El que resulta incomprensible, però, és que coses així les puguin consentir a la coalició de Junts Avançam (a la rebaixa de l'IBI ens referim). I si no van vius, encara que governin, passaran per ser els lacais d'En Tomeu Cifre Ochogavía, el Cid Campeador dels Hotelers!

 "Don Tomeu, el Cid Campeador dels Hotelers"

 

Comentaris

Pepe

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Pepe | 07/11/2015, 09:46

Home dir que el partit més actiu a internet i amb més comentaris no està acostumat a que li contesten... Això sí quasi sempre des de l'anonimat.
Respecte a les crítiques a l'equip de govern són molt més que una frase i més serioses que un muntatge fotogràfic i les pots llegir a l'article publicat a aquest bloc "Una rebaixa fiscal regressiva i antisocial". Al final el tema clau és que un equip de govern teòricament progressista fa una rebaixa fiscal que afavoreix als que més tenen a corre-cuita, perquè la proposava el regidor del PP,sense plantejar-se mesures redistributives i socials.
Ara veurem que fan amb les al·legacions que presentarem. Igualment veurem que fa l'equip de govern amb la nostra proposta de municipalitzar la neteja.
Fer oposició no és només criticar sinó fer propostes i en aquest sentit us podem donam en cullereta.

Trol de la plaza del pueblo...

Rock ant troll

Trol de la plaza del pueblo... | 06/11/2015, 22:28

El trol bala i bala, i no atura de balar
beeeeeeeeeeeeeeeeeee

atletic

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

atletic | 06/11/2015, 19:29

Esteis molt mal acostumats a que no vos contestin a res, i clar, a la que vos fan un poc de frente, saltau. Ni ha fet gracia ni n'ha deixat de fer, n'havia de fer? Allò d'estar a l'oposició però amb l'equip de govern vos fa donar pals de cec. Heu de críticar, però no ho podeu fer a l'equip de govern, Però si no se critica a l'equip de govern de que serveix? De res, només per que en Pepe passi l'estona recordant vells temps. Per altra banda, Junts & Cia no diuen res, acoquinats pensant, mentres estiguin entretenguts amb Tots no mos diuen res, i passen de puntetes, amb una frase a l'article deixen en pau. Que esquizofrenica ha de ser la situació d'alternativa, ni a un costat ni a l'altra, amb ganes de donar canya però sense victima.

Pepe

Saliveres de tot

Pepe | 06/11/2015, 16:51

Sembla que l'article no ha fet gràcia a Tots i és que ja sabem que humor i gent d'ordre normalment no fan bones molles.
Tots hauria de controlar la seva visceralitat i supèrbia i reflexionar per què a pesar de ser el partit més votat no van aconseguir el suport de cap altre partit per governar.

Alternativa

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Alternativa | 06/11/2015, 15:14

El comentari de "Tots per Pollença" ens ha recordat a un dels darrers discurs de l'inefable Bauzà que també va dir que o li votàvem a ell o vendria el caos. Un discurs tan típic i tòpic de "la gent d'ordre" que ja la revista satírica "el hermano lobo" als darrers dies de la dictadura d'en Franco feia humor amb el tema.
h
ttp://images.eldiario.es/.../Hermano-Lobo_EDIIMA20121221...

Alternativa

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Alternativa | 06/11/2015, 11:50

Senyors de TOTS, keep calm, no us enfadeu. Si teniu raó en moltes coses...

Està bé que ens considereu caos, perquè volem acabar amb l'ordre i els privilegis que vosaltres defensau.

També teniu raó que no aconseguírem regiduries, dedicacions exclusives. Per nosaltres la política no és una agència de col·locació. Per molt que us costi de creure, hi ha gent que no es mou pel càrrec o la cadira a qualsevol preu (que us hem de contar que no sapigueu, eh?). I sí, què hi farem, la participació ciutadana (que beneficia a tothom) ens sembla un tema molt important...

Però el desconeixement de la normativa que ens voleu atribuir és FALSA: les propostes que esmentau corresponen a l'article 72 punt 4 i a l'article 74 punt 2 de la Llei d'Hisendes Locals. Si teniu temps per una lectura de normativa i cercau el BOE les trobareu. O, a lo millor és que també la Llei de l'IBI és CAOS... Ànims.

Pedro

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Pedro | 06/11/2015, 10:47

No voté ni a uno ni a otro PP. Pero puedo opinar sobre su estafa, faltaría más.

Y sobre lo perdidos que están los de Alternativa... son los únicos que han querido subir los impuestos a los que más tienen. Para mi eso es la izquierda, así que prefiero su Caos al immovilismo rancio.
Un saludo.

votante

votante

votante | 06/11/2015, 10:42

Si Pedro, sobretodo a ti, que seguro eres votante suyo, jajajaja. A los votantes de Tots déjanos que opinemos nosotros, que ya somos mayorcitos. Y si tienes alguien a quien pedir cuentas, pídeselas a Alternativa que son los que firmaron con Junts y ahora están mas perdidos que una pulga en un perro de plástico

Pedro

Re: Un poc d'humor per rebaixar les contractures per atac de nervis del darrer ple!

Pedro | 06/11/2015, 10:37

Como ha estafado este hombre, y todo su çartido, a los votantes. Y, como no pueden aceptar el estar en la oposición, el dolor de barriga les come por dentro.
Ayer una nota de prensa donde intentaban colar una mentira sobre Alternativa. Y desde las elecciones intentando colar la mentira de que no son el PP, cuando incluso Tomeu va a sus comidas y actos.
Lo peor de este tema es que Junts les haga el juego, porque la defensa del rico por parte del PP-TOTS es normal, pero que el ex del GOB lo haga...

Tots

El caos d'Alternativa

Tots | 06/11/2015, 10:32

htt ps://www.facebook.com/TotsPerPollenca/
Alternativa, el partit del caos
Per una vegada, Alternativa Per Pollença l'encerta. L'esforç, la feina ben feta, la iniciativa emprenedora, la netedat, la seguretat son valors que la societat actual necessita recuperar. I precisament per la defensa d'aquests valors és pel que obtinguérem mes de 2000 vots (els POCS de qui parlen). Dues mil persones a les que Alternativa insulta de forma sistemàtica amb el seu cinisme i la seva hipocresia. Dues mil persones a les que Alternativa anomena "la gent d'ordre", de forma despectiva, perque no poden pair que el seu discurs del caos no acabi d'arrelar entre els votants pollencins. Miri per on, hi ha mes gent que prefereix la feina ben feta que la que representa el seu partit. Com a mostra, les esmenes a la moció de l'IBI. Un desconeixement absolut de la normativa, que l'interventor es va encarregar de deixar en no-res. Uns parts-i-quarts que no tenen cabuda si no és per fer política des del resentiment. Aplicar un increment de l'IBI a determinats immobles, a discreció, aquests si, aquests no. Bonificar a activitats econòmiques d'interés municipal, quines son aquestes? Les que duen a terme els meus votants?
Vostès son el partit del caos, perquè per allà on passen, no hi creix res. Vostès que dediquen esforços i energia a cada ple i a cada article en que ens oblidem de que ni tan sols varen depositar la confiança en Marina Llobera, la seva candidata estrella, en el ple d'investidura. Vostès que treuen salivera cada vegada que se'ls diu que són de l'equip de govern, però que dirigeixen les seves crítiques i el seu cinisme de ben educats només a TOTS. Vostès que, una vegada designat el batle a canvi d'un plat de llenties -el reglament de participació ciutadana, que veurem quins resultats aporta, i poca cosa mes- ara se dediquen desmarcar-se de les seves polítiques. La política és, bàsicament, prendre decisions, i vostès ja la prengueren. Ara no vulguin desviar l'atenció. La gent d'ordre, com la gent de caos, té memòria. No fa falta que a cada decisió de l'equip de govern corrin a rentar-se les mans amb una declaració o un article. Si, sabem que ha de ser frustrant haver signat un acord-basura als dos dies de les eleccions, mentres els altres apuraven les tres setmanes i aconseguien pavellons, regiduries i dedicacions exclusives. Però els servirà d'experiència per la propera. Ara no vulguin, amb el seu caos mental, intentar fer-nos creure que no saben res de les polítiques que fa l'ajuntament.
Tolerar el caos fa que regni el caos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb