URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim el retorn de mòbils i tablets de l'anterior equip de govern

Alternativa | 07 Novembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa exigim que els regidors de TOTS, PI, i PP que no ho han fet, retornin els dispositius electrònics (iphone, ipad) que reberen per part de l’Ajuntament quan estaven governant, i exigim també a l'equip de govern actual que els facin tornar.


Fa setmanes, davant els rumors que ens havien arribat sobre que alguns regidors de l’antic equip de govern s’havien quedat els smartphones o tablets que varen rebre de part del Consistori, vàrem decidir anar a l'Ajuntament a demanar informació sobre el tema. Allà poguérem esbrinar que a l'anterior legislatura se'ls havia deixat als regidors dispositius electrònics, a alguns dos mesos abans de les eleccions, però que amb la seva sortida del govern aquests aparells no havien estat retornats (excepte en els casos de dos dels regidors del PI, en Joan Ramon Mateu i na Teresa Ferré). Estam parlant de dispositius d'alta gamma, tal com Iphone o Ipad.

Decidírem donar un marge de temps prudencial, però ja acabat el mes d'octubre pensam que hi ha hagut temps més que suficient per haver-ho tornat. Fa uns dies tornàrem a demanar si hi havia hagut canvis, i la cosa segueix igual, amb la diferència que pel que sembla se'ls ha demanat explícitament per escrit el seu retorn; petició que ha estat ignorada.

Des d’Alternativa estam cansats de denunciar pràctiques abusives que no fan més que reforçar la idea de que la «classe política» s'aprofita de la gent normal i s'otorga uns privilegis que no li corresponen. Per això, volem exigir als regidors de TOTS, PI, i PP que no ho han fet, que retornin els dispositius electrònics que reberen per part de l’Ajuntament quan estaven governant, i exigim també a l'equip de govern actual que els facin tornar. Estam convençuts que es podrien substituir els mòbils de feina vells que tenen molts treballadors municipals.

 

 Avui prenguem consciència que el masclisme mata i fa impossible una bona convivència.

 

ENS VOLEM VIVES! JA N’HI HA PROU!

 

Comentaris

Observador

Mòbils...

Observador | 09/11/2015, 21:06

Per suposat que tots ( polítics, càrrecs de confiança i potser algú més) que tenguin mòbils i tablets donats per l'Ajuntament, els han de tornar.
I continuant amb el tema, tampoc és necessari que els polítics i demés tenguin aparells dels més cars.
Podem fer la mateixa tasca amb smartphones i tablets de preu més baix.
Si volen determinats models, que facin com l'altre gent i paguin de la seva butxaca.
On queda l'austeritat?

piphone

Mòbils i altres herbes

piphone | 09/11/2015, 20:44

En primer lloc, dir que no tenc ni idea del que diu la llei al respecte.
El que si que conec, es com funciona aquest tema a l'àmbit de l'empresa privada.
Es molt senzill, l'empresa posa a disposició del col·laborador unes eines informàtiques, telefòniques, i tot el necessari perquè el treballador, pugui desenvolupar la seva tasca de forma més eficaç. A més d'això, també ha de tenir cura dels elements que li han deixat i ha de procurar que no es facin mal be.
Però un cop que pel motiu que sigui, la relació laboral es dona per acabada, tots aquests estris que abans el treballador feia servir, els ha de retornar a l'empresa i amb bon estat, del contrari se li des-contarà del que li correspongui cobrar.
Perquè en aquest cas la cosa ha de ser diferent.
Si qualcú, vol fer-se el xulet amb el darrer invent, dels de la poma, que el pagui de la seva nomina, que segurament es molt sucosa.
Crec que amb els doblers del poble, no cal fer regalets a qui se'ls pot pagar sobradament.
I si tanta estimació han agafat a aquests trastos, no cal que els tornin. Això si, cal que els paguin com si fossin el comù dels mortals.
Ja està be, de tant privilegi, no diuen que volen treballar pel poble, doncs que hi treballin però quant hagin acabat que tornin allò que no es seu i que a més a més es pot reutilitzar, sense haver de fer cap més gasto amb xorrades com ara iphones i tablets, al mercat hi ha models molt més barats amb les mateixes prestacions.
Els luxes que se'ls pagui cadascú de la seva butxaca.

Rock and trol

Tots per un iphone

Rock and trol | 09/11/2015, 07:47

S'han de tornar

Alternativa

Re: Exigim el retorn de mòbils i tablets de l'anterior equip de govern

Alternativa | 07/11/2015, 19:53

Doncs sí Pedro no són rumors, segon ens han informat al manco tres regidors tenen més d'un iphone.

Trol de la plaça

Tot per jo

Trol de la plaça | 07/11/2015, 11:39

Una mostra més de l'altruïsme de Tots per jo...

Pedro

Re: Exigim el retorn de mòbils i tablets de l'anterior equip de govern

Pedro | 07/11/2015, 11:36

Ya me dirás! Y hay rumores de que hay gente que tiene varios smartphones y tablets municipales, es verdad? Para que quieren más de un móbil?
Y este alcalde nuevo no es capaz de hacérselos devolver?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb