URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes EMSER

Alternativa | 20 Novembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Al darrer ple vam fer aquestes preguntes en referència a EMSER. 

-A finals del 2010 es va iniciar convocatòria de licitació del contracte de serveis d’enginyeria per al servei d’aigües de l’Empresa Municipal de Serveis EMSER 2002 S.L.U (BOIB núm.180, 11.12.2010) i quedà deserta. Des de llavors, i incomplint l’art.23.3, RDL 3/2011, de 14 de novembre, que estableix el termini dels contractes menors amb el sector públic en un any no prorrogable, quan es té prevista la regularització d’aquest contracte?

Està previst regularitzar la situació a l’any 2016. A veure si d’una vegada EMSER pot funcionar complint a llei.

-El mateix enginyer que s’encarrega de l’assessorament tècnic de l’Empresa Municipal de Serveis EMSER 2002 S.L.U s’ha encarregat de redactar diversos projectes (canonada d’aigua potable del Coll de Síller, Fase II de Gotmar, renovació xarxa de la Cala, ...), així com ocupar la plaça d’enginyer director d’aquestes obres. A més dels 18.000€ anuals que cobra d’EMSER, quines quantitats ha rebut per aquestes tasques? Són compatibles les tasques que fa a EMSER (direcció i organització de tasques, preparació de pressuposts, assessorament tècnic) amb la d’enginyer director d’aquestes obres?

Segons l’equip de govern no ha percebut cap retribució extra per fer aquests projectes. I és compatible ja que ell no té contracte d’exclusivitat amb EMSER.

per altra part consideram que aquestes tasques no són compatibles, malgrat l'enginyer no tengui un contracte d'exclusivitat amb EMSER, ja que l'RD 598/1985, de 30 d'abril, sobre incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de l'Estat, de la Seguretat Social i dels Ens, Organismes i Empreses depenents, estableix en el seu article 11:
 
"En aplicación de lo previsto en el artículo 11.2, de la Ley 53/1984, no podrá reconocerse compatibilidad para el desempeño de las actividades privadas que en cada caso se expresan al personal que se enumera en los apartados siguientes[...]" i en el seu punt 7: "Los Arquitectos, Ingenieros y otros titulados y demás personal incluido en el ámbito de aplicación de este Real Decreto, respecto de toda actividad, ya sea de dirección de obra. de explotación o cualquier otra que pueda suponer coincidencia de horario, aunque sea esporádica, con su actividad en el sector publico" 
 
 Per altra part la canonada de polietilè del Moll al Coll de Síller està provissional, tirada per damunt les roques. Tot un exemple de improvissaciò i de insensibilitat mediambiental.S'hauria d'instal·lar correctament.
 


 Avui assemblea a les 20:00 al centre cultural de Pollença. Us esperam. Com totes les nostres assemblees podeu venir i participar; tots els participants tenim veu i vot.

1) Actes i feines pendents
2) Temes del Ple
3) Informació: acord-col·laboració partits, reglament participació....
4) tema econòmic
5) Altres

 


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb