URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La llista de la vergonya

Alternativa | 04 Desembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

 Al darre ple vam demanar pels dispositius electrònics de l'équip de govern passat i actual. A més a més a l'aprovació de la devolució de la paga extraordinària als regidors vam demanar que no es torni la paga als regidors que no han retornat els dispositius electrònic.

 – Ens poden informar si els regidors de TOTS, PI, i PP que no ho van fer pensen tornar els dispositius electrònics (iphone, ipad) que van rebre per part de l’Ajuntament quan formaven part de l’equip de govern? Quins són exactament aquests dispositius i quin és el seu cost? L'equip de govern pensa fer alguna cosa per aconseguir que els tornin?

No poden contestar si fan contes tornar-los perquè depèn de l’antic equip de govern, i per les intervencions d’aquest va quedar clar que no els pensen tornar. El regidor de noves tecnologies ha demanat dues vegades que els retornin, i considera que poca cosa més pot fer.

Els dispositius són 10 telèfons i una tableta marca Apple, i el cost és el del contracte de telefonia, no és pot desglossar ja que l’Ajuntament té un contracte amb una companyia i rep aquests terminals per tenir formalitzat aquest contracte.

Haurem de pensar alguna manera per forçar als regidors de l’anterior equip de govern, ja que queda clar que per la seva pròpia voluntat no serà així

 A continuació teniu la llista de la vergonya de membres de l'équip de govern passat que no han tornat els seus dispositius, només Teresa Ferré (PI) i Joan Ramón Mateu (PI) els han tornat. Com podeu veure alguns es van facilitar a alguns regidors dos mesos abans de les eleccions:

Martí Roca (PI):  Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB (30 de març 2015) i un ipad 32 GB.

Tomeu Cifre (TOTS): Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB.

Francisca Cerdà (TOTS):  Un iphone 6 64GB (26 de març 2015).

Miquel Llobeta (TOTS): Un iphone 6 64GB (25 de març 2015).

María Buades (TOTS): Un iphone 6 16GB.

David Alonso (PP): Un iphone 6 64GB.

Marilen Capllonch (PI): Un iphone 4S

Marga Capllonch (PI): Un iphone 4S

 - Quins dispositius electrònics tenen els membres de l'equip de govern actual i quin és el seu cost?

Amb el tema del cost, el mateix que a la pregunta anterior. Pel que als dispositius que tenen: Magdalena Segui té un iphone i un ipad, Tomeu Cifre un Samsungi un ipad, Iliana Capllonch un telèfon i una tablet Samsung, el Batle, Toni Cànaves, Miquel ‘Angel Sureda i Andres Nevado un iphone cada un. Esperem que d’aquí quatre anys aquests terminals no suposin la polèmica que han suposat els altres.

 

 

Comentaris

Pep Cifre

Re: La llista de la vergonya

Pep Cifre | 08/12/2015, 20:21

Gràcies a Alternativa i la seva pressió en aquest tema, els del PI han demanat al seu regidor que torni els dos iphones i ipad que ha robat. Han fet un comunicat "oficial" inclús. I és que no se com no ho han tornat encara i han hagut d'esperar a que hi hagi polémica. Fa ben colló.

TOTS pel mòbils

Tots per l'IPHONE

TOTS pel mòbils | 04/12/2015, 23:06

La gent no és beneïta i entén perfectament que és de gent amb molta barra, per no dir un nom més adequat el que fan no tornant els mòbils.

Observador

iPhones

Observador | 04/12/2015, 21:15

Supòs que es pot posar una denúncia per robatori. El titular dels dispositius deu ser l' Ajuntament.
Per tant, si no tornen els dispositius, cal denunciar-ho.

Emilio

20 D

Emilio | 04/12/2015, 11:29

Intrigado estoy en saber si los votantes de TOTS el 20D votaran al PP, al PI o a CIUDADANOS... serà divertido analizar el voto a nivel local. La izquierda también tiene oferta variada. Ahora bien, los votos del PI seran del PI. Personalmente les intuyo un sonado batacazo (otro, visto lo visto) y un subidón, muy a mi pesar, de Ciudadanos.

Joan

A les fosques

Joan | 04/12/2015, 11:05

A LES FOSQUES

Vaig anar a la sessió plenària del passat mes de novembre, únicament i exclusiva per fer una foto (quatre dels sis regidors de Tots per Pollença eren absents per motius personals; llegiu “de viatge”, “de vacances”… el que vulgueu, però la qüestió és que no eren allà on havien de ser per cobrar el que cobren).
És clar que, ja que havia pujat fins a Monti-Sion, vaig quedar a escoltar una estona. Ai, deumeuet, quines barbaritats! Que n’hi ha que no tenen vergonya, ja ho sabem! Però n’hi ha d’altres que sembla que no tenen neurones polítiques!
Res, a la sortida, vaig resumir l’experiència en un post al Facebook que deia així: “Me’n vaig a dormir amb l’endarrer de saber què val un i-phone. Ara bé, ha quedat clar que hi ha regidors que no volen renunciar a l’aparell ni deixar de cobrar la part proporcional de les pagues extra a les quals l’oposició els va fer renunciar per destinar els doblers a finalitats socials (cosa que aleshores, quan governaven, no feren; toma, ya!)
Rialles a banda, crec que un home que, essent batle, va “perdonar” una plusvàlua de 18.000 euros amb un informe en contra de l’interventor, hauria de tenir un mínim de decència quan els que ara governen assumeixen el pagament de 25.000 euros per garantir el subministrament elèctric de l’escoleta municipal de La Gola.”
Si avui reprenc aquell fil, és perquè hi ha qui ens vol a les fosques i en comptes de callar, després del paperot que va fer al Ple, va i fa un comunicat que han compartit al blog del partit que, en teoria, representa, basant-se en mentides.
Resulta que el nou equip de govern va aprovar una extrajudicial de vint-i-cinc mil i busques d’euros, corresponent al subministrament elèctric de l’escoleta de La Gola des del curs 2011/12, perquè, si bé el pagament de l’electricitat ha d’anar a compte de l’empresa adjudicatària, varen esbrinar que hi havia hagut un error municipal (mu-ni-ci-pal, sabeu què vol dir?) als comptadors [jo vaig entendre que no s’havia canviat el nom del titular]. Aleshores, per evitar que tallin el subministrament a l’escoleta de La Gola, l’Ajuntament paga la factura assumint la part de culpa que li correspon, fa el canvi de titularitat i, a partir d’ara, l’empresa que explota el centre d’educació infantil començarà a pagar les factures del llum.
Qui era el responsable d’Educació el 2011? Tan se val! Entre 2012 i 2015, si no ho va ser ell, va ser algú del seu partit qui va tenir responsabilitats en Educació i, en quatre anys, no se n’adonaren de res, de res absolutament: ni si pagaven, ni qui era el titular, ni si hi havia comptador, ni… El pitjor de tot plegat no és ni el passat ni el present, sinó que, per aquest cap de formació, “si en un futur, s’ha de tancar l’escoleta de La Gola, es tanca i no passa res”, així ho va dir, així ho vaig sentir jo i altres persones que érem a la Sala de Plens i així ho degué emetre Ràdio Pollença. Tot plegat va ser patètic, tan patètic que no vull reblar més el clau, perquè encara vàrem haver de sentir comentaris d’aquells que et fan posar molt vermella.
Sigui com sigui, ara ja sé que val un i-phone, però tenc un endarrer majúscul: quina informació tan “delicada” hi amaguen aquests “barruts” que no es poden desferrar d’uns cel•lulars i tauletes que són més teus, que seus?

Eva Cerdà
xttp://puntinformatiu.cat/a-les-fosques/

Joan

Les intencions del PI

Joan | 04/12/2015, 11:02

“si en un futur, s’ha de tancar l’escoleta de La Gola, es tanca i no passa res” (dit per MARTI ROCA a la sala de plens)

xifón 6s

Re: La llista de la vergonya

xifón 6s | 04/12/2015, 08:38

La maquinaria Alternativa per tapar l'escàndol de l'escoleta, a tota màquina. Però no vos servirà de res, perquè vos pensau que la gent és beneita i li interessa mes la vostra història dels telefons, on explicau lo que vos convé, que no 25000 euros publics a la butxaca d'un amic vostre. Ho teniu clar, el poble ja en va ple de les vostres mangarrufes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb