URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Alternativa | 06 Gener, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

 Article d'en Pepe García publicat al Diari Balears En aquest moment ja és clar que Artur Mas no ha complit la seva paraula.

Ahir la CUP va decidir l'abstenció dels seus deu diputats si Junts pel Sí decideix tornar a presentar a Artur Mas com el seu candidat a president. Durant aquests mesos la CUP ha demostrat una coherència i un comportament democràtic admirable, sense claudicar davant dels de sempre. Un comportament al qual no estam acostumats, i del que haurien de prendre nota els partits d'esquerra de les nostres Illes. Com deia ahir un Twitter: a partir d'ara, la coherència política es mesurarà en CUP's.


Per a mi el més xocant d'aquests mesos ha estat veure i llegir opinions de gent suposadament d'esquerres, com Pere Sampol, alabant a un personatge com Artur Mas, inclòs dient que no era de dretes. Uns elogis superlatius que no quadren amb un polític que es va amagar al número quatre de la llista de Junts pel Sí i que ha tingut un resultat desastrós a les darreres eleccions estatals, a les quals, amb altre exemple de coherència, la CUP no es va presentar. Aquells que acusen a la CUP d'anar contra el procés independentista s'haurien de demanar que ha fet Convergència durant els vint-i-tres anys que ha governat Catalunya. També haurien d'explicar com és possible ser independentista i mantenir totes les vinculacions que té Convergència amb el PP i el PSOE. Tres partits totalment units i vinculats a través de Telefònica, Endesa, Caixa .... Com és possible que polítics formats i amb anys d'experiència encara es puguin deixar enganyar per personatges com Artur Mas i partits com Convergència? No van aprendre res d'aquell invent d'Unitat amb el que es van unir a la corrupta i dretana UM? Darrere l'independentisme de Convergència només hi ha l'intent d'arrancar a l'Estat un pacte fiscal. Fa uns mesos Oriol Amat, al número 7 de la llista de Junts pel Sí va declarar a una radio alemanya que esperava una proposta de millora de l'estatut d'autonomia per ser votat per la gent... Si realment Junts pel Sí aposta per la independència Esquerra Republicana i els moviments ciutadans que formen part del mateix el poden demostrar en aquest moment. És una vergonya que un procés i un sentiment tan gran passi pel seu immobilisme. El seu compromís és fer Artur Mas president o Catalunya independent?

 Seria massa demanar que tots els que durant aquests mesos han pressionat de forma increïble a la CUP pressionen ara a Artur Mas simplement perquè compleixi la seva paraula: "Puc encapçalar la llista i estic a disposició. Però també la puc tancar. És a dir, puc ser el primer, o puc ser l'últim. Ja veuen que no hi ha condicions, això sí, de projecte, per garantir al màxim possible que Catalunya i el seu poble se'n surtin i se'n surtin bé. Però no hi ha, i per la meva part sobretot, ni ha d'haver, condicions personals prèvies. Són temps de decisions i de suma. No temps de condicions personals. Artur Mas. (25/11/2014)"

Fa temps que Junts pel Sí hauria d'haver mogut fitxa i posar un candidat alternatiu sobre la taula si volien evitar aturar el procés i provocar unes noves eleccions al març. Ahir la CUP el va recordar una vegada més; hi ha majoria absoluta per fer la independència però no hi ha consens per triar president.

Comprenc que avui també hi ha molts de companys de la CUP que no comparteixen la decisió presa ahir, als mateixos els record el vídeo electoral; "Anaven Lents perquè anaven lluny". Com recordareu, al vídeo s'aturava la furgoneta dels cupaires i en un moment donat passa un cotxe que representa Convergència i els ofereix pujar al seu cotxe, però els cupaires diuen que passen del capitalisme d'amiguets i que no anaven al mateix lloc que els convergents... L'important és el camí i aquest no es pot fer amb un conductor en el qual no confiam. Tots el que donam suport a la CUP hem d'estar units perquè hi ha molt de camí per fer.

L'endemà de les eleccions Artur Mas deia....

 

 

 imatge i un interessant article a https://borrokagaraia.wordpress.com/2016/01/04/pressing-cup-vs-relaxing-cup/

 

Comentaris

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 08/01/2016, 18:42

"Independentista" si no trobes discrepàncies entre el que va declarar en novembre en Artur Mas (que m'imagin has llegit a l'article), el que va declarar el dia després de les eleccions (veure titulars de Nació digital) i el que ha fet després que vols que el faci, jo si que les veig. Igual que veig contradiccions entre el que ha fet Convergència durant anys i el seu suposat independentisme actual que pens que és fals (és la meva opinió que evidentment no és la teva).
He llegit l'article d'en Balutxo i no m'ha aportat gran cosa la veritat. Què Mas hagi estat atacat per la dreta espanyola no el fa igual que en Macià o Ghandi!?
Ja l'hagués agradat a Macià tenir tots els mitjans públics governant la Generalitat que ha tingut a la seva disposició Mas. En aquest sentit cal dir que aquests dies TV3 ha semblat més TVE o Telemadrid que la Televisió pública i plural que hauria de ser.

Per cites m'agrada aquesta d'en Salvador Seguí, el noi del sucre:
La política patrocinada per la Lliga (la Convergència del moment)ha pretès, i en part aconseguit, donar a entendre a tot Espanya que a Catalunya no hi ha un altre problema que el seu: el regionalisme. Això és una falsedat; a Catalunya, després del problema social, que no és català, sinó universal, hi ha el problema que tenen plantejats altres pobles d'Europa. El problema de la llibertat i descentralització administrativa, que tots els homes liberals del món acceptem. La Lliga Regionalista no és una agrupació política en el sentit honrat de la paraula, sinó un conglomerat d'homes de negocis que "fan política" per arrencar del poder públic determinades concessions a favor de les seves indústries i negocis. Que es doni a Catalunya l'autonomia, que es doni, si es vol la independència; però ¿sabeu qui serien els primers a no acceptar-la? Nosaltres no ... Els primers a no acceptar la independència de Catalunya serien els mercaders de la Lliga Regionalista. La mateixa burgesia catalana que està dins de la Lliga seria la que no l'acceptaria de cap manera.

Independentista que no va votar la CUP

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Independentista que no va votar la CUP | 08/01/2016, 18:13

Senyor Garcia no soc jo el que publica un article anunciant que el President Mas hauria de cumplir la seva paraula i després no ens diu on l´incumpleix i se limita a manifestar la seva discrepancia amb ell. No soc cap llumbrera però una cosa és la contradicció o l´incumpliment de la paraula i una altra diferent és la discrepancia. Jo simplement li he comentat que en el seu article no les hi he trobades en aquestes contradiccions o incompliments de paraula que anuncia en el títol.Una cosa es que vostè hagi pre-jutjat el president Mas o no li agradi el seu postulat polític, la seva gestió del govern o la seva ideologia i l´altra és el títol del seu article on anuncia que el President Mas ha faltat a la seva paraula, i després no ens digui quina?. Me dona l´enhorabona.....bono, no se mareixen. He lleguit un article que tenia un titol que no se be amb el que després diu.

Del que manifesta del senyor Sampol....millor que publiquin l´article de l´Ara de 30 de desembre de 2015 i que la gent pugui jutjar. Evidentment els administradors d´aquest blog poden fer el que trobin i resanyar els articles que considerin oportú, només faltaria!!.

I, finalment, per mi no és cap joc i ara mes be és una perdua de temps. Li tornaré la gentilesa de la lectura que me recomanava amb una altra. Es un article del senyor Bartomeu Mestre i Sureda ("Balutxo")...i no crec que aquest senyor sigui de dretes (be!...a lo millor per vostè també n´es sospitós). El títol de l´article i les seves ilustracions es diuen "OBJECTIU: MATAR ARTUR MAS!.......li recomano la seva lectura i en acabar en miri la data!

//blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=234358

I acabo, com molt be diu el senyor Mestre el seu article: "No hi ha res que s´assembli més a un espanyol d´esquerres que un espanyol de dretes".

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 08/01/2016, 17:23

Segueixes amb el mateix joc "independentista..." Jo no he dit que en Pere Sampol hagi dit que Artur Más fos d´esquerres... Va dir que no era de dretes molt clarament a l'article.

També insisteixes en dir que no coneix el procés d´independència (la DUI)... Doncs evidentment no tinc un coneixement directe però crec que l'he seguit i he llegit bastant sobre el mateix per al manco opinar.

En el que sí que estic d'acord és en que el debat s'ha reduït massa a Artur Mas sí o Artur Mas no quan el tema evidentment és més complexo. Em recorda una mica al que va passar amb el conflicte d'educació que es va reduir al TIL però és el que té el debat a la xarxa.
Pens que al final com indica l'article enllaçat és un tema d'estratègia i jo comparteix l'opinió d'en Manuel Delgado quan diu que no podem confiar el futur a aquell que representa la pitjor part del passat.

Si no trobes contradiccions en el líder d'un partit que ha governat durant anys, que està enfangat en gres casos de corrupció i que va donar el seu suport a Aznar al seu moment... Enhorabona.

Miquel

Catalonia

Miquel | 08/01/2016, 16:32

El que veig que ningú es planteja, és que el parlament que sorgí del 27S no esta prou legitimat, ni té prou força, per iniciar un procés de declaració unilateral de independència.

Joan CC

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Joan CC | 08/01/2016, 11:47

Poderoso Caballero que insinues que en Pepe s'ha comprat el pis fent de regidor a l'oposició? No siguis ridícul.

poderoso caballero es don dinero

pilotes a fora

poderoso caballero es don dinero | 08/01/2016, 11:17

O sigui que no te convé fer la declaració de bens a final de legislatura i no la penses fer, no? Tens una hipoteca, molt be, i l'entrada com ha estat de grossa? D'on han sortit els diners?
I els nous regidors, no la faran?
Una llastima que l'unic partit que tenia aquest tipus d'iniciativa de cara a la transparencia se doni conte tan aviat de que no li convé publicar els bens dels seus regidors. No crec que aixo sigui una decisio presa per l'assamblea.
En fin, haurem de votar a podemos

INdependentista que no va votar la CUP

L´article den Pepe

INdependentista que no va votar la CUP | 08/01/2016, 08:50

Atribuïr?......si ens posam amb la literalitat tampoc Pere Sampol va dir que Artur Más fos d´esquerres.....pots penjar l´article si te sembla.

L´article que refereixes i has penjat el teu comentari,llarg i reiteratiu, no me sembla tan interessant. Per fer pronòstics i càbales subjectives damunt resultats sense tenir en compte les conjuntures tothom serveix. Sí almanco he de reconeixer que l´articulista té un coneixement tan del procés d´independència (la DUI)com del país, cosa que en el teu Pepe no.

La DUI alguns (legitimament) l´han volguda reduïr el debat de Artur Mas sí o Artur Mas no. Evidentment aquest fet ha tengut coindicencia i fort recolzament amb la dreta i també esquerra nacionalista española. Coincidencies?...coses de la política. Si be me sembla que tan tú com l´autor de l´article que refereixes obvia una cosa cabdal. L´Estat està en procés de creació.....i dins hi han de caber tots, inclòs els que recolzan el que representa l´Artur Más. Un país no se pot crear desde el veto permanent a una o mil persones. Potser volguent cercar recolzaments a altres parts en perdis dels que tens. Per això s´han de tenir altura de mires, rebutjar prejudicis i saber que una vegada el procés estigui acabat i tenguem un Estat....que tots puguin ser de dretes, esquerres, d´enmig o de´n lloc.......però per això cal l´Independencia sense exclussions, vetos o perjudicis. Quants dels que varen votar JUNS PEL SI no están d´acord amb els plantejaments de la CUP?.....l´única coincidencia és la necessitat de l´Estat i aquest se forma desde la pluralitat i coincidencies però mai desde les exclussions o vetos. A una futura República catalana hi ha de caber tothom fins i tot els que poden no coincidir amb tu.

Per cert, segueixo cercant les contradiccions del President Mas dins el teu article Pepe.

Macia

No em quadre

Macia | 07/01/2016, 23:59

Assamblea cup: 1515 a 1515, això és un no a Mas? Accepto el funcionament intern de les Cup, m'agraden moltes coses, però també crec que en visió d'estat la meitat de la Cup s'ha quedat mirant el melic, Arnaldo Otegui a la preso sonniant una declaració de independència de mentres altres volen discutir el seu model d'estat abans de ser estat, ho entenc així tot i com he dit, admirant altres coses de les cup, però quan PP, PsoE i Ciudadanos aplaudeixen la seva coherència alomillor en realitat no han fet un ou de dos vermells...

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 07/01/2016, 22:19

A l'enllaç pots veure el vídeo sencer
www.youtube.com/watch?v=7pM_gQIbfJE
sense retallades manipuladores.

Cal un president net de qualsevol sospita de corrupció i que pugui gestionar un pla de xoc que permeti fer front a l'emergència social amb l'objectiu de construir la majoria necessària per avançar cap a la independència.

cup coherent

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

cup coherent | 07/01/2016, 19:31

Aqui la graaaaaan coherència de la CUP. Son coherents fins el punt que la seva coherència és fer sempre la contraria independentment de l'argument. No te desperdici el video.
htt p://www.mon.cat/cat/notices/2016/01/video_anna_gabriel_abans_del_27s_ens_es_igual_com_es_digui_el_president_si_vol_declarar_la_indepe_156323.php

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 07/01/2016, 19:08

"Independentista..." És evident que l'objectiu de la CUP és tot el contrari que l'objectiu de l´extrema dreta espanyola. Així com és evident la coincidència de Convergència amb PP i PSOE dins els consells d'administració de les grans empreses estatals.

Després passes a atribuir-me coses que no he dit per desmentir-les Jo no he dit en cap moment que en Pere Sampol desconegui la realitat de Catalunya, el que he dit és que el seu argument de que Artur Mas no era de dretes és un disbarat.

Tampoc he negat l' aportació nacional de CDC (o CiU) a Catalunya i a l´Estat espanyol el que jo he qüestionat és que realment el seu objectiu sigui la independència de Catalunya.

Respecte a les polítiques del govern actual pens que podia haver fet més tant en educació com en medi ambient i només cal llegir opinions de la FAPA, Assemblea de docents, crida, GOB, Terra Ferida... Per veure que no soc l´únic que opina d'aquesta forma. Clar que cal pactar, arribar a acord i a consens però no cal oblidar quins són els teus votants i quines són les teves forces. Pens que MES i Podemos tenen més força que el PSOE però no l'han sabut exercir de moment. Les rectificacions en política medi ambiental de fa uns dies em semblen un bon pas en la línia del que deman.

Si que estic d'acord amb tú en que repetir unes eleccions és constatar un fracàs democràtic i aquesta repetició a Catalunya es podria evitar si en Mas dona un pas a un costat. Ara et podria dir el resultat de que no el faci... és molt coincident amb l´objectiu politic de l´extrema dreta nacional española.....que hi hem de fer!!, coses de la política.
I per finalitzar transcrib aquest article d'un militant de la CUP de Tarragona que em sembla prou interessant.

Marc Ferré: «Estar a l'altura»

Estar a l’altura

Els resultats del 9N amb 1.861.753 vots a favor de la Independència ja van alertar que faltaven vots, pel cap baix uns 200.000. En aquell moment es va dir que el fet que no fos legal i que hi hagués doble pregunta n’era el motiu. Les eleccions al Parlament del 2012 van deixar un resultat semblant, la suma de CIU, ERC, SI i la CUP va ser de 1.787.656.

El 27/S es van convocar eleccions autonòmiques amb el mateix error que el 9N: una sola pregunta però diverses respostes. El Sí de la CUP i Junts per Sí, el més aviat no d’Unió, el ja veurem però segurament no de Catalunya Sí que es Pot, el No del PSC, el NO del PP i C’s i el no m´ interessa del PACMA. Els resultats varen donar 72 diputats independentistes però amb el 48% dels vots. La suma de Junts pel Sí (1.628.714) i la CUP-CC (337.794) donaven 1.966.508, per tant tornaven a faltar, malgrat ser el vot de la nostra vida, uns 100.000 vots per arribar al 50%.

La suma de diputats de CIU i ERC a les eleccions al Parlament sempre havia superat la majoria absoluta. I el 27S només en tragueren 62. Així doncs, els resultats de Junts pel Sí foren molt per sota de les previsions que s’havien marcat. Els errors per mi són bàsicament tres. El primer és que la campanya la van encaminar exclusivament per als convençuts i creien que amb els cracs guanyarien sense baixar de l’autobús. El segon, és que molts votants no volen saber res d’Artur Mas (com a concepte i com a nom) i el tercer error va ser que no contemplessin altres escenaris com els que s’han trobat i davant els quals no han sabut reaccionar.

A la CUP, la situació de donar suport a la llista que no era encapçalada per Artur Mas ha generat un fort debat dins l’organització. Hom pensa que els debats eren molt viscerals i que debatíem “Artur sí o Artur no” i això és fals perquè en realitat, a la CUP no hi havia ningú que volgués al Mas. El debat girava més aviat al voltant de la idoneïtat o no de donar suport a la investidura, tot fent diferents anàlisis polítiques, estratègiques o tàctiques.

El full de ruta establia que durant 18 mesos es crearien les estructures d’estat amb un govern totalment legitimat de 72 diputats i acte seguit seria referendat amb un referèndum o unes eleccions constituents. Políticament ja s’ha dit molt sobre els motius de no donar-hi suport però estratègicament em pregunto: es pot guanyar aquest referèndum o eleccions d’aquí 18 mesos si la CUP donava suport a Artur Mas?

El 2012, 2014 i 2015 han faltat com a mínim 100.000 vots i no crec que amb un president que possiblement serà imputat pel cas Palau, un programa de retallades de 18 mesos i sense un pla de xoc social (la proposta que es va fer a la CUP ni complia el programa de Junts pel Sí) es pogués guanyar d’aquí 18 mesos les eleccions.

Per tant, per a mi la disjuntiva no és Mas o Març, sinó Mas o Independència. Les eleccions seran el Març i cal aconseguir per anar bé entre 100.000 i 200.000 votants nous. Hi ha quatre llocs on anar-los a buscar a: UDC, ICV, abstenció o vot per correu. A ICV hi ha encara una bossa de vots independentistes i que al 27S no van votar a la CUP perquè tenien por que donaríem suport al Mas (com a concepte i com a nom). A Unió encara en queda algun. El vot per correu va ser una tupinada a les eleccions del 27S, però el Govern Català no va voler plantar cara a l’ Estat Espanyol per tant de cara al març no pot tornar a passar i per últim hi ha el vot abstencionista. Cada un d’aquests vots que falten s’hauran de batallar i no seran fàcils.

No donar suport a la investidura del candidat de Junts pel Sí pot tenir conseqüències electorals (no polítiques) a la CUP. Però aquests vots que puguin deixar de votar a la CUP no es perdran per al procés ja que possiblement votaran ERC si no es reedita Junts pel Sí.

Si realment CDC vol la independència caldrà que busqui votants nous per arribar al 50%. Ara bé, si l’objectiu de CDC és guanyar unes eleccions autonòmiques amb majoria de diputats però sense arribar al 50% dels vots només necessita els vots de la CUP del 27S. Cal veure quin paper juga CDC en aquest partit: si té sentit d’estat o només vol un govern autonomista. A hores d’ara sembla que ja han fet la tria i han anat a allà aparentment més fàcil que és aconseguir els vots de la CUP mitjançant el victimisme, insultant, desprestigiant i atacant-nos. El 2003, quan ERC se li va resistir, des de CDC es van començar a repartir carnets de catalanistes; 13 anys després reparteixen carnets d’independentistes per conquerir i no convèncer.

Podria ser que al març ens trobéssim amb una aritmètica diferent i sense arribar al 50% però amb el mateix escenari on els atacs viscerals no ajudaran en el camí de la independència. Tots els processos d’independència moderns i europeus tenen força semblances però també tenen les seves peculiaritats. El català per exemple, a diferència de l’escocès, no té ni un líder indiscutible ni un partit hegemònic, a més de viure en un país profundament antidemocràtic com és l’ Estat Espanyol. No ho oblidem.

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 07/01/2016, 18:42

Estic d'acord"Poderoso..." encara que pens que és l'Ajuntament qui hauria de publicar aquestes declaracions de patrimoni. De fet és un dels punts de l'acord d'investidura.En resposta als teus dubtes; la meva dona i jo tenim un bonita hipoteca d'un pis a Pollença. No he tingut cap altre canvi patrimonial

Independentista que no va votar la CUP

ARTICLE PEPE

Independentista que no va votar la CUP | 07/01/2016, 17:13

Sobre l´article........la coherència de la CUP és indiscutible, el seu assamblaerisme innegable i de total radicalitat democrática......però el resultat de tot plegat és molt coincident amb l´objectiu politic de l´extrema dreta nacional española.....que hi hem de fer!!, coses de la política.

Homo Pepe....això que en Pere Sampol desconeixi la realitat de Catalunya i el procés d´independencia me pareix molt agosarat per part teva. Lògicament pots no estar-hi d´acord amb la defensa del President Mas però posar en dubta el coneixement del senyor Sampol de la realitat de Catalunya ....uff!!!!. La DUI es un procés molt ben explicat i transparent....i demostres amb el que dius a l´article el teu desconeixement del procés i de la realitat del país en que se produeix.

Evidentment que tot és discutible però hi ha coses que posan en evidencia a la persona que les diu....en el teu cas...negar o qÜestionar la aportació nacional de CDC (o CiU) a Catalunya i a l´Estat espanyol. Es pot opinar que ha estat positiva o negativa però questionar-se el què ha fet...demostra simplement desconeixement.Comparat amb les Illes Balears.....fà plorà!

Finalment...l´immobilisme i la política de pacte no va amb tu, no t´agrada perquè pareix que no te sembla coherent......però a vegades no es pot governar sol i així és fà necessari pactar o arribar acords o consensos que no son exactament el que has dit en el programa. Repetir unes eleccions és constatar un fracàs democràtic, es a dir, no poder conformar un govern de conformitat amb el mandat del poble. Se veu que alguns vos estimau més la política de la terra cremada, del sectarisme, del "amb jo o contra jo", del veto permanent, del no.....altres intentan consensuar representacions, arribar acords programàtics, no excloure ningú sinó tot el contrari afegir-hi gent, política de programes en positiu, qué se pot fer enlloc de prioritzar el que no se pot fer, etc......els primers, segons tu son coherents i els altres, segons tu, pradican l´immobilisme.

Per cert encara estic cercant les contradiccions del President Mas, digués quan ha incomplit la seva paraula?....i no me parlis de nº 4 de la llista de Junts pel Si perque la resposta la tens en la pròpia DUI.....que evident desconeixes però que resulta que la CUP comparteix.

poderoso caballero es don dinero

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

poderoso caballero es don dinero | 07/01/2016, 15:54

Tu fet el colló, Pepe.
Per cert, les declaracions de patrimoni que publicareu a inici de legislatura molt bona iniciativa de cara a la transparencia, pero no serveix de res si no declarau el patrimoni a final de legislatura per veure si hi ha hagut enriquiment. Diuen que tu t'has comprat un pis a Pollença.
I els nous regidors, han publicat ja el seu patrimoni?

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 07/01/2016, 12:54

No sé quan he dit això però I segons tu Miquel Angel és a la dreta o a l'esquerra d'en Tomeu de Tots? I quan era al GOB feia la pinça amb la dreta rància? Ja dic que em teniu molt desorientat.

Esquerres

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Esquerres | 06/01/2016, 23:51

Com tu quan dius que en miquel angel es d'esquerres maomeno

Pepe

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

Pepe | 06/01/2016, 21:36

M'he perdut "cucupepero" si nosaltres vam votar a favor de la investidura de Miquel Angel March, el paper d'en Artur Mas qui el fa? En Tomeu Cifre de Tots? I qui és l'esquerra i la dret a Pollença? També t'he de dir que des de que hi ha gent d'esquerres que diu que en Artur Mas no és de dretes estic molt desorientat.

cupeperos

Re: Artur Mas, és hora de complir la teva paraula

cupeperos | 06/01/2016, 18:56

La CUP a Catalunya fent la pinça a la dreta més rància. Ben igual que Alternativa ha fet a Pollença. Sou els uns per els altres.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb