URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El perill del parc Bochoris

Alternativa | 13 Gener, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

El parc a l'avinguda de Bóquer realitzat pel regidor d'Unió Mollera Pollencina, amb el sorprenent desconeixement de Junts Avançam, sense seguir els procediment legals de contractació pública és un perill que cal ser revisat pels tècnics municipals i posat en condicions per l'empresa resposable.


Fa uns dies vàrem denúnciar la instal·lació del parc Bocchoris sense seguir la llei de contractació pública. El parc disposa d'un espai per a la diversió dels infants i una zona pels més majors amb diversos aparells per a la pràctica de l’exercici físic, així com també amb un espai per cans, delimitat per barreres, amb diversos elements per a que els animals puguin jugar i córrer al seu gust.

A més també vam denúnciar tota una sèrie de deficiències que ha han tingut les seves conseqüències. A la fotografia adjunta podeu veure un dels aparells per a la pràctica de l'exercicí físic ja romput. La informació que tenim no és que hagi estat un acte de vandalisme sinó que es va rompre quan una persona l'utilitzava normalment i a més a més es va fer mal. Si observau la fotografia es veu que està mal fet i que no hi ha la fixació necessària per aquest tipus d'aparells. Aquests aparells no tenen base de formigò suficient ni ancoratges de varilla dins la massa de formigò.

En definitiva demanam impedir el ús dels aparells d'exercici fins comprovar la seva seguretat i que es demani a l'empresa responsable de la seva instal·lació les corresponents responsabilitats. 

 

 

Per acabar-ho d'adobar,  el parc no compleix tampoc amb la normalització lingüística i tan sols està retolat en castellà el que demostra que definitivament el govern és un regne de taifes. Si no, no s'explica com un equip de govern amb al manco un membre que s'ha declarat nacionalista i un altre "independentista de fa molts d'anys" ni tan sols és compleix amb la normalització lingüística més bàsica.

 

 A continuació fotografies on podeu veure els ancoratges insuficients de les màquines per realitzar exercicis i altre tema que també ja vam denunciar al seu moment com és el trespol de la zona de jocs infantil de terres, un punt incomprensible al 2015. Encara que a Espanya no hi ha una legislació que regula com han de ser els parcs infantils en matèria de seguretat i qualitat d'aparells i zones, sí que hi ha una normativa europea (UNE-EN 1176 i 1177), que tot i que no sigui d'obligat compliment, sí que estableix una llarga sèrie d'exigències en matèria de seguretat per evitar accidents als parcs de joc infantil. La NORMA UNE-EN 1177 "Superfícies de les àrees de joc. Requisits de seguretat i mètodes d'assaig ". (BOE núm 187, del 6 d'agost de 1998) Per tal de prevenir els efectes d'una caiguda i les lesions que de la mateixa es puguin derivar, la norma al·ludida incorpora com un element més de seguretat, els materials i revestiments de superfície , capaços d'esmorteir l'impacte d'una caída A sota dels equips de joc amb una alçada de caiguda lliure superior a 60 cm. s'ha d'utilitzar un revestiment superficial amortidor d'impactes (sorra, escorça, cautxú) que cobreixi la totalitat de la zona d'impacte.

Més fotografies al nostre perfil de facebook

 

 

 

 
 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb