URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moció per afavorir la participació dels treballadors a EMSER

Alternativa | 15 Gener, 2016 11:49 | facebook.com twitter.com

En la nostra línia de participació i demcoratització de l'Ajuntament hem registrat la següent moció al ple de gener demanant  la modificació dels estatuts, per tal que es permeti que en les sessions del Consell d'Administració i de la Junta General de l'empresa municipal pugui participar  un representant dels treballadors.

MOCIÓ PER  AFAVORIR LA PARTICIPACIÓ DELS TREBALLADORS DE L'EMPRESA MUNICIPAL

Atès que a Pollença tenim una empresa municipal de serveis que s'encarrega de la recollida de residus i del servei d'abastiment d'aigua potable

Atès que els serveis públics és imprescindible que siguin de gestió pública, social, comunitària i participativa. 

Atès que segons els Estatuts d'EMSER, la Junta General, com a òrgan sobirà de la societat té la facultat de modificar els estatuts.

Atès que els estatuts ja preveuen la participació en els òrgans de l'empresa d'altres actors, amb veu i sense vot, a més del membres del Consell d'Administració i de la Junta General.

Atès que els treballadors tenen com a drets laborals bàsics el dret d'informació i de participació en l'empresa

Atès que no es pot prescindir del punt de vista, de l'experiència i del coneixement directe i pràctic dels treballadors de cara a prendre decisions rellevants i encertades per l'empresa.

Per tot això, aquesta regidora presenta al ple de l'Ajuntament, per a la seva aprovació, si procedeix, la següent proposta

ACORD

InstInstar a la Junta General d'EMSER, i concretament al seu President, que en la propera convocatòria es proposi la modificació dels estatuts, per tal que es permeti que en les sessions del Consell d'Administració i de la Junta General de l'empresa municipal de serveis, hi pugui assistir amb veu però sense vot un representant dels treballadors.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb