URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Democratització d'EMSER. Ple de gener

Alternativa | 27 Gener, 2016 17:53 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Demà dijous 28 de gener hi ha Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. A les 20h a la Sala Consistorial. Ho podeu seguir en directe a Ràdio Pollença, al 107.9FM o a www.radiopollença.net. També podeu assistir-hi de públic. Al nostre perfil de facebook anirem publicant en directe el resultat de les votacions

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

I.-PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de crèdit 2/2016 sota la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb romanent de Tresoreria per a Despeses Generals.

Aquesta modificació de crèdit respon a dos punt:  a la dotació de serveis de Gotmar Fase III. Això ja es va aprovar al ple d'octubre, però com que ha acabat l'any i no es va licitar, ara s'ha de tornar a aprovar.

 "És per a la FASE III de la dotació de serveis de la urbanització de Gotmar. Resulta que l'enginyer va fer un projecte bàsic i va fer una estimació de 650.000 euros, però ara ha fet el projecte definitiu i el càlcul acurat li dóna que costarà devers 1 milió d'euros. Es tracta d'aprovar una modificació perquè dels diners que sobren (romanent de tresoreria) que per llei només es deixen gastar en inversions "financerament sostenibles" (o sigui, asfalt i ciment), se'n passin 400.000 euros a despeses generals per fer aquesta inversió." I l'altra: canvi de paviment al Passeig Saralegui: 80.000 euros. Projecte per empeirar des de la rotonda  del de gelats Valls fins a Elcano.

2.- Aprovació provisional, si procedeix, de la supressió de la taxa sobre visites a museus municipals i, en conseqüència, derogació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa.

L'entrada val 1,5 euros. Hi ha moltes excepcions i només se recapten uns 2.000 euros l'any amb l'entrada, , així que troben millor que sigui gratuït.

3.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores i de la pertinent convocatòria per a la concessió de subvencions a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual

La convocatòria s'ha d'aprovar cada any, i s'han introduït alguns canvis per ampliar l'import.

4.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença per a afavorir la participació dels treballadors de l’empresa municipal.

Ja vam publicar un article explicant la moció. on demanam la modificació dels estatuts d'EMSER, per tal que es permeti que en les sessions del Consell d'Administració i de la Junta General de l'empresa municipal pugui participar  un representant dels treballadors.

5.- Propostes i mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1-. Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes.

Com sempre hem fet tota una sèrie de precs i preguntes i publicarem a aquest bloc les respostes.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb