URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs del ple de gener

Alternativa | 05 Febrer, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu els precs i preguntes que varem formular al darrer ple de gener, amb les corresponents respostes de l’equip de govern


PRECS:


- Demanam que a la darrera fase de les obres de Gommar, aquestes és realitzin correctament i no suposin la creació de noves barreres arquitectòniques, sinó tot el contrari.

L’equip de govern ha dit que aquesta és una de les directrius per a aquesta tercera fase, i que fins i tot n’eliminaran. A veure si això és cert ja que a les anterior fases això no ha estat així.

 

- Demanam impedir el ús dels aparells d'exercici del parc de Bóquer fins comprovar la seva seguretat i que es demani a l'empresa responsable de la seva instal·lació les corresponents responsabilitats. No hi ha la fixació necessària pels aparells  per realitzar exercicis. Aquests aparells no tenen base de formigó suficient ni ancoratges de vara dins la massa de formigó. Demanam la revisió de tot el parc per part dels tècnics municipals i que sigui posat en condicions per l'empresa responsable. El trespol de la zona de jocs infantil de terres, un punt que incompleix la normativa europea sobre el tema  (UNE-EN 1176 i 1177), que tot i que no sigui d'obligat compliment, sí que estableix una llarga sèrie d'exigències en matèria de seguretat per evitar accidents als parcs de joc infantil. Entre d’altres incorpora com un element més de seguretat, els materials i revestiments de superfície, capaços d'esmorteir l'impacte d'una caiguda, i estableix que a sota dels equips de joc amb una alçada de caiguda lliure superior a 60 cm. s'ha d'utilitzar un revestiment superficial amortidor d'impactes (sorra, escorça, cautxú) que cobreixi la totalitat de la zona d'impacte.

 

A aquest prec no han donat resposta, tans sols l’han llegit. No exigirem una resposta al prec al plenari ja que aquesta no és obligada, però si que exigim les millores al parc i vetllarem per a que així sigui.

- Els recordam que passen els mesos i els demanam que prenguin una decisió sobre la municipalització de l'empresa de neteja viària, que hauria de ser prioritària donat el cost del servei i la seva situació irregular a l'actualitat.

A aquest prec no li han donat resposta. A l’igual que amb el tema anterior, sembla que si és una tema que molesta no contesten. Per nosaltres la municipalització és clau i lluitarem per aconseguir-la. Esterem que un govern que es fa dir d’esquerres també faci tot el possible.

- Demanam la publicació a la pàgina web municipal de les sentències a les que es trobi implicat l'Ajuntament com la darrera del Vilà o la que va donar la raó a la denúncia que va presentar un opositor inclòs en el borsí de l'empresa municipal per haver-se incomplert l'ordre de contractació establert a dit borsí.

Aquest prec tampoc l’han contestat. En teoria amb el canvi de govern l’ajuntament havia de ser de vidre, però les coses segueixen igual, i la transparència ha passat a ser un tema totalment secundari.

 

      Albercocs i cireres

 

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Un amor tipus "Pimpinela"

Pepe | 12/02/2016, 19:02

M'he perdut una mica amb tant d'amor, es nota que arriba Sant Valentí... Voleu dir que quan no vam votar a Tomeu com batle al 2011 o em va expulsar de la Junta de Govern també va ser un acte d'amor. Què bonic, mai me l'havia plantejat d'aquesta forma. Gràcies per obrir-me els ulls.Muac, muac!

pasava per aqui

Re: Precs del ple de gener

pasava per aqui | 12/02/2016, 11:29

Pq si no se votava a favor en Pepe perdia l´amor dels Alternatius.

Enhorabona per l´esquema!!

Joan CC

Re: Precs del ple de gener

Joan CC | 08/02/2016, 21:46

El que no acab d'entendre desde la meva bimbolla, és si tant estimam a les dretes i a Tomeu, perque ens varem negar a pactar a les dretes i em votat a favor de la investidura de MA March, per disimular?

No hi veu qui no hi vol veure

Re: Precs del ple de gener

No hi veu qui no hi vol veure | 08/02/2016, 21:20

Els alternatius viviu en una bimbolla. Te fare un esquema molt senzill del vostre funcionament la passada legislatura que fins i tot tu hauries de poder entendre Joan Cc:

Alternatius♥Pepe
Pepe♥Tomeu Cifre
Tomeu Cifre♥$$$

Observador

Re: Precs del ple de gener

Observador | 08/02/2016, 19:45

L'Ajuntament havia de ser de vidre.
Però els vidres, fan anys que estan bruts i cap polític s'atreveix a fer neteja.
Això sí, segueixen embrutant els vidres.

Joan Cc

Re: Precs del ple de gener

Joan Cc | 08/02/2016, 18:14

Molt observador no ets. Ja em diras qui son els nostres liders,que hi han guanyat i les votacions que demostren aquesta afinitat.

Més observador

Re: Precs del ple de gener

Més observador | 08/02/2016, 17:28

Si, bé.. Ja se sap que Alternativa sempre ha tengut més afinitat amb els governs de dretes que amb els d'esquerres a Pollença. Els vostres líders hi tenien més a guanyar.

Paco

Re: Precs del ple de gener

Paco | 08/02/2016, 12:57

el portal de transparencia de la web municipal brilla por su transparencia cuasitotal: ni hay actas ni decretos, y los ediles deben ser muy ricos y no terminar de contabilizar sus patrimonios

Observador

Re:Precs del ple de gener

Observador | 07/02/2016, 12:35

Tot i la transparència promesa i de la que tant en va xerrar aquest equip de govern, la majoria de coses continuen igual que en anteriors governs.
La transparència no arriba.
Basta veure a quins temes no contesten...
Això és molt aclaridor i significatiu.
La confiança dipositada per molta gent, en aquest govern suposadament d'esquerres i progressista, es va diluint.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb