URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El ple de febrer

Alternativa | 22 Febrer, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

 Demà DIMARTS 23 hi ha el ple ordinari de febrer. Podeu assistir, escoltar-ho per Ràdio Pollença o seguir els acords a aquest perfil. 

ORDRE DEL DIA de la sessió:

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient núm. 1/2016 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Es tracta de factures per un import de uns 54700 euros de l'ajuntament i unes 15800 de la residència. Això són factures (electròniques) relatives a la prestació de serveis i subministraments corresponents a exercicis anteriors que no es poden imputar al 2015 a l'haver rebut la factura al 2016. A part d'això segon l'informe de intervenció d'aquestes factures dels 54700 euros n'hi ha uns 29000 quesón correctes, la resta tenen una objecció o bé per no haver seguit cap procediment o per contractar amb comunitats de bens. Dels 15800 de la residència tans sols 2300 euros no duen cap objecció del interventor. 

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de l’article 12.- Seu electrònica de l’ordenança municipal per a l’accés dels ciutadans als serveis públics mitjançant la utilització de mitjans electrònics (Expedient núm. 5749/Noves Tecnologies)

Aquest tema és simple el domini pollenca.net no és de l'ajuntament per tant la direcció www.oficinaelectronica.pollenca.net s'ha de canviar. la nova serà www.oficinaelectronica.ajpollenca.net. 

3.- Aprovació, si procedeix, del conveni entre l’Ajuntament de Pollença i la Parròquia Mare de Déu del Carme del Port de Pollença per a la cessió de l’ús del saló parroquial del Port de Pollença (Expedient núm. 221/16/CONV). 

Es convenia l'atri d'entrada, el saló i els jardins. És per 5 any i l'ajuntament pagarà el manteniment i suministraments i despeses que s'en derivin. Igualment l'assegurança de responsabilitat civil pels events. Al conveni hi ha coses com que la parroquia s'obliga a autoritzar les activitats, o que podran retirar segons quins bens culturals que faltin al respecte a la cultura catòlica. Als pressupostos hi ha una partida de 20000 euros per posada a punt (projector, pintura, arreglar el cadafalc, barreres arquitectòniques), i fins i tot ja hi han gastat petites partides en pintura i bombetess, cosa que sense tenir el conveni firmat és inacceptable.

4.- Aprovació, si procedeix, de la proposta per convertir el Certamen Internacional d’Arts Plàstiques en Biennal. 

Des de la direcció del Museu s'ha fet la proposta de convertir el certamen d'Arts Plàstiques, amb un certamen bianual (2017-2019-2021...)

 5.- Aprovació, si procedeix, del conveni de col•laboració entre el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i l’Ajuntament de Pollença per a l’execució de les actuacions denominades “Projecte de sanejament i consolidació de mur de contenció en Cala Carbó entre els hts. m-t 1.401 i 1.406 – (T.M.Pollença)”. 

Es tracta d'arreglar la carretera de Cala Carbó. Fins ara Costes deia que li era igual si s'enfonsava, però al final han aconseguit que pagui 50.000 euros. El projecte en principi està valorat en uns 120.000, per tant l'Ajuntament es calcula que en principi hauria de posar uns 70.000 , tot i que algun licitant pot oferir un preu menor i la rebaixa seria tota per l'ajuntament, ja que el que posa Costes es fix.

6.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient per a la contractació administrativa especial per a l’explotació del bar del poliesportiu del Port de Pollença i de la convocatòria de la licitació mitjançant procediment obert, tramitació ordinària, amb diversos criteris d’adjudicació (Expedient núm. 30/2015/Contractació. 

Són 4 anys +1+1 prorrogables. Vam fer una sèrie de propostes a l'esborrany, la més importat incloure clàusules socials per a la contractació, que sembla no ha estat acceptada (quan escrivim l'article encara no tenim l'expedient).

7.- Elecció del càrrec de Jutge/ssa de Pau titular

8.- Moció presentada pel grup polític municipal El PI-Proposta per les Illes a favor d’una llei per a la igualtat en les relacions familiars (custòdia compartida) davant el cessament de la convivència dels pares.

9.- Propostes / Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Com sempre i a diferència d'altres partits, hem presentat un bon grapat de preguntes.

 Ferrán Aguiló

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb