URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari

Alternativa | 23 Març, 2016 08:00

Avui ple extraordinari  a la 13,30h i ple ordinari el dijous 31 a les 20h

Ple extraordinari:
 
Només hi va un punt. En principi l'equip de govern també hi volia dur els pressuposts a aprovació, però finalment ho han deixat pel ple ordinari. El fet que no ho tenen llest i que l'interventor estigui de vacances els ha obligat a canviar-ho.

El punt que es duu a ple és: Aprovació, si procedeix, de la modificació de crèdit 4/2016 sota la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb Romanent de Tresoreria per a despeses generals.

En el 2014 es va firmar el conveni per a les obres de semipeatonització de la primera línia del  Port de Pollença amb el Consorci de la Borsa de Places Turístiques (hotelers, Conselleria Turisme, Ajuntament de Pollença) i es va aprovar que l'aportació municipal es faria en dues anualitats: el 2014 l'Ajuntament aportaria 150.000 euros (el consorci 600.000) i el 2015 l'Ajuntament aportaria la resta.
Finalment, tot es va retrassar un any i l'aportació de 150.000 es va fer el 2015 (no el 2014) i la del 2015 (la resta) s'ha de fer ara, el 2016.
Ara el Consorci demana, perquè les obres puguin continuar amb normalitat, que l'Ajuntament certifiqui que té crèdit suficient per fer front a l'aportació que ha de fer enguany (que seran uns 600.000 euros). A la reunió que varen fer amb el Consorci la secretària ja va dir que era innecessari aquesta certificació, però des del Consorci insisteixen. 
No és suficient amb el pressupost prorrogat que tenim ara per poder fer la certificació, perquè aquestes aportacions es fan amb romanent de tresoreria i són "inversions financerament sostenibles"; així que s'ha de fer una modificació de crèdit (i això ha d'anar a ple).
 

AL Ple ordinari hi aniran el següents temes,dels que us informarem amb més detall
 
-Pressuposts 2016
-Pla Residus
-Comissió Estudi Emser
-Moció d'Alternativa
 
 
Al tema de les obres de semipeatonització de la primera línia del Port de Pollença hem de dir que continuam rebent molt de crítiques tan del ritme com de la qualitat de la feina realitzada. Per altra part agraïm que Unió Mollera Pollencina informi de la marxa de les obres al seu perfil de facebook però també pensam que cal una informació institucional de la mateixa.
 
 Tamarells plantats a la primera línia (foto UMP).
 
 


Comentaris

Alternativa

Re: Ple extraordinari

Alternativa | 25/03/2016, 20:13

Segon l'Ajuntament la zona de s'adoquinarà a nivell de voravia el proper hivern, eliminant-se qualsevol escaló. Per donar servei aquest estiu es faran una passos elevats provisionals que eliminaran l'escaló i ajudaran a pacificar la circulació.

toniet

Ja ho val

toniet | 24/03/2016, 21:37

Llastima que es segueixin fent obres sense tenir en compte les barreres arquitectòniques.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb