URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ironman, ocupació via pública.... Junta 6 de juny

Alternativa | 20 Juny, 2016 10:08 | facebook.com twitter.com

L'equip de govern un any després és incapaç de complir l'acord d'investidura que va signar Junts amb nosaltres i no publica al portal de de transparència res de les Juntes de Govern. En la mesura del que podem, nosaltres intentam fer-ho. Aquest és el resum de la Junta de Govern del 6 de juny.

Entre altres temes d'aquesta Junta destaquen els 1700 euros que cobra l'Ajuntament per les proves de l'Ironman i UC312 que ens semblen rdículs. També es van retirar  els recursos dels negocis que varen pressionar davant la intenció de l’equip de govern de aplicar l'ordenança de l'ocupació del via pública.Sembla que  l’equip de govern ha cedit i es permetrà sobreocupació a alguns negoci, una incoherència a la que no donarem suport.

 

Urbanisme:

- 21 llicències.

- Res de disciplina urbanística.

Hisenda:

- Les despeses amb objecció per part de intervenció segueixen sent més o menys les mateixes (manteniment, personal,..). Amb el tema de personal però hi ha hagut un augment injustificat de la facturació de la tècnic de serveis lingüístic (2'5%) i del tècnic de medi ambient (4%). A la Junta no hi havia constància de res que justificàs l’augment, i en aquells moments cap regidor va saber a que era degut. També relacionat amb això, dir que la informadora juvenil a partir d’ara tindrà nomina com tal i que per tant ja no podrà facturar feines per festes.

- Decret de Batlia pagant al Consell 5900 euros per la supressió de les barreres arquitectòniques del centre cultural. Es tracta de una obligació legal, que fa que els municipis de entre 10.000 i 20.000 habitants han de contribuir amb un 2’5% del pressupost dels contractes de les obres o serveis

Liquidació Ironman i UC312. 348 + 1.422 euros. És cobra per estacionaments, cotxes i policies utilitzats. Consideram que és ridícul el que es cobra, i l'interventor corroborà que es pot cobrar per altres conceptes com hores de neteja, llum... 

- Tres Decrets de Batlia per pagar obres de Can Febus (53500+92400+15900 euros).

- Decret de modificació crèdit: el Consell ha augment les ajudes a persones en situació de risc, de uns 9800 a uns 25.900 euros. Això suposa modificar el pressupost.

- Una ajuda per lloguer de 1300 euros.

- Pagament de contacontes.

- Retorn de cobraments indeguts per IBI, dos de fems i un per un informe urbanístic.

- Bonificacions per minusvalidesa (tots els tributs), família nombrosa (ibi), minusvalidesa (IVTM), retorn ingressos indeguts per infracció urbanística, retorn ingressos indeguts...

- Contracte menor per assistència, gestió i promoció a fires (5) de producte ornitològic i natura per 17932 euros. Un va oferir 19.000 i un altre no presentà pressupost.

- Canvi de BBVA a Bankia per una millora d'interessos. Ens vam abstendre, l'Ajuntament no hauria de fer feina amb bancs que participen dels desnonaments.

- Subvenció de 15.000 euros a l’Associació de Comerciants de Pollença.

- Ocupació: 14 expositors.

30 negocis amb taules i cadires (2 retirades).

2 recursos (retirats) S'han retirat  els recursos dels negocis que varen pressionar davant la intenció de l’equip de govern de aplicar la normativa. Són els que sortiren a la premsa demanant negociar i sembla ser que fins i tot varen enviar els treballadors a fer xantatge. I al final sembla que els ha sortit bé i l’equip de govern ha cedit i es permetrà sobreocupació a alguns negocis. Una incoherència total, i si van ser valents per acusar, després han de ser coherents.

+Règim interior i personal.

- 6 guals

- 2 multes de 60 euros per animals amollats

- 16 multes de 900 euros per cotxes abandonats.

- Denegació de la jornada continuada a una treballadora municipal.

-Suspensió del contracte de una persona de neteja per dos mesos de mutu acord.

+Contractació.

- 3 concerts del Festival. 12.100+30.400+28.400. Els dos segons per Decret de Batlia.

- Varis requeriments de documents.

- 2 concerts 37.000 + 40.000

+Varis

- Dació de compte del decret de suspensió de la licitació de les platges i del canvi de dia de la mesa de licitació.

- Acceptat el recurs de l’empresa del parc aquàtic. S'ha aconseguit que ells renunciïn a prorrogar un any més.

- Canvis al conveni per la targeta ciutadana. Ara també és subvencionarà als estudiants menors de 16 anys que estudien a Palma.

- Canvi dels dies dels mercats nocturns. Dilluns a Pollença, dijous al Moll i un dia al mes a la Cala (no sempre és igual).  

- Canvis amb el nombre de participants al mercat. Seran 21.


 Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb