URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Suport a la denúncia dels treballadors d'EMSER

Alternativa | 09 Juliol, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença (A) donam suport a la denúncia presentada per part dels delegats dels treballadors de l'empresa municipal a Inspecció de Treball i Seguretat Social i demanam una major determinació per part de l'equip de govern, per fer canvis a EMSER que facin possible una empresa municipal eficient, democràtica i transparent.
------------------------------------
Com membres del Consell d'Administració de l'empresa pública EMSER hem rebut informació d'una denúncia presentada per part dels delegats dels treballadors de l'empresa municipal a Inspecció de Treball i Seguretat Social (adjuntada).


Els treballadors denuncien que molts dels vehicles que actualment estan en funcionament de la flota d'EMSER tenen l'itv caducada i que un d'ells ha tingut un accident recentment. Denuncien incompliments de la normativa laboral en el referent a un excés d'hores extra i de les mesures d'higiene al solar on es porta a terme la neteja manual de camions de recollida.
Igualment denuncien que se segueix incomplint el dret d'informació als representants dels treballadors. Recordam que fa poc la comissió per a les reclamacions en matèria d'accés a la informació pública del Govern va obligar a EMSER a remetre còpia de la informació sol·licitada pels treballadors.


Tot el que denuncien els treballadors suposa una mostra més de que per part de la gerència de l'empresa municipal es continua, amb el consentiment de l'equip de govern, fent una mala gestió de l'empresa; opaca, poc democràtica i amb irregularitats com les assenyalades pels treballadors.


A Alternativa per Pollença (A) donam suport a la denúncia i igual que els treballadors demanam que es trobi la solució als problemes denunciats en el termini més breu possible. Continuam esperant canvis a EMSER per part de l'equip de govern, per fer possible una empresa municipal eficient, democràtica i transparent.

 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Suport a la denúncia dels treballadors d'EMSER

Alternativa | 10/07/2016, 23:52

El continuïsme és molt còmode però fets com els denunciats són molt greus i és evident la necessitat de canvis a EMSER.

Empresari municipal

Suport a la denúncia dels treballadors d'EMSER

Empresari municipal | 09/07/2016, 15:58

En relació a l'assumpte dels vehicles que no han passat ITV, també s'hauria de posar en coneixement de la Direcció General de Trànsit.
I per suposat, el Consell d'Administració hauria de prendre mesures.
Hi ha un gerent, és el responsable i això no pot passar.
Ja és hora d'un canvi de gerència i de funcionament a EMSER.
Veurem si el regidor responsable d'EMSER, Sr. Nevado, el Batle i altres membres del Consell d'Administració, faran el que han de fer i no seguiran tapant, amagant i consentint aquesta gestió opaca que existeix a l'Empresa municipal.
De moment no són valents per canviar res.
Segueixen amb un encarregat de la recollida posat a dit i un gerent que no fa les coses com cal. Però que es mantingut al seu lloc, per part de polítics,als qui pareix que ja va bé aquest funcionament.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb