URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De la zona verda a l'agenda del regidor d'UMP

Alternativa | 20 Juliol, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

 Continuam publicant les respostes a les nostres preguntes del darrer ple. 

- Per què segueixen incomplint el Pla d'implantació de l'O.R.A. on hi havia una zona verda a diferents carrers del Port, al voltat de la zona blava, amb 388 places preferents per a residents? 

La policia creu que així com s’ha fet els darrers anys és el millor i això ho fan.

El fet de fer cas de la policia veiem que també és una excusa recurrent, si no pensen executar els estudis que es paguen amb els nostres doblers no entenem per què els encarreguen. Per desgràcia la zona verda segueix sense ser-hi i no hi serà.

- Què pensen fer amb la petició d'EMSER de fer extensible a tot el personal el temps de cortesia que només s'aplica als funcionaris? El gerent d'EMSER digué al programa 6 regidors, de ràdio Pollença, que atorgar aquest temps de cortesia al personal de l'empresa suposaria un cost aproximat de 130.000€. Quin cost suposa actualment l'atorgament d'aquest temps de cortesia als funcionaris? 

El temps de cortesia ho estan valorant. Pel que fa al cost per l’Ajuntament no s’ha calculat, però per plantilla, aproximadament deu ser del doble.

- Quan pensa l'Ajuntament complir la sentència judicial que obliga a demanar a dos treballadors municipals el reintegrament de les quantitats indegudament percebudes amb anterioritat? 

S’està calculant l’import i després s’ha de dur a Ple.

Una cosa que ja ve de lluny i que no és culpa seva. A les seves mans està arreglar-ho.

- Ens poden informar de la reunió, de la qual se’ns va excloure, que van realitzar abans de l'anterior Ple a petició del portaveu de Tots per Pollença?  

Digueren que només eren una reunió per partits amb representació al Consell, tot i que el regidor Nevado s’hi va colar, parlaren de les actuacions de l’Agència de Disciplina Urbanística a Pollença i com s’havien d’abordar. Al final hi havia gent de Tots i de UMP, que molt representants del Consell no són. Està clar que no ens volien a aquesta reunió, i han fet el possible per trobar una excusa.

- Junts Avançam ha publicat una enumeració de feines fetes al llarg del primer any de legislatura, entre aquestes feines hi havia : "Posada en marxa d’un conveni per poder visitar la Fortalesa." Ja està fet i s'ha posat en marxa? No tenim cap notícia d'aquest punt.  

El regidor digué que s’han posat en marxa les negociacions, que evidentment no estan tancades. És una reivindicació històrica i que els agradaria assolir, pel que han parlat noten bona predisposició, i que ara cal concretar una proposta més ferma, i en aquest sentit estan un poc pendents del Consell que els va oferir col·laboració, i que ja té experiència en casos similars i els pot ser útil per preparar el conveni.

El que cal és fer complir la Llei de Patrimoni i que la Fortalesa es pugui visitar. Pel que fa a Junts, tampoc estaria de més posar com a feina feta el que has fet i no posar més, en aquest sentit un redactat diferent estaria millor: Inici de negociacions per posar en marxa un conveni per poder visitar la Fortalesa.

- Què pensen del projecte de pantalà flotant del Club Nàutic? 

Entenen que aquest projecte de pantalà s’ha de veure dins un projecte o proposta més global d’ordenació dels fondejos, un problema enquistat, i que segons ells això pot ser una part de la solució, però que el problema s’ha d’abordar globalment. En si mateix no el veuen malament, però hi ha una part medi ambiental, que ha de ser avaluada per la comissió balear de Medi Ambient. Tot i això creuen que el pantalà en si és insuficient, i l'agradaria una solució global als fondejos.

Sobre aquest pantalà nosaltres ja hem exposat els nostres dubtes i hem presentat al·legacions a dit projecte, que podeu trobar al nostre bloc.

- Respecte al bar Katy, i als altres espais públics sobre els quals cal decidir el seu ús com la Peixateria, quan pensen complir la nostra moció aprovada al mes de maig de 2014, segons la qual l'Ajuntament havia de pressupostar i realitzar un procés participatiu per decidir entre tots (ciutadans, tècnics i polítics) els seus usos? 

A finals de la setmana que ve començarem a posar en marxa el procés penjant informació sobre com serà el procediment, les passes a seguir per decidir els usos dels solars de Ca’n Febus i de vora el Pont Romà. A partir d'una idea del Fòrum Pollença faran el procés conjuntament. El procés començarà explicant com serà aquest, donant tota la informació urbanística, visita, propostes, debat i decisió final.

Esperem que el procés que ja s'ha iniciat surti bé, i sigui el primer de molts, ja que per ara la participació brilla per la seva absència.

- Per què el regidor d'Unió Mollera Pollencina segueix sense publicar la seva agenda com es va comprometre fa dos plens? 

Demana perdó, però diu que ho farà, però recorda que no ha fet res dolent. El tema ja està sent un poc penós, i nosaltres sentim que s’estan rient de nosaltres. Els dies passen i passen i arriben els plens i ell diu que ho publicarà, i segueix sense fer-ho. Després ens demanen perquè no governam amb UMP!!! 

 És significatiu i evident que Tots per Pollença i Junts Avançam no ens volien en les reunions per tractar les demolicions que l’Agència de Disciplina Urbanística ha de fer en Pollença.

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb