URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença territori cardioprotegit (Ple de juliol)

Alternativa | 25 Juliol, 2016 08:00

 Aquest dimecres 27 a les 10:30 hi ha el Ple ordinari de juliol, podeu assistir a la sala de plens. També ho podeu seguir en directe a Ràdio Pollença al 107.9FM o a radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook anirem publicant el resultat de les votacions.

Més d'un any després l'equip de govern segueix incomplint l'acord d'investidura i no publica la documentació del ple.

 

Al ple presentam una moció per aconseguir que Pollença sigui un territori cardioprotegit:

·        Posar als mitjans de comunicació municipal (web, facebook, ràdio) informació bàsica sobre els desfibril·ladors: la seva ubicació, utilització, campanyes divulgatives, informatives i cursos....

·        Signar convenis amb les altres administracions públiques (conselleria de salut, conselleria d'educació, federació o clubs de futbol...) per centralitzar, planificar i controlar la informació, manteniment i realització de cursos de formació relacionats amb els desfibril·ladors. També per aprofitar millor els recursos existents.

·        Completar la dotació de desfibril·ladors al municipi per possibilitar una ràpida intervenció a qualsevol lloc: als vehicles policials, la piscina municipal de Pollença, places....

 

I PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'expedient núm. 4/2016 de reconeixement extrajudicial

Els extrajudicials han de deixar de ser un procediment habitual i tornar a se un procediment  que només s’ha d’aplicar en situacions excepcionals.

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació pressupostària en la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit 11-2016.

Modificació de crèdit per finançar la segona  fase de la primera línia, l'adaptació del centre cultural eliminant barreres arquitectòniques  i  asfaltat:

3.- Aprovació definitiva, si procedeix, del Compte General corresponent a l'exercici 2015.

Un tràmit obligatori; una vegada tancats els  comptes anuals de l'Ajuntament es porten al ple per a la seva aprovació.

Es varen dictaminar els comptes generals de l'exercici 2014, per dur a aprovació al ple de setembre. És un tràmit obligatori.

 

4.-Informació sobre l'execució pressupostària de l'Ajuntament i Organismes Autònoms de conformitat amb la BASE 36 d'Execució  del Pressupost de l'exercici 2016.

 

5.- Distincions La Patrona 2016.

Es proposa donar les distincions a Sete Benavides, a Bartomeu Joy de forma postuma i als Xeremies Orats.

 

6.- Determinació festes locals en l'àmbit municipal.

Sant Antoni i la Patrona.

 

7.- Aprovació si procedeix del conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalitzacio de l'Oferta de l'ILla de Mallorca i els Ajuntaments de Santa Eugènia, consell, Binissalem, Inca, Selva, Campanet i Pollença, per a l'execució de les obres del projecte de "Millora de la Ruta Cickiturñistica Santa Eugènia-Pollença".

 

8.- Moció presentada pel grup Alternativa per Pollença relativa a Pollença, Territori Cardioprotegit.

9.- Propostes / Mocions d'urgència.

 

II. PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

 Com sempre hem registrat unes quantes preguntes.

Girona és un model a seguir com territori cardioprotegit. http://www.gironaterritoricardioprotegit.cat/tu-pots-salvar-vides/tu-pots-salvar-una-vida/

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb