URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El regidor de policia ha de dimitir

Alternativa | 26 Juliol, 2016 08:12 | facebook.com twitter.com

Demanam la dimissió del regidor de policia, Miquel Àngel Sureda (Junts Avançam) per permetre, justificar i, sobre tot, mantenir la contractació del policia condemnat per l'Audiència Provincial.

------------------------------------

Fa més d'una setmana que des d'Alternativa per Pollença vàrem exigir l'acomiadament immediat del policia condemnat per l'Audiència Provincial, usant, per exemple, els mateixos arguments utilitzats a Sa Pobla per no contractar-lo. També vàrem demanar una reunió immediata perquè l'equip de govern ens expliqués amb tot detall com es va fer aquesta contractació i depurar responsabilitats. No s'ha fet ni una cosa ni altra.

Dilluns passat, 18 de juliol, el batle va declarar a Ràdio Pollença que ja tenia tots els informes i que aquell mateix dia o el dia següent (dimarts 19) com a tard, es prendria una decisió. Ha passat la setmana i no s'ha pres cap decisió. I encara menys s'ha fet la reunió que demanàvem en torn a aquesta contractació. És més, dilluns el batle va declarar a la ràdio municipal que no tenien l'informe que s'havia utilitzat a Sa Pobla per no contractar al policia i tampoc va donar explicacions de les raons per les quals no feia feina a Deià, a pesar de ser el primer en la borsa d'interins de policies locals (per dues vacants).

Quant més indagam, menys entenem la inexplicable contractació del policia condemnat i el temps que s'està tardant en reaccionar per part de Junts Avançam. La Llei de Coordinació de Policies Locals al seu art. 89.2º.c diu literalment: "El alcalde o la alcaldesa podrá acordar, excepcionalmente, como medida preventiva, la suspensión provisional de los funcionarios sometidos a procedimiento penal, si esta medida no ha sido adoptada por la autoridad judicial y se podrá prolongar hasta la conclusión del procedimiento penal".

A Alternativa consideram que el regidor de policia, Miquel Àngel Sureda (Junts Avançam), és el responsable polític d'una contractació que mai s'hauria d'haver fet, però sobre tot de que no s'hagi produït l'acomiadament del policia condemnat.

La seguretat dels ciutadans de Pollença no pot estar en mans d'un regidor que permet i manté la contractació d'un policia condemnat per haver agredit a un detingut emmanillat a un banc i sense possibilitat de defensar-se.

 

 

 

Comentaris

Gertrudis

None

Gertrudis | 29/07/2016, 23:39

Home, jo créc que el delegat de Policia és el màxim responssable, tot i que el batle presideixi el consistori..
Si no n'és responsable, de que serveix un delegat de policia? Per sortir a les fotos de les inaguracions?
Ha ara ho veig, deu ser la seva manera de entendre fer política, dicculpau

Miquel Cifre

MOCIÓ DE CENSURA

Miquel Cifre | 27/07/2016, 10:11

Tal vegada sigui el moment de plantatjar-se molt seriament una moció de censura.

Observador de vacances

Re: El regidor de policia ha de dimitir

Observador de vacances | 26/07/2016, 20:56

I la Regidora delegada de Personal?
Ningú en diu res?
Es veu que passa mooolt desapercebuda...
També té responsabilitat en aquest assumpte.
És la responsable de recursos humans de l'Ajuntament.

No

Re: El regidor de policia ha de dimitir

No | 26/07/2016, 19:56

No estic d'acord amb vosaltres el batlle en aquests moments és el primer responsable, demana-ho a la secretaria!?

Alternativa

Re: El regidor de policia ha de dimitir

Alternativa | 26/07/2016, 18:40

Margalida fa 14 dies que vam demanar una reunió per fer aquestes i altres preguntes i no l'han fet. Fa unes hores han fet una resposta a la nostra petició de dimissió més que lamentable i a la que contestarem.
"No" el primer responsable és el regidor que per això té la delegació de policia.

Pere

Re: El regidor de policia ha de dimitir

Pere | 26/07/2016, 16:51

El que jo no entenc i és més greu és que no l'hagin acomiadat ja! El batlle ho va dir fa 10 dies i seguim igual. Dimissió del regidor responsable i sinó del batlle, que és responsable últim.

No

Re: El regidor de policia ha de dimitir

No | 26/07/2016, 15:47

De totes formes el màxim responsable de la policia es sempre el batlle, no entenc perquè carregar sols sobre el regidor. És més l'única persona que en aquests moments pot "despedir" al policia es ell, i voltros no en deis res.

Margalida Amengual

Re: El regidor de policia ha de dimitir

Margalida Amengual | 26/07/2016, 15:28

Es que jo no ho entenc, com pot esser que contractin algú per un lloc tan delicat sense revisar el seu expedient? Com es que a altres pobles no el vàren contractar i a Pollença sí? Els altres pobles tenien informes que Pollença no te? Com pot esser mai això? Fa mal de creure, si els altres els tenien no deu esser tant difícil! Com més va pitjor aquest consistori, quina decepció més gran, només posen excuses. En Tomeu de Tots-PP se deu fregar les mans!

Toni

Ido

Toni | 26/07/2016, 09:16

Totalment d'acord, hauria de dimitir, però la cadira enganxa,,,

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb