URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de Govern 16 d'agost

Alternativa | 22 Agost, 2016 09:44 | facebook.com twitter.com

Continuam fent allò que Junts Avançam es va comprometre en l'acord d'investidura que faria l'Ajuntament. A continuació teniu un resum de la Junta de Govern del 16 d'agost.

Resum de la junta de govern del 16 d’agost de 2016

URBANISME

Llicències urbanístiques

- No es dóna compte de cap llicència

Disciplina urbanística

- No es dóna compte de cap infracció.

Varis

- Designació de director d’obra i coordinador de seguretat de contracte administratiu d’obres de millora de la pista esportiva exterior del CEIP Joan Mas de Pollença a favor de l’empresa AMER E HIJOS S.A.

HISENDA

Relació de despeses

- Dins de les factures amb objecció per part de intervenció, ens trobam amb les mateixes de sempre: les diverses tasques de manteniment, les analítiques de l’aigua de les piscines, subministrament elèctric i de combustibles, premsa i publicitat, escoleta, alguns tècnics, ... així com el pagament de 7.139 euros dels honoraris del Pla de Millora Urbana de Cala Sant Vicenç. Aquest pagament ha fet que la quantia superi la permesa per a un contracte menor, per això l’objecció per part d’intervenció.

- Es dóna compte d’un Decret de Batlia de pagament de factures del Festival. 12.100 per pagar el concert d’Angel Gil Ordoñez i 19.904,50 per pagar el 70% del concert de Michel Camilo.

Recursos i reclamacions

- Es denega retornar uns ingressos indeguts per concepte d’IBI.

- Estimat parcialment el recurs presentat per CAN AXARTELL S.L. contra l’acord de Junta de Govern Local de 19 de Gener de 2016 pel que fa als interessos meritats.

- Aprovació de la reducció de la part proporcional de la quota de l’IVTM.

- Aprovada una ajuda de Serveis Socials en concepte de lloguer i despeses d’habitatge per valor de 522 euros.

- Dació de compte de Decret de Batlia de modificació de crèdit. Al concedir-se una subvenció de 97.999,02 euros per a finançar projectes de millora de l’ocupabilitat dels treballadors de més edat (diverses contractacions de persones del SOIB per sis mesos) s’ha fet necessària aquesta modificació.

- Aprovació de la devolució d’ingrés indegut.

RÈGIM INTERIOR I PERSONAL

Guals

- Concessió de 4 guals i un canvi de titularitat.

Taxis

- Autoritzat un canvi de vehicle.

Personal

- Aprovada una ajuda de beca per estudis i dues gratificacions per antiguitat al servei.

CONTRACTACIÓ

- Dació de compte de la modificació de la composició de la Mesa de contractació de l’expedient de contractació ”Servei d’atenció a la primera infància de l’escola infantil municipal de Pollença al Port de Pollença”. Dos membres no podien assistir i han estat substituïts.

VARIS

- Aprovada la supressió de la celebració del Mercat Nocturn de la temporada turística 2016 pels dilluns als jardins del Claustre de Sant Domingo.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb