URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Suport a les treballadores de l'Escoleta

Alternativa | 13 Setembre, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença (A) donam tot el nostre suport a les reivindicacions de les treballadores de l'Escoleta

Aquests darrers dies, arran del concurs i la propera adjudicació de l'escoleta, des del col·lectiu de treballadores com de les famílies dels alumnes, ens ha arribat la seva preocupació davant la possibilitat que la nova adjudicatària de l’Escoleta de la Gola del Port de Pollença no subrogui el personal actual, i opti per contractar-ne de nou.

Tant l’article 44 de l’Estatut dels Treballadors, com l’article 26 del Conveni Col·lectiu de Centre d’Assistència i Educació Infantil, que regeix aquests casos, són molt clars en aquest tema, i estableixen la subrogació del personal en els casos en que es produeixi l’entrada d’una nova adjudicatària.

«Article 26. 2. Para las empresas privadas que gestionan centros de titularidad pública, en los supuestos en los que se produzca la adjudicación de la concesión a una nueva empresa, por finalización de la concesión y concurso posterior, rescate del servicio por la entidad titular o cualquier otra modificación en el sistema de gestión del servicio, se estará ante un supuesto de subrogación de todos los derechos y obligaciones de los trabajadores con contrato en vigor y antigüedad mínima de tres meses en la empresa saliente, que se regirá por el articulo 44 del texto refundido de la ley del Estatuto de los Trabajadores.»

Per tot això, des d’Alternativa volem mostrar el nostre suport i la nostra solidaritat amb les treballadores en les seves justes reclamacions, i esperam que pel bé de tots, tant docents com famílies, l’empresa assumeixi les seves obligacions i subrogui el personal.

 

 

 

 

Comentaris

Tg@gmail.com

De Ppena

Tg@gmail.com | 15/09/2016, 15:42

Entre "tots per la pasta" i "junts per la dedicació exclussiva" estam arreglats...

Alternativa

Re: Suport a les treballadores de l'Escoleta

Alternativa | 14/09/2016, 16:25

No el sabem Joana, sembla que no van fer bé el concurs i en aquest moment hi ha un recurs que s'ha de resoldre. Si s'accepta cal repetir el procés i si no s'accepta els guanyadors del concurs obriran però hi haurà un contenciós que pot perdre l'Ajuntament.

Alternativa

Re: Suport a les treballadores de l'Escoleta

Alternativa | 14/09/2016, 16:15

Al seu resum d'un any de govern Junts avançam deia "Avançam cap a la laïcitat de l’Ajuntament" És clar que no tenim el mateix concepte de laïcitat i d'avançar.

Joana

Bar Poliesportiu Moll

Joana | 13/09/2016, 22:51

Sabeu quan s'obrirà el bar de la piscina del moll????

Pere

Re: Suport a les treballadores de l'Escoleta

Pere | 13/09/2016, 21:48

No deix d'al.lucinar amb l'equip de govern. Publiciten anar a veure la Verge a Lluc (un acte religiós), paguen el transport i un dels seus membres (UMP), amb un ram de flors amb el logo de l'Ajuntament (que probablement hem pagat tots), critica al seu equip de govern per no implicar-se més.
Una mostra de lo mal avenguts que estan, del descontrol total i de que menteixen cada cop que parlen de laicitat.
Després volien ser el govern del canvi i no són més que la continuació. Res ha canviat. O si?

##

Religiositat

## | 13/09/2016, 13:40

Seria interessant saber qui a pagat l'ofrena floral en nom de l'Ajuntament de Pollença a la mare de déu de Lluc.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb