URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que tot canviï perquè no canviï res (Urxella 36)

Alternativa | 17 Setembre, 2016 12:35 | facebook.com twitter.com

Aquest estiu vam repartir el número 36 de la nostra publicació Urxella, estam orgullosos de ser l'únic partit polític del municipi que des de fa més de 10 anys fem i repartim una publicació de paper. Us agraïm la seva lectura i difusió. Aquest és l'article de la portada, per desgràcia hem de dir que ha passat l'estiu i la situació no ha canviat.

El passat 13 de juny es va complir el primer any de  legislatura,  temps  suficient  per  fer-ne  una  primera  valoració.  I decepció és  la  paraula  amb  què  l’Assemblea  d’Alternativa  descriu aquest primer any de govern de Junts Avançam-UMP. Decepció  primer,  perquè  el  pacte  d’investidura  que  signàrem  amb  ells,  i  fruit  del  qual  Miquel  Àngel  March  és  batle  de  Pollença, no s’està complint:

Veiem com el Reglament de Participació que es va redactar a partir de la feina dels nostres regidors i la participació  d’entitats, partits i ciutadans, fa sis mesos que és dins un calaix.  No  s’ha  realitzat cap procés participatiu per  definir  els  usos  d’alguns  espais,  com  tampoc  no  s’ha  fet  cap  passa  per  a  la  realització  de pressupostos participatius de  cara  al  2017.  En  transparència la cosa no està molt millor. És cert que s’ha millorat respecte a l’anterior legislatura, però segueix incomplint-se  l’acord signatja que falten documentació i informació per publicar  i  el  nostre  bloc  d’Urxella  segueix  fent  bona  part  de  la  feina d’informació que hauria de fer l’Ajuntament.

Decepció per la sensació que tot segueix igual, i l’esperat  canvi  cap  a  l’esquerra  és  inexistent.  Així,  el  nou  equip de  govern  segueix  cometent  irregularitats  amb  l’ocupació  de  la via pública-concedint autoritzacions per sobre del permès-,  i prestant serveis i comptant amb tècnics en la mateixa situació  irregular que a l’altra legislatura. 

No s’ha fet cap passa per avançar cap a la remunicipalització  del servei de neteja,  tot  i  que  des  d’Alternativa  els  proporcionàrem  un  estudi  amb  la  informació  que  avalava  el  procés.  A  nivell  social  decidiren  rebutjar  la  nostra  proposta d’incloure clàusules socialsa la licitació del bar del poliesportiu del Moll, i quan ho feren, amb la licitació de les platges, la  precipitació els conduí a l’error, amb un informe en contra de  Secretaria.

No hi ha hagut cap mesura en un any per lluitar contra  la  precarietat  laboral,  l’atur  ni  els problemes  amb  l’habitatge.  Es  va  aprovar  una  rebaixa  de  l’IBI  precipitada,  tan  de  dretes, que el mateix PP n’havia presentat una d’igual.

En  un  sistema  de  depredació  turística  com  el  nostre,  tan sols hem trobat promoció i més promoció (no sabem si per  intentar  dissimular  errades  com  el  tema  de  la  licitació  de  les platges). Per nosaltres aquestes polítiques s’emmarquen dins la línia liberalde sempre, la mateixa del PP(TOTS), el PI o afins.

Decepció  perquè  davant  el laïcisme promès, alguns  regidors segueixen representant l’Ajuntament a actes religiosos  “y con mucho orgullo”. Seguim sense poder visitar la Fortalesa, i la fàbrica de  Ca’n  Morató  segueix  deteriorant-se  sense que  aquest  equip  de  govern  tampoc  no  hagi  previst  res  per  impedir-ho. En definitiva, seguim pràcticament igual.

A l'enllaç podeu veure i descarregar l'Urxella 36

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb