URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern de 20 de setembre

Alternativa | 03 Octubre, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu el resum de la Junta de Govern del 20 de desembre del 20 de setembre. L'equip de govern va penjar al face una versió més resumida. Per cert a la seva publicació hi ha un error, ja que un tema fou retirat de l'ordre del dia i no aprovat com diu al seu perfil. Esperam que la publicació d'aquests resumens sigui un fet habitual com a altres ajuntaments i que es facin de la forma més completa possible i no només al facebook sinó a la pàgina web.


1.- Aprovació de l’acta de 6 de setembre de 2016.


2.- Urbanisme.

Es retiren de l’ordre del dia tant el tema de les llicències com de la disciplina per no haver assumptes que tractar.


3.- Hisenda.

3.1.- Relació de despeses.

Entre les factures amb objecció trobam les ja de habituals servei d’ajuda domiciliària, el servei de sanejament, de clavegueram, manteniments diversos, l’escoleta de la Gola, publicitat i cartellera, subministrament elèctric, combustibles, o alguns tècnics. Per desgràcia aquest llistat es cada vegada més gran i poc s’està fent per escurçar-lo

Entre les factures cal destacar la de actuacions i equip de so per la Patrona (21.665 €), a càrrec d’una empresa el propietari de la qual ha estat condemnat per corrupció, o la darrera factura de direcció del festival a càrrec de Joan Valent de 21.780 €.


3.2.- Recursos i reclamacions.

Retirat de l’ordre del dia.


3.3.- Varis.

- Es dóna compte de tres resolucions de batlia, mitjançant les quals s’arxiven sengles procediments sancionadors per Ocupació de via pública, per error de forma i al mateix temps s’informa que ja s’han obert tres nous expedients sancionadors corregint els errors.

- S’aprova la devolució d’ingressos indeguts (32.920,18 euros) en concepte de sanció per infracció urbanística, com a conseqüència d’una sentència de juliol del 2016, que anul•la les sancions. La infracció es va cometre, però un canvi normatiu va canviar el període del que disposava l’Ajuntament per posar la sanció, i l’afectat presentà un contenciós i el guanyà. Una llàstima, ja que la llei en aquest cas ha afavorit a un infractor.  

- S’aprova la concessió de subvencions per clubs esportius de Pollença. En concret: Club Escacs (344,26) Pollença i Port FC (7.406,56), club ciclista Pollença (1.762,31), club futbol 7 (1005,12), Escola pirguisme RCNPP (2.361,04), Grup Nord (1120,00) Club atletisme (2.300,00), Club Voleibol (1.282,84), Eu Moll Tennis (2.825,77)Corsaris rugbi (1033,21), Club Basquet Pollença (5.049,72), Club Basquet Moll (2.131,80).

- Igualment s’aprovaren subvencions a esportistes individuals, per un import totral de 4.613.51 €

- Es va aprovar la concessió d’una llicencia per l’ocupació de la via pública amb expositors a una tenda de flors

- Es denega l’ampliació de la llicència d’ocupació de la via pública amb 2 barrils i 4 taburets.

- Es rebutgen les al·legacions d’un propietari d’un negoci i se li denega la llicència d’ocupació de via pública de 5 taules i 20 cadires a un local.


4.- Regim interior i personal.

4.1.- Guals.

Es retira de l’ordre del dia


4.2.- Taxis.

- S’autoritza un canvi de vehicle a un taxista de Pollença. 


4.3.- Varis.

- S’aprova el pagament de les beques de pràctiques formatives a l’àrea de Medi Ambient per a 5 estudiants


4.4. Personal.

- S’aprova l’avançament d’una nòmina a un treballador municipal.

- Es concedeixen 2 ajudes per estudis a fills de funcionaris

- S’estima un recurs de diferents informadors turístics que demanaven que els paguin un plus per canvi de torns. Un error per falta d’un informe de l’àrea de turisme havia fet que els informadors es quedessin sense aquest plus, al final s’ha fet justícia i els treballadors cobraran el que han treballat

- Se dóna compte d’un decret de Batlia de data 05 de setembre de 2016, pel qual s’aprova la sol•licitud d’ajuda a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria per a la contractació de cinc treballadors desocupats majors de 35 anys per a dur a terme el “Projecte de manteniment de camins rurals i zones verdes del municipi de Pollença” per un import de 53.153,18 €


5. Contractació

- S’aprova la pròrroga del contracte administratiu de recollida i acollida d’animals domèstics al municipi de Pollença al licitador FUNDACIÓ NATURA PARC, fins a data de 30 de desembre de 2016.

- S’aprova designar el director d’obra i coordinador de seguretat de les obres de “Sanejament i consolidació parcial de mur de contenció a Cala Carbó.


6. Varis

- Es desestimen dues reclamacions de responsabilitat patrimonial derivats de la celebració dels foguerons de Sant Antoni

- S’aprova un canvi de titularitat de l’autorització d’un espai de domini públic marítimo-terrestre, per a l’explotació dels elements ubicats a una tram de la platja d’Albercuix.

- S’aprova els canvis de model de maquinària proposats per l’adjudicatari dels lots AE i D de l’explotació de les platges per a les temporades 2016-17.

- S’aproven les modificacions introduïdes al Conveni de col•laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença per al desenvolupament d’accions formatives dins el marc del programa “Alter” d’intervenció socioeducativa per a joves en risc d’exclusió social i escolar per al curs escolar 2016-2017.

- S’aprova l’acceptació de dos canons de bronze tipus falconet a títol gratuït (donació) formulada pel senyor Bengt Lave Martensson Svensson a favor del poble de Pollença.


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb