URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Segueixen els contractes irregulars

Alternativa | 12 Octubre, 2016 20:28 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença denunciam l'incompliment per part de l'equip de Govern del seu compromís de regularitzar la situació contractual en la que es troben diferents serveis que presta l’Ajuntament i especialment dels del serveis educatius que s'hauria d'haver fet abans de començar el nou curs. 

Ja fa molt temps que venim exigint a cada Ple a l’equip de govern que cal regularitzar la situació contractual de diferents serveis, i en aquest sentit es va fer una Junta de Portaveus al mes de maig on es va establir un calendari de regularització que l’equip de govern es va comprometre a dur a terme.

Dins aquest calendari vàrem demanar que fossin prioritaris els contractes dels serveis educatius que havien de regularitzar-se lògicament aquest estiu abans de començar el curs escolar: els contractes de l'escoleta de la Gola, Escola d'adults, SMOE (Servei Municipal d'Orientació Educativa), Escola Viva i Centres Oberts.

Des de maig fins ara l´únic contracte dels compromesos que s'ha licitat ha estat el de l'Escoleta de la Gola que a la darrera Junta de Govern hem declarat desert i que s'haurà de tornar a treure a concurs.

Pel que fa a la resta de compromisos, i vist com funcionen les coses, no podem ser optimistes, tot i això, des d’aquí, una vegada més, demanam a l’equip de govern que compleixi els seus compromisos, que es posi les piles i que s’esforci per regularitzar la situació de tots aquests serveis.

 


Comentaris

Xafarder del capvespre

Re: Segueixen els contractes irregulars

Xafarder del capvespre | 13/10/2016, 19:15

Supòs que la persona contractada deu ser un psicòleg.
Per si és aquest el cas que ens ocupa, l'Ajuntament ja disposa d' una persona en plantilla (un psicòleg). Però la dediquen a tasques que poc tenen a veure amb la psicologia...
Caldria optimitzar els recursos humans dels que es disposen.
Que la gent faci la feina per la que ha estat contractada i així es podria prescindir d'alguns contractes externs.

Alternativa

Re: Segueixen els contractes irregulars

Alternativa | 13/10/2016, 17:27

Hi ha una persona contractada i el seu contracte va finalitzar en juny

Xafarder nocturn

Re: Segueixen els contractes irregulars

Xafarder nocturn | 12/10/2016, 22:33

SMOE amb contracte extern???

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb