URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Parc infantil, escoleta, expedient disciplinari... Junta 4 d'octubre

Alternativa | 20 Octubre, 2016 16:49

 A continuació teniu el resum de la Junta de Govern del 4 d'octubre. L'equip de govern va penjar al facebook una versió més resumida.Esperam que la publicació d'aquests resumens sigui un fet habitual com a altres ajuntaments i que es facin de la forma més completa possible i no només al facebook sinó a la pàgina web.

Destaca l'adjudicació d'un parc infantil a la Plaça Ca les Monnares, és una pena que s'hagi aprofitat la realització d'aquest parc per fer un procés participatiu entre nins i joves, o que no s'hagi fet un parc un poc diferent. Per exemple un d'aquests parcs multiesports (tancats amb porteries i cistelles de basquet), hi ha molt de nins que juguen a futbol a la plaça o es colen a l'institut o escoles per jugar i estaria bé fer un parc infantil diferent a tota la resta que ja tenim, un exemple. 

Es va declarar deserta la licitació del contracte de l'escoleta de la GolaAl final l’empresa no ha vist clar que li sortís a compte i ha optat per no firmar. Ara cal fer un altre plec millor i mentres tant l'empresa actual seguirà fem feina com fins ara.  

A la Junta es va donar compte de dues actes de la policia per infracció en matèria de Ocupació de la via pública (un amb expositors i l’altre amb taules i cadires) i es decideix no obrir expedient al ser establiments de nova opertura que ja han demanat la autorització. Pensam que aquesta no és precismaent la millor manera d'aconseguir que els negocis respecten més els espais públics.  

Es va aprovar l’inici d’expedient disciplinari a un funcionari per la presumpta comissió d’una falta molt greu, i una falta greu. 

1.- Aprovació de l’ acta de la sessió sessió ordinària de dia 20 de setembre de 2016.

2.- URBANISME

2.1. – Llicències urbanístiques

- Retirat de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes que tractar

2.2. - Disciplina urbanística

- Retirat de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes que tractar

2.3.- Varis

- Retirat de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes que tractar

3. HISENDA

3.1.- Relació de despeses

Dins de les factures amb objecció a part de les de sempre (manteniments, alguns tècnics, escoleta de la Gola, subministraments elèctric i de combustible, publicitat,...) hem de destacar l’SMOE, que ja ha caducat, i després destaquen una factura de 18.275 euros provocada per l’augment de participants a les estades, així com una de 3.847 euros per netejar Joan Mas després de les obres.

De les factures sense objecció podríem destacar els 25.200 de la certificació 4 de la millora del paviment de Pollença, els prop de 2.800 euros en afinació de pianos i els prop de 21.000 euros en despeses d’allotjament del festival (per sort l’Hotel Formentor subvenciona els seus allotjaments (uns 14.500 euros)) així com els prop de 2.000 euros pagats a una empresa el propietari de la qual ha estat condemnat per corrupció. 

3.2.- Recursos i reclamacions

- Retirat de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes que tractar

3.3.- Varis

- Rectificació d’acord adoptat en sessió ordinària de Junta de Govern de dia 04 d’agost de 2016, pel qual es concedia una pròrroga per pagar la plusvàlua, al produir-se un error a l’hora de comptar a partir de l’acceptació de l’herència en lloc de a partir del dia de la mort com marca la llei. Al final és denega la pròrroga.

- Denegació de petició de part d’un ciutadà de repercutir l’IIVTNU a l’entitat bancària a la qual va ser atorgada la propietat (a través de la dació en pagament), atès que no acredita els requisits de l’article 105.1c del TRLRHL.

- Aprovació de bonificació d’un 90% l’IBI per família nombrosa i denegació de la bonificació de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus atès que no acredita el requisits necessaris.

- Aprovació de devolució de l’import abonat en concepte de retirada de vehicle.

- Aprovació de bonificació d’un 90% l’IBI per família nombrosa i denegació de la bonificació de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus atès que no acredita el requisits necessaris.

- Aprovació de bonificació d’un 90% l’IBI per família nombrosa, un 25% de la quota resultant per minusvalidesa, un 25% de bonificació de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus per minusvalidesa, i denegació de la bonificació a aquesta taxa per família nombrosa per no acreditar els requisits necessaris.

- Denegació de bonificació de l’IVTM al no acreditar que el vehicle és híbrid.

- Aprovació de bonificació de l’IVTM per vehicle històric.

- Aprovació d’exempció de l’IVTM per minusvalidesa pel 2016 i següents i denegació per el 2015.

- Aprovació de devolució d’ingressos indeguts en concepte de taxa de fems.

- Denegació de devolució de la taxa de fems pels exercicis 2010 i 2011

- Adjudicació del contracte administratiu de subministrament i instal·lació de parc infantil a la Plaça Ca les Monnares per import de 15.936,91 euros (IVA inclòs) a favor de l’entitat H2O2 SPORT GLOBAL S.L. Ens vam abstenir pel que ja hem explica a la introducció.

Aquestes són les tres ofertes presentades:.

  • H2O2 SPORT GLOBAL S.L: 15.936,91 euros (IVA inclòs).

  • FEIM SPORT S.L.: 17.091,25 euros (IVA inclòs).

  • ISABA PROJECTS S.A: 18.022,95 euros (IVA inclòs.)

- Aprovació de la concessió de subvenció nominativa a l’Associació Paraula Centre de Serveis Lingüístics de les Illes Balears per import màxim de 18.000 € per impartir sis cursos de català per a adults d’octubre de 2016 a maig de 2017.

- Arxiu de sanció d’ocupació de via pública per un error de forma.

- Resolució d’expedient per Ocupació Via Pública per una infracció molt greu imposar una sanció de 450 euros.

- Es dóna compte de dues actes de la policia per infracció en matèria de Ocupació de la via pública (un amb expositors i l’altre amb taules i cadires) i es decideix no obrir expedient al ser establiments de nova opertura que ja han demanat la autorització. Ens vam abstenir 

4.- RÈGIM INTERIOR I PERSONAL

4.1.- Guals

- Concessió d’un gual.

4.2.- Taxis

- Autorització d’un canvi de vehicle.

4.3.- Varis

- Aquest punt es retira de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes de què tractar.

4.4.- Personal

- Concessió d’ajuda de beca per estudis

- Denegació d’ajuda econòmica per a matrícula al no realitzat-se la formació a un centre d’ensenyament oficial.

- Denegació d’ajuda econòmica per a matrícula al no realitzat-se la formació a un centre d’ensenyament oficial. 

- Aprovació de l’inici d’expedient disciplinari a un funcionari de carrera de la Corporació per la presumpta comissió d’una falta molt greu, i una falta greu i es nomena instructor i secretari de l’expedient. La informació que tenim és que el funcionari en qüestió no va a la feina fa molt temps, la fa mal feta , companys seus han de fer més feina,... . Ara es farà una instrucció i serà apartat de forma provisional.

- Aprovació del Conveni de Cooperació Educativa entre l’Ajuntament de Pollença i la UIB per a la realització de pràctiques acadèmiques externes d’una estudiant.

4.5.- Cementiri municipal

- Atorgament de dret funerari / Columbari

5.- CONTRACTACIÓ

- Aprovació de la pròrroga (segona i darrera) del contracte del Servei tècnic d’assessorament teatral al municipi de Pollença per 14.666,20 euros fins dia 2 de desembre de 2017

- Resolució de l’expedient de contractació de serveis d’atenció a la primera infància de l’escola municipal de Pollença al Port de Pollença declarant deserta la licitació del contracte al considerar que l’entitat ASSOCIACIÓ OMNIUM EDUCATIU ha retirat la seva oferta a la licitació, atès que no ha complimentat en termini el requeriment de documentació previst a les clàusules 16na i 17na del plec de clàusules administratives que regeix el contracte i a l’excloure l’empresa LIREBA SERVEIS INTEGRATS SL per haver presentat una baixa temerària.

Al final l’empresa no ha vist clar que li sortís a compte i ha optat per no firmar. Ara cal fer un altre plec millor i mentres tant l'empresa actual seguirà fem feina com fins ara. 

- 6.- VARIS

- Resolució d’expedient Responsabilitat Patrimonial desestimant la reclamació al no estar provat l’existència del nexe causal entre el dany sofert per la reclamant i el funcionament normal o anormal dels serveis públics municipals.

- Resolució d’expedient Responsabilitat Patrimonial estimant la reclamació presentada, atès que ha pogut quedar acreditat l’existència del nexe causal entre el dany sofert per la reclamant i el funcionament normal o anormal dels serveis públics municipals.

- Aprovació de l’addenda al Conveni intermunicipal “Targeta Ciutadana” entre l’Ajuntament de Pollença, l’Empresa Municipal de Transports de Palma S.A.(EMT) i l´Ajuntament de Palma, relatiu a la subvenció del transport col·lectiu de viatgers dels veïnats de Pollença, que inclou el perfil de Carnet Gran B- pensionistes a partir dels 65, que a partir d’ara gaudiran de les mateixes tarifes que els residents a Palma.


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb