URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Alternativa | 22 Octubre, 2016 19:12 | facebook.com twitter.com

Es fa pública la culminació d'un procés de negociació d'una moció de censura que va començar fa mesos i en la que el «bloc de dretes» s'ha posat al servei de l'oligarquia de  Pollença.

La carta d'UMP al batle, des del moment que l'han feta pública, queda clar que és una maniobra més per la que sembla imminent moció de censura, que preparen de fa temps i que nosaltres ja vàrem anunciar fa uns mesos.

La carta amb l'últimàtum que ha fet UMP no se sosté de cap de les maneres i queda ben clar simplement és l'excusa per realitzar la moció de censura.

Amb el contingut de la carta intenten amagar la incompetència demostrada del seu regidor i que no han pogut aguantar les contradiccions que els hi suposava pactar amb una esquerra més que moderada, sent ells un partit tan de dretes i al servei d'hotelers i grans empresaris. L'accelerador, encara que no ho diuen, està clar que era la pujada de l'IBI a hotels i grans superficies.

Analitzant amb més detall la carta...

Igual que en altres ocasions en un principi parlen de l'actual equip de govern com si ells no en formassin part, dient que es va formar gràcies al seus suport, com si ho haguessin fet des de fora.

UMP carrega sobre nosaltres la responsabilitat de no haver aprovat la modificació de crèdit de la segona fase, quan va ser el PP el que va canviar el sentit del vot durant el ple. Diuen que nosaltres exigíem una peatonització radical, quan vàrem estar parlant de la possibilitat de consensuar un pla per fer-ho de manera progressiva... És significatiu com el llenguatge que utilitzen és com el de Tots: les nostres peticions en paraules seves es converteixen en exigències, però no diuen res dels altres tres partits que també es van oposar en dos plens seguits, perquè és més que evident que ja tenen pactada la moció de censura.

Allò surrealista és que diuen que és a partir d'aquest tema que descobreixen que estan en minoria!!! El que no diuen és que aquest tema ja s'ha aprovat, i que el problema per tant no és estar en minoria sinó la seva incapacitat de negociació, la seva major comoditat governant amb el bloc de dretes i, sobre tot, que qui els dóna les ordres (l'oligarquia pollencina) ha decidit que el seu representant, en Totmeu Cifre Ochogavía, ha de tornar a governar.

El comunicat prediu que no podran governar per concesions i mesures de caràcter radical que nosaltres exigirem a canvi del nostre suport! D'on treuen aquesta afirmació? Quina por tenen si, sense el seu suport, aquestes mesures mai sortirien? Si és així, perquè no cerquen suports a la resta de grups? Per què carreguen només en Junts la responsabilitat de cercar suports? La resposta és clara: perquè ja tenen pactada la moció de censura.

Cal remarcar que quan vàrem proposar les reformes de l'IBI (suposam que a això es refereixen amb mesures radicals) tota la resta de grups varen votar en contra fa un any i que, ara, qui havia proposat aquestes reformes eren Junts i UMP que varen convocar el ple extraordinari i urgent; cosa que va ser un error del seu regidor, com va reconèixer ell mateix a la premsa, al no consensuar el tema amb els que realment comanden al seu partit, l'oligarquia pollencina.

Finalment ve l'ultimàtum: i ni tan sols posen com excusa cap incompliment de l'acord de govern, sinó que la causa de l'últimatum és una suposada inestabilitat que ells mateixos han provocat, deixant tota la responsabilitat de cercar l'estabilitat en Junts, a la vegada que ja anuncien que faran una moció de censura, encara que sigui amb bones paraules. La pregunta a fer és: com és possible que sent a l'equip de govern, amb un acord que en cap moment diuen que s'hagi incomplit, i anant aprovant tot el que volien fins el moment, ara fan un últimatum i es desmarquen... La resposta és fàcil, la moció de censura, que ja està cuita.


 

Comentaris

Un

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Un | 12/11/2016, 17:57

Ido jo crec que tothom te dret a gunyarse les sopes com bonament pugui, i si els processos de selecció shan fet be no hi ha res a dir

Espinar

De concejal a basurero

Espinar | 12/11/2016, 03:47

El exconcejal del PSOE Juan Fernandez ahora trabaja de basurero en el ayuntamiento. Es normal esto? Quien lo ha colocado allí?
Tendrá todo su derecho a ello pero no es ético ni politicamente saludable.

P.

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

P. | 08/11/2016, 23:10

No és el mateix una abstenció que un vot negatiu. I més quan voten no per fotre, després de dir que votarien que si i quan el projecte és seu.
Al manco a mi no me sembla igual.

Un

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Un | 08/11/2016, 21:04

En refereixo que al mateix vot uns es boicot i els altres es oposicio constructiva

P.

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

P. | 08/11/2016, 12:09

Et refereixes al fet que tota la dreta de l'oposició vulgui boicotejar la reforma de la primera línia amb excuses barates, tenint en compte que el projecte era seu?
I que Alternativa es va abstenir per afavorir la seva aprovació, tot i que la peatonalització no serà completa, com ells volen?

Un

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Un | 08/11/2016, 10:58

Si basta que llegesquis el que diu en pere abans de jo.

P.

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

P. | 08/11/2016, 09:31

Pots posar un exemple, només un, del que insinues?

Un

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Un | 07/11/2016, 23:33

Es collenut, els de dretes fan boicot, alternativa oposicio contructiva,.........jajaja lo que arribarem a sentir.

Pere

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pere | 06/11/2016, 15:46

Això ho dic en base a les votacions als plenaris i a la seva actitut també en els plenaris. Tots els partits de dretes de l'oposició lo únic que intenten és fer boicot al govern sigui de la manera que sigui. Basta veure com s'han posat d'acord en obstaculitzar la primera línia del Moll.

Alternativa

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Alternativa | 05/11/2016, 22:47

Un revisa les votacions del ple començant per la més important que són els pressuposts.

Un

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Un | 05/11/2016, 21:18

L"únic partit que ha donat estabilitat. Jsjajajajajajsjaja.......

Per llogar cadiretes

Pere

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pere | 05/11/2016, 20:33

En Tomeu serà batlle perquè la gent l'ha votat i perquè hi ha més forces de dretes que d'esquerres a l'ajuntament. També ho serà perquè UMP i Junts no s'entenen i l'equip de govern deixa molt que desitjar. També serà batlle perquè el PP li donarà el vot, de la mateixa manera que ho farà el PI i UMP.

Junts avançam va triar governar amb els representants dels cacics i hotelers. Podria haver-ho intentat amb Alternativa, però no ho va fer. Ara es lamenten i demanen a Alternativa que rompi els seus compromisos electorals.

I, en tot això, que Alternativa, únic partit que ha donat estabilitat fins ara, sigui la culpable del retorn de la dreta rància... Us ho heu de fer mirar.

el jornaler

mocio

el jornaler | 05/11/2016, 16:47

L'AMO EN TOMEU DE TERNELLES, tornarà a ser batle gracies a vosaltres i ens l'haurem de menjar! I si esforça prou.
Ara vosaltres no en teniu cap responsabilitats, si vareu dir una cosa la vareu dir, I en que caigui el món això no canvia.
El be per pollença és el be per Alternativa I en TOMEU DE TERNELLES SERA BATLET
Aquets són els fets

Pepe

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pepe | 23/10/2016, 13:35

Julian jo no faig cap bot d'alegria, m'emprenyen aquestes maniobres barroeres i que la gent no doni la cara tant a política com a aquest bloc. Respecte al càrrec que dius no tinc ni punyetera idea de a que et refereixes, mai he tingut ni he volgut altre càrrec que no fos el de regidor. No passis pena la meva feina no és la política.
A Alternativa ni hem votat ni votarem mai a Tomeu com batle, us record que si MAM és batle és gràcies als nostres vots i que el deixarà de ser per la traïciió dels seus socis de govern.

innnocent

"víctima innocent"

innnocent | 23/10/2016, 11:51

Miqueeeel!
N'Andrés Nevado "víctima innocent de tot aquest despropòsit"?????
Què dius???
No és una víctima. Ell fa el que fa i sap perquè. En treu bons beneficis...

Miquel Sánchez

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Miquel Sánchez | 23/10/2016, 11:06

Durant la campanya electoral de 2015 n'Andrés Nevado en aquell temps candidat a la batlia per UMP, va rebre elogis dels "molleros de pro", n'Andrés es va posar endavant d'un projecte vergonyos que l'unic que defensa és que l'Ajuntament faci el que volen les oligarquies ja siguin del Port o de Pollença.

Durant la fideua de la campanya n'Andres (víctima innocent de tot aquest desproposit) va ser pujat "a los altares" rebent recolçament multitudinari, pero arribà el dia de les eleccions i molts d'aquells que li varen donar copets a l'esquena i el varen animar varen decantar el seu vot per "TOTS", ja que fins i tot alguns d'ells es varen presentar als col.legis electoral com apoderats de l'Agrupació d'Electors d'en Tomeu Cifre fins aquell moment Batle de Pollença.

Tot l'abans descrit va emprenyar molt a n'Andrés, també cal dir que durant la campanya electoral l'ara Batle Miquel Angel March el va tractar com un igual amb el màxim respecte, el "comité" d'UMP, després del paperot fet pel partit el dia de les eleccions, no va poder l'emprenyadura de n'Andrés enfront "la traició dels molleros amb TOTS" i es va quedar sense arguments per defensar un pacte natural de dretes ja que l'entorn de n'Andrés anava bastant esmolat des de el dia de leleccions, a la fi es va comsumar un pacte antinatura que a la mínima mesura un poquet de esquerres ha esclatat com era de preveure.

Així que no cerqueu culpables ja que l'oli i l'aigua no es junten si no que estan un devora l'altre fins que els separen.

margalida pons

CARTA DE UMP

margalida pons | 23/10/2016, 09:54

Totalment d'acord amb el que diu na Margalida Amengual. El primer que vaig pensar és lo del castellà i els hotelers no poden pagar un IBI tant alt, el que sí poden és pagar sous miserables i que els seus treballador facin més hores que un rellotge.

Alternativa

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Alternativa | 23/10/2016, 08:38

Ja em esborrat el primer comentari per insults. Es pot comentar el que es vulgui però sempre dintre d'uns límits.Fins i tot es poden dir dois com el comentari d'en Julian

Julian

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Julian | 23/10/2016, 00:16

Diuen que en Pepe pega bots d'alegria ara que ha aconseguit rompre el pacte i entrarà el seu amic en Tomeu Cifre a governar de nou.
La passada legislatura quan li va regalar un càrrec al consorci aquest de turisme que s'havia de crear no va acabar de quallar la cosa però aquesta vegada segur que en Tomeu li tornarà fer un regalet per pagar-li els favors.

Com denota la foto de Al Pacino, la "familia" s'ha de cuidar.

Pepe

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pepe | 22/10/2016, 22:50

Antònia nosaltres no hem canviat i pens que aquesta legislatura hem fet i fem molt bona feina.
"Ultimàtum" la diferència és que nosaltres demanàvem el compliment de l'acord d'investidura, coses concretes i signades un any després del seu incompliment. Com pot UMP fer un ultimàtum sense poder citar ni un incompliment del seu acord amb Junts? Aquest comunicat és pur paripé per justificar la moció de censura que fa temps que s'ha cuinat. Els culpables els haveu de cercar entre els empresaris, constructors i hotelers que han fet reunions i sopars per fer la moció, i entre els votants que donen majoria al bloc de dretes al ple.

Margalida Amengual

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Margalida Amengual | 22/10/2016, 22:08

El Totspp ja te el que volia. UMP com sempre només mira pels doblers dels rics i se'n fot de tot lo altre, sempre han estat igual, no me ve de nou. Diuen que volen fer feina per el Moll però no és vera, al partit hi ha bastants d'empresaris que l'únic que volen es que es facin coses per millorar el seus beneficis. I ja que hi som, podrien haver escrit la carta en català, la nostra Llengua, la de Pollença i els pollencins i molleros, però se ve que no en saben, pobrets.

ultimatums

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

ultimatums | 22/10/2016, 21:54

No és el primer ultimatum que reben aquests de Junts. Les òsties les venen per la dreta i per l'esquerra
h ttp://ultimahora.es/noticias/part-forana/2016/07/06/202416/ultimatum-alternativa-per-pollen-gobierno-minoria-junts.html

Pere

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pere | 22/10/2016, 20:57

UMP vol abandonar el govern per anar-se'n amb els seus correligionaris i es Alternativa la culpable?
Junts i UMP convoquen un ple i després se desdiuen, i és Alternativa la culpable?
Tots els partits de l'oposició voten contra el desastre de la primera línia, i és Alternativa la culpable?
Per altre banda. Estàs segura que governa l'esquerra? Governa una coalició que no ha fet res d'esquerres i un partit amb pràctiques mafioses.

Antònia

Pepe Garcia

Antònia | 22/10/2016, 20:14

Que anoyrem a en Pepe, heu tornat un partit radical de barra de bar.

Antònia

Tarot

Antònia | 22/10/2016, 20:08

Heu d'estar contents no? Heu aconseguit que l'esquerra pollencina pegui per avall. I encara traieu pit que ho vàreu anunciar fa mesos, i que heu fet per impedir-ho? Crear més mal ambient. El meu vot per descomptat no ho tornareu a tenir.

Pedro

Re: La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Pedro | 22/10/2016, 19:32

No saben que excusa poner para irse con las derechas a governar. Si es que se veía venir...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb